Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nős férfiak akik megcsalták a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfiak akik megcsalták a feleségüket! Miért tettétek és kialakult esetleg vmi érzelem is (szerelem) a szerető felé? Vagy egyáltalán mit éreztetek a másik nő iránt?

Figyelt kérdés
Írhatnak férjezett asszonyok is, akik a férjüket csalták meg. Az is érdekelne mit lett utána? Meddig tartott a viszony, esetleg él is válltatok emiatt? Ezek után is együtt maradtatok? Ha igen miért?

2013. febr. 25. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
100%

"Nem láttál minket együtt, igazán harmonikus, szerető család vagyunk. Akkor ismer minket, az tudja. És a gyermekem is boldog, és hangsúlyoznám, hogy a feleségemmel soha, de soha nem veszekedtünk még. Egyetlen alkalommal sem! A lányom elképzelni sem tudja, milyen az, amikor valahol "erkölcsös" (???) apák-anyák egymással üvöltenek esténként."

Én készséggel elhiszem, hogy nálatok ilyen paradicsomi állapotok uralkodnak. De ez a harmónia, ha jól vettem ki a szavaidból, jórészt annak köszönhető, hogy a családtagjaidnak fogalmuk sincs a kisebb-nagyobb elhajlásaidról. Úgy könnyű. Ha kibukna a dolog, akkor is töretlen lenne a boldogságuk? Valami azt súgja, hogy ez esetben a feleségednek hamar megjönne a veszekedős kedve.

Ha a lányod leendő férje hozzád hasonlóan viszonyulna a házasságukhoz, felé is működne a toleranciád?

2013. febr. 25. 23:02
 42/86 anonim ***** válasza:
94%
Már ne is haragudj, de nem fogom frenetikus, szenvedélyes intim összefonódásnak nevezni a félrekúrásaidat.
2013. febr. 25. 23:03
 43/86 anonim ***** válasza:
7%
De miért merül fel ez újra és újra? ma 23:02, én ezt már leírtam. Azt mondtam, hogy amit szabad nekem, az nem azt jelenti, hogy másnak nem szadab. Leírtam, hogy nem tartom magam felsőbbrendű lénynek, aki csak magának tart fenn jogokat, másoktól pedig megvonná azt. De azt is leírtam, és megint csak ismételni tudnám önmagam, hogy az olyan eseteknek, amik nem feltétlenül, de előfordulhatnak az életben, a feleségem, lányom, fiam, vejem, stb, esetében ugyanúgy, mint az enyémben, nem kell, hogy bármiféle következménye is legyen az otthoni családi életre. És akkor érzem magam a legjobban, ha nem kell hazudnom. Ha valakivel elmegyek mondjuk két napra vidékre, akkor meg is mondom, hogy kivel megyek el, és nem találom ki azt helyette, hogy árvizet kell mennem védeni a katasztrófavédelemmel.
2013. febr. 25. 23:08
 44/86 anonim ***** válasza:
95%

És erre mindenki-főleg a szerető feleséged- mosolyogva rábólint, hogy rendben drágám élvezzétek egymás társaságát Zsuzsival?

Mert ha igen, ott bizony már részéről sincs szeretet, csak megszokás és társfüggés. Az tisztán látszik, hogy te nem szereted a szó klasszikus értelmében, csak tiszteled mert a feleséged.

2013. febr. 25. 23:11
 45/86 anonim ***** válasza:
0%

"Már ne is haragudj, de nem fogom frenetikus, szenvedélyes intim összefonódásnak nevezni a félrekúrásaidat."

Veled már nincs is miről beszélgetnünk, szegényember. Mint írtam, nem az én kulturkörömben szocializálódtál. Jó éjszakát!

2013. febr. 25. 23:12
 46/86 anonim ***** válasza:
95%

Nyilán nem. Nálunk nem a disznóságok kimagyarázása, a másik érzelmeinek semmibe vétele és a képmutatás volt az első, amit megtanultunk.

De tudod mit? Örülök, hogy nem a te köreidben szocializálódtam mert így legalább nem kell szembe köpnöm magam a tanult minták végett és közösséget sem kell vállalnom a magadfajtákkal.

2013. febr. 25. 23:17
 47/86 anonim ***** válasza:
72%

ma 23:08

Tehát tudják? (Bocs, de ez nem volt teljesen egyértelmű.)Mert ha igen, és elfogadják a helyzetet, akkor nem szóltam. Nyilván más, amikor egy nyitott házasságban műveli ezt az ember.

Azért a nejed véleményét szívesen meghallgatnám, kíváncsi lennék ő hogy éli meg mindezt.

2013. febr. 25. 23:29
 48/86 A kérdező kommentje:

7 # válaszadó: miért nem is akartál elválni ha más vki szerettél bele?

Honnan lehet tudni hogy a nős férfi tényleg szerelmes a 3. félbe?

8# válaszadó: évekig csaltad a nejed ? Hogy buktál le végül?

" A szerető sajna már nem fog beülni, hiába próbálkozom, a feleséget még fűtöm, szinte nem sok sikerrel. " - akkor inkább te a nejedet választottad volna a nejed helyet?

11# válaszadó vagy bárki más : szerinted csak azt csalják meg aki nem elég igyekvő? A sex terén nem az vagy bármilyen szempontból?

12# az azért elég gáz... De ha " bemesélt dolgot" adsz elő a saját életedből azzal hazudsz a 3. félnek. És neked is figyelned kell nehogy elszóld magad és az igazat mond.

13#: vannak olyanok akik nem tudnak gátat szabni az ösztöneinek..

Ha vki megcsalja a párját az azért teszi mert nem szereti a párját vagy csak egy másik szerve hajtja?

16# jókat kérdeztél

17# és akkor mi van ha a 3. fél közben beléd szeret (akkor elveszed magad tőle mert ha te nem viszonyok ő fog szenvedni főleg ha még azt se tudja hogy nős vagy) vagy netán te szeretel bele?

21# mikor elváltatok hány éves volt a gyerek?

26#: de ha nem kapott rá engedélyt megcsalás.

2013. febr. 25. 23:31
 49/86 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, én vagyok a 7. válaszoló. Tőlem kérdeztél. Hogy mindig újra és újra el kellene válni, ahányszor csak beleszeretsz valakibe?? Bocsánat, ez valami kisebbségi szokás, tudom, élnek ilyen nemzetiségek nálunk is, a "feleséget" kidob az ablakon, másik meg bejön, hát elnézést kérek, nálunk nem. A feleségemet nem hagyom el egy másik nőért. Mert nagyszerű asszony és nagyon szeretem. Ha elhagynám, akkor miatta, saját maga miatt hagynám el, nem más miatt miatt. De erre nincs sok esély. Mi már így halunk meg, együtt, azt hiszem.
2013. febr. 25. 23:40
 50/86 A kérdező kommentje:
Ha annyira szereted mint ahogy mondod nem szerettél volna bele vki másba...én legalább is nem tudnám megcsalni azt, akivel az egész életemet leakarom élni.
2013. febr. 25. 23:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!