Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marcangolja valaki ennyi ideig magát, mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
Adott egy 30-as férfi es egy nő. A kapcsolat jó, de persze a férfinak nem eleg jó és szakít, de olyan dolgok miatt amiket simán meg lehetne oldani (vagy csak olyan problémák amiket más kb észre sem vesz). Csak mert neki ilyen-olyan elvárásai vannak... Később állandóan keresi az exét, aztán osszejon egy sokkal rosszabbal, és még mindig bánja, hogy ott hagyta az előzőt, de már több, mint egy éve nem beszéltek. Ennek mi értelme van, őszintén? Az ilyen ember miért nem tud a másik elé állni és beismerni, hogy igen, hülye voltam, bocsáss meg, beszéljük meg stb.? Jó érzés ennyi ideig szenvedni, vagy ez már egó kérdése (pl. ha mar kidobtalak és nagy hírveréssel össze is szedtem valakit akkor én aztán nem ismerem be hogy tévedtem)? Nem vagyok szereplője a sztorinak, mielőtt valaki azt hinné csak a szemem elott zajlik és nem értem. Nem, nem is kérdezem meg, engem mások véleménye érdekel most első sorban! :)2016. dec. 8. 20:01
1/2 anonim válasza:
Nyilván egó kérdése. Meg melyik normális, önmaga iránt tisztelettel levő nő fogadna vissza valakit, aki egyszer kidobta már és jajj utána mégis rájött, hogy nem is olyan könnyű jobbat találni, ezért gyorsan inkább visszamenne? Hagyjuk már. Nem lábtörlő nők úgy hajtják el az ilyet, hogy porzik.
2/2 anonim válasza:
Persze, ez csak az egóról szól. Inkább döglődik, ahelyett hogy beismerné, hogy tévedett. Így is le lehet élni egy életet... Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!