Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?
"Nem láttál minket együtt, igazán harmonikus, szerető család vagyunk. Akkor ismer minket, az tudja. És a gyermekem is boldog, és hangsúlyoznám, hogy a feleségemmel soha, de soha nem veszekedtünk még. Egyetlen alkalommal sem! A lányom elképzelni sem tudja, milyen az, amikor valahol "erkölcsös" (???) apák-anyák egymással üvöltenek esténként."
Én készséggel elhiszem, hogy nálatok ilyen paradicsomi állapotok uralkodnak. De ez a harmónia, ha jól vettem ki a szavaidból, jórészt annak köszönhető, hogy a családtagjaidnak fogalmuk sincs a kisebb-nagyobb elhajlásaidról. Úgy könnyű. Ha kibukna a dolog, akkor is töretlen lenne a boldogságuk? Valami azt súgja, hogy ez esetben a feleségednek hamar megjönne a veszekedős kedve.
Ha a lányod leendő férje hozzád hasonlóan viszonyulna a házasságukhoz, felé is működne a toleranciád?
És erre mindenki-főleg a szerető feleséged- mosolyogva rábólint, hogy rendben drágám élvezzétek egymás társaságát Zsuzsival?
Mert ha igen, ott bizony már részéről sincs szeretet, csak megszokás és társfüggés. Az tisztán látszik, hogy te nem szereted a szó klasszikus értelmében, csak tiszteled mert a feleséged.
"Már ne is haragudj, de nem fogom frenetikus, szenvedélyes intim összefonódásnak nevezni a félrekúrásaidat."
Veled már nincs is miről beszélgetnünk, szegényember. Mint írtam, nem az én kulturkörömben szocializálódtál. Jó éjszakát!
Nyilán nem. Nálunk nem a disznóságok kimagyarázása, a másik érzelmeinek semmibe vétele és a képmutatás volt az első, amit megtanultunk.
De tudod mit? Örülök, hogy nem a te köreidben szocializálódtam mert így legalább nem kell szembe köpnöm magam a tanult minták végett és közösséget sem kell vállalnom a magadfajtákkal.
ma 23:08
Tehát tudják? (Bocs, de ez nem volt teljesen egyértelmű.)Mert ha igen, és elfogadják a helyzetet, akkor nem szóltam. Nyilván más, amikor egy nyitott házasságban műveli ezt az ember.
Azért a nejed véleményét szívesen meghallgatnám, kíváncsi lennék ő hogy éli meg mindezt.
7 # válaszadó: miért nem is akartál elválni ha más vki szerettél bele?
Honnan lehet tudni hogy a nős férfi tényleg szerelmes a 3. félbe?
8# válaszadó: évekig csaltad a nejed ? Hogy buktál le végül?
" A szerető sajna már nem fog beülni, hiába próbálkozom, a feleséget még fűtöm, szinte nem sok sikerrel. " - akkor inkább te a nejedet választottad volna a nejed helyet?
11# válaszadó vagy bárki más : szerinted csak azt csalják meg aki nem elég igyekvő? A sex terén nem az vagy bármilyen szempontból?
12# az azért elég gáz... De ha " bemesélt dolgot" adsz elő a saját életedből azzal hazudsz a 3. félnek. És neked is figyelned kell nehogy elszóld magad és az igazat mond.
13#: vannak olyanok akik nem tudnak gátat szabni az ösztöneinek..
Ha vki megcsalja a párját az azért teszi mert nem szereti a párját vagy csak egy másik szerve hajtja?
16# jókat kérdeztél
17# és akkor mi van ha a 3. fél közben beléd szeret (akkor elveszed magad tőle mert ha te nem viszonyok ő fog szenvedni főleg ha még azt se tudja hogy nős vagy) vagy netán te szeretel bele?
21# mikor elváltatok hány éves volt a gyerek?
26#: de ha nem kapott rá engedélyt megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!