Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?
Nyitott hazassag nem letezik csak gyava felek akik valamilyen erdekbol nem hagyjak ott a masik felet.
Huseg egyszeru dontes kerdese.Johet barki ha te eldontod hu maradsz akkor semmi es senki nem vihet kisertesbe.
De sok ember keresi a kisertest es csak onzo modon a sajat kivansagainak kielegitese erdekli.A hazassag arrol szol huseget testi es lelki huseget fogadunk egy eletre.Ebbe nem fer bele semmi es senki mas.
Persze jon szebb jbb masabb erdekesebb de itt a pont engem senki mas nem kell mert figyelek ra es felismerem a kisertes es kikerulom Ez buszkeseggel tolt el hogy hazassagom fontosabb mindennel.Ha valaki igy gondolkodik eszebe sem jut megcsalni masikat.
A huseg nem allapot a huseg egy valasztas.
42eves no
"Nyitott hazassag nem letezik csak gyava felek akik valamilyen erdekbol nem hagyjak ott a masik felet."
Abból az "érdekből" nem hagyják ott, mert semmilyen szinten nem hazudnak a másiknak, és kölcsönösen jól érzik magukat, boldogok a házasságban. Az igazmondáshoz mint életmód és vezérelv rengeteg energia kell, rengeteg bátorság és szigorú önvizsgálat, mint ahogy mondtam is. Számomra mindig is a legfontosabb az volt, hogy magamnak ne hazudjak semmilyen téren (hibák, erények). Ez önigény, és ezzel együtt jár az is, hogy másnak sem hazudunk, így az élet sem vág át. A nyitott házasságot nem választják gyáva emberek!
A hűség megint szubjektív fogalom, ahogy a házasság szentsége is, ki-ki hogyan értelmezi.
A kisértésen csak nevetek, de tényleg inkább csak a fogalmon magán. Létezik biztos, de nem nálam.
Nem is foglalnék a továbbiakban állást, mert már megtettem, ezzel együtt örülök a 42 éves hölgy véleményének is, tiszteletreméltó és szerencsés az, aki EGÉSZ tud lenni egyetlen ember oldalán, és kielégíti az összes (szellemi, lelki, testi) igényét és bezárul minden más előtt. Nagyon dícséretes a konvencionális út is, a lényeg az egyén boldogsága, azt hiszem ebben mindenki egyet ért.
milyen felnőttek vannak itt.. na az én korosztályom pont ezért ódzkodik annyira a házasságtól és az elkötelezettségtől.. és ezért is vállalnak egyre kevesebben gyereket. nagyon elszomorító ezt látni. ha szereted a másikat szerelemből akkor nincs szükséged egy másik ember társaságára. szerintem csak akkor elfogadható ez a "néhányszor félrelépek, mert jól esik" dolog, ha tud róla a másik fél is. akkor azt mondom egészségükre! de kérdem én: ha annyira elfogadott és normális dolog a félrelépés (csak testiségből) akkor minek titkoljátok a feleségetek/férjetek elől? :) akkor vállaljátok fel előtte, ha ez olyan elfogadott akkor biztosan megérti. ha meg nem, akkor ideje elgondolkozni azon, hogy vajon normális dolog ezt csinálni...
22L
60# én is úgy gondolom ahogy te. Hiába a tökéletes idill, a boldogság látszata de nem potyára lépnek félre ezek az emberek.
Eléggé eltértek a kérdésemtől a válaszok. Azért tettem fel ezt a kérdést mert érdekelt és szerettem volna választ kapni rá. Nem arra voltam kíváncsi hogy hogy vitatkoznak egymással a kedves válaszolok. Az már egy másik kérdés hogy ki mit gondol a megcsalásról, kinek mi számít megcsalásnak, ki mennyire tűri ,vagy ki vigasztalja magát azzal hogy ha a másiknak jó más vkivel akkor az neki is jó.
Úgyhogy ha szeretnétek még a kérdéshez hozzászólni akkor azt a kérdésnek megfelelően tegyétek. És az is érdekelne hogy mennyi ideig udvaroltatok a kiszemelt nőnek (pár óra, nap, hét, hónap) vagy mennyi ideig udvaroltak nektek férjes asszonyoknak esetleg ti kezdeményeztetek a kiszemelt férfinál?
Azért csöppet érdekes, hogy meg tudják magyarázni a pasik, mennyire normális is az, hogy ők a szexualitást csak testiségnek tartják, nincs ebben semmi bűn, és ez milyen jó. Mivel mi nők ezt nem tudjuk különválasztani, sajnálják, de ők igen, ez van fogadjuk el, törődjünk bele...
De ezek a "pasik" elfelejtik hogy már rég lejöttünk a fáról, és vannak igazi férfiak is ezen a kis bolygón. Van például becsület és van olyan hogy önuralom. Ismeretlen fogalmak némelyeknek. :)
Én talán nem kívánok meg egy-kát pasit időnként? Húúú de még mennyire, de már mért lenne teljesen normális ha ezt úgy vezetném le hogy megdugatom magam vele? Önuralom, elmúlik. És tiszteletet mutatok a párom felé, különben nem lenne teljes értékű párom, csak egy biztonsági öv, aki mindig ott van amíg én boldogságban hagyom, hogy az állatias ösztöneim szabadon garázdálkodjanak.
Szépen bebeszélitek mennyire is király dolog, hogy nem tudtok parancsolni a vágyaitoknak. De egy igazi férfinak ez nem okoz gondot.
Én se a válaszra válaszoltam korábban, bocsánat most ezt pótolom akkor egy norma válasszal amilyen tudok. :)
Párom előző házasságában megcsalta a párját, és ott is csak testiség volt. De a feleség egy éve nem akart lefeküdni vele és addig kibírta.
De addig bírta, aztán megcsalta és csak testiség volt. Válnak.
A családjában szintén volt megcsalás, a szüleinél, de megoldották (nehezen) és még mindig együtt vannak, most öreg házasok és boldogok. A gyerekek miatt maradtak együtt, de jól tették mert meg tudták oldani.
Emberfüggő, hogy megcsalás után mi lesz, de olyan házasságban élni ahol folyamatos a csalás... az még a válás vagy a megoldás előtti állapot. (csak szerintem, tudom hogy ezer féle más vélemény is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!