Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek még így értelme?
Figyelt kérdés
Baràtnőm szakított velem egy hete a sok veszekedés miatt azóta elkezdtünk beszélgetni hogy van e remény az újrakezdésre de ő csak a rosszat látta bennem azt nem is értékeli hogy több mindent tettem érte és kapott tőlem mint bárki.Azon voltam ennek ellenére is hogy kibéküljünk de végig barátnőzte az előző hetet a hétvégét is ezt a hetet is eddig és ma mikor megkérdeztem találkozunk e azt mondta a barátnőjével találkozik. Most aki nem képes ennyire se hogy ne vele legyen ma is akkor mit erőlködjek meg foglalkozzak vele,meguntam már az egészet,én nem fogok könyörögni hogy találkozzunk ha akar úgy is lemondaná a barátnőjét ha érdekelném annyira ha meg nem akkor meg miért futkossak olyan után akit ennyire nem érdeklek? Vagy ti mit gondoltok?2 évig voltunk és laktunk együtt amúgy.23/F2016. nov. 2. 14:08
1/2 anonim válasza:
Magasról tesz rá ez az igazság, és te ezt tökéletesen látod is. Jelenleg neki esze ágába sincs újrakezdeni, és kerül is téged. Én a helyedben nem is írnék neki, megnézném ő vajon mikor fog keresni.
Nehéz de el kell tudni engedni, menjen ha akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!