Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?
Házas férfi vagyok. Magamról írok de más férfi barátom is ezen a véleményen van. Nálam külön fogalom a testi vágyak kielégítése és a megcsalás. (Női vagy Férfi maszturbálás az megcsalás? jogos lenne a kérdés!) Szóval,más a megcsalás és más a testi vágyak ki elégítése. A férfiak ezt a kettőt külön - külön tudják választani és megélni,míg a nőknél ez nem így működik,vagy csak nagyon,nagyon ritka esetben. (kivétel a hivatásos prostik). A férfiak vadásznak és letepernek. A nők először érezni szeretnek a férfi iránt és utána fekszenek le neki. Na ez az alap be állítottság a férfi és nő közti legfőbb különbség,ebben a témában.
Tudom ez már nem a kérdéshez tartozik: Sok nő azt mondja ,hogy a férfi birtokolni szeretné őt, de a fentiek alapján talán jogos a kérdés,hogy igazából ki is akar kit birtokolni? a nő a férfit vagy a férfi a nőt?
A megcsalás az szerintem az,ha a "megcsaló" ábrándozik,tervezget,képzelget,hasonlítgat,jelent de leginkább jövőt a harmadikról,harmadikkal míg a megcsalt fél abban a hitben és meggyőződésben él és érez,hogy mindezt vele és iránta tesz és érez a megcsaló fél.
Nem vagyok éppen nős férfi, de talán (volt) férjes asszony véleménye is érdekel.
Én azért mentem félre, mert izgatott újra a randizás, az egymás megismerése időszak, és nyilván a testiség is, az új szenvedély. A férjemmel ezen ugye már rég túl voltunk. Ha változatosságot csempésztünk a mindennapokba, a bőrünkből akkor sem tudtunk kibújni, eléggé ismertük már egymást.
Szerelem nem lett a kalandból, de a férjem, miután meg tudta, elhagyott.
Ő is ment félre, de azzal indokolta, hogy más egy férfinak kielégíteni a testi vágyát, azzal a nő nem veszít semmit, míg megint más egy nőnek, mert ő utána nem tudott úgy nézni rám, hiszem odaadtam magamból valamit, ami csak az övé kellett volna, hogy legyen. Nem szerettem bele senki másba, mint ahogyan ő sem tette.
Logika? Hol van ebben? Azóta sem értem, de az az igazság, hogy ennek ellenére sem bántam meg.
Ő nem volt a tulajdonom, én sem az övé.
Hogy miért házasodtunk össze?
Igaziból ezt a kérdést én is feltettem már magamnak. Talán azért, mert gyengék voltunk, és annyi év együtt járás után engedtünk társadalmi szokásoknak, konvencióknak.
Mostanában is randizgatok, izgalmas az életem.
Riogatnak is sokan, hogy jujj, de mi lesz öregkoromban...?
Egyet tudok biztosan, szívesen fogok az életemre visszaemlékezni, most így érzem.
Jaj,67%-os!
Nem unod még,hogy kitalált történeteket mesélsz?
Te nem dolgozol, hogy ráérsz egész éjjel és reggel is írogatni.
Most hirtelen már válaszra is méltatsz? Mi történt? Az asszony végre kivágott otthonról?
Ember!
Talán le kellene szállnod a magas lóról. Még mindig te vagy az, aki nagyon meg akarja magyarázni mindenkinek, hogy de korlátoltak vagyunk, ellenben te..
Nos, látjuk. Te olyannyira szabad ember vagy, hogy bárkit sértegethetsz és még te csodálkozol, ha valaki annak rendje s módja szerint reagál.
Az meg, hogy tegnap jószerével leprimitíveztél mert a nevén neveztem a gyereket- nos, nem javított a helyzeteden.
Ha nem tetszik, nem kell visszajönni válaszolni és hirdetni a hűtlenséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!