Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt velem? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Mi értelme van ennek? Mi a véleményetek? Szerintetek szeret még vagy nem?

Figyelt kérdés
Volt egy két éves kapcsolatom. Nem volt felhőtlen, de jól megvoltunk. Az utóbbi időben nagyon sok volt a stressz. Nagyon sokat veszekedtünk, nagyon sokat vitáztunk, tettlegesség lett belőle. Azután jött egy harmadik fél, akivel viszonya lett egy hét után. Pár napja felhívott hogy szeretne velem találkozni. Találkoztunk. Elmondta hogy ő a másik srácban engem keresett, ha megölelte nem volt olyan mint az én ölelésem. Aztmondta próbáljuk meg újra. Mondtam rendben van. Másnap elmentünk bulizni. Közölte hogy a másik sráccal mindenképp beszélnie kell. Rendben van. Buli előtt közölte velem hogy ő neki idő kell. Rendben. Iszogattunk, majd mondta hogy részegen őszinte az ember, ő engem nagyon szeret ő velem akar lenni. Jó. Elmentünk bulizni, közölte a másik sráccal mi van, majd mondta nekem hogy idő kell. Beütött neki hogy mi van a másik sráccal. Ott voltam végig mellette holott düh volt bennem és harag...majd velem aludt és mondta hogy én kellek neki. Utána ismét velem aludt. Majd közölte hogy ismét idő kell. Na itt elszakadt a cérna és elküldtem őt melegebb éghajlatra. Letiltottam mindenhonnan, majd keresett smsben hogy segítsek neki. Felhívtam, majd beszéltünk és megint én kellettem neki. Aztán mondta hogy idő kell Most mondta hogy a másik srác kell neki. Szerintetek?
2017. febr. 12. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Addig kellet idő, míg behálózza a másikat. Hülye pista.

30/f

2017. febr. 12. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne legyel mar papucs ember. Az elso idokeresnel, mar elarult magat, de Te nem vetted eszre. Tanultal belole?!
2017. febr. 12. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Övé a világ össze ideje hiszen. Csak a tied ne pazarolja.
2017. febr. 12. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ez egy riboca. hagyjad a fenebe . te jobb vagy ennel
2017. febr. 12. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokat veszekedtünk, nagyon sokat vitáztunk, tettlegesség lett belőle."

Ha engem megütnél, én is meg akarnálak szívatni. Mondjuk nem ilyen ovis módon, inkább feljelentenélek a rendőrségen, vagy ha nem olyan súlyos, akkor minden ismerősödnek elmesélném, hogy mekkora egy agresszív barom vagy, és hogy miért is szakítottunk.

Ha meg ő ütött meg téged, akkor nem értem, mit akarsz még tőle. Hagyd a fenébe, tiltsd le mindenhol és kész.

2017. febr. 13. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!