Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme még visszavárni ezek után?
Sziasztok! Az idei évem eddig elég kaotikus, az egyetlen jó dolog egy új kapcsolat volt benne. Mindketten nemrég léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Ő sok dolgot hiányolt abból a kapcsolatból, engem megcsaltak. Hihetetlenül hamar egymásra találtunk, első percben megvolt a közös hang, a kémia olyan szinten működött, hogy nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Mindent megadtunk egymásnak, amit csak lehetett, és nagyon boldogok voltunk. Azt mondta, hogy bennem mindent megtalált, amit eddig hiányolt. Nekem szintén ez volt az érzésem. A környezetünkben élők úgy vélekedtek az egészről, hogy soha nem láttak minket ilyen felszabadultnak és boldognak.
Minden szép is volt egészen addig, amíg nem szakított velem. Ismét elmondta, hogy bennem mindent megtalált, de az exét még nem felejtette el teljesen. Hozzá kell tennem, a kapcsolatunkban ő kezdeményezett, ő mondta ki először, hogy szeret, örömmel mutatott be a családjának, illetve az én családomat is imádta.
A szakítás óta pár nap telt el, azóta nem beszéltünk. Akkor átbeszéltük a dolgokat. A beszélgetésünk végére teljesen bizonytalannak tűnt, pedig az elején nagyon magabiztos volt. Hagyom, hadd gondolkodjon, nem zaklatom, nem írok neki, nem hívom.
Szerintetek van arra esély, hogy visszajön hozzám?
Nem értem, miért kell magukat is kínozzák. Semmi értelme az egésznek.
Most még adok egy esélyt annak, hogy tartsuk a kapcsolatot, hogy lássam mit lép a későbbiekben. Azok után, ami történt. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Fáj nekik boldognak lenni...
17
ebben Költőnőnek igaza van.
Nem szabad passzívan kiszolgáltatnod magad a másik fél döntésének.
5
Sajnos amíg az ember reménykedik, addig ez van... De nem érdemes várni rájuk. Józan ésszel belegondolva, ha a semmi miatt kiléptek, akkor mi lenne, ha egy komolyabb probléma jött volna? Abszolút nem lehet rájuk számítani.
Nagyon sajnálom kérdező, igazán együttérzek veled!:( De igazából nem is lehet várni, hogy néhány hét/hónap alatt annyit változnak, hogy egy ekkora "bal"lépést helyre tudnak hozni magukban. Azt gondolom, hogy ha nem tőlünk, akkor az élettől fogják azt a bizonyos pofont megkapni. De addig esély sincs, hogy értékelni tudják azt, amijük van! Ez pedig vagy bekövetkezik, vagy nem. Végülis így is le lehet élni egy életet...
Köszönöm, 5-ös. Na igen, nekik is csak egy pofon kell az élettől, hogy rájöjjenek, mit veszítettek a hülyeségükkel.
Én meg megpróbálom szebbnek látni addig is a világot, elvégre ebből is csak tanultam. Aztán később már tudni fogom, hogy mit csináljak. És tudom, hogy lesz majd valaki, aki tudja majd értékelni azt, amit adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!