Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi ertelme, miert csinalja ezt? Ki erti?
Pontosan1hete szakitottam a baratommal. 2eves kapcsolatunk volt.
En hagytam el en koltoztem el tole.
Nem haragszunk egymasra. Bocsanatot kert...ma este talalkoztunk es mindent atbeszeltunk.
Azt mondta hogy "nem tudom elviselni ha nem tudok Rolad semmit... Ha nem vagyunk egyutt legalabb havonta 1x azert tudass magad felol...nem tunj el "
Neg kerdezte mit csinaltam tegnapbeste. Mondtam hogy egy baratnommel (akit ismer) vacsiztam egy a munkahelyem melletti most nyilt etteremben.
Erre total kiakadt hogy milyen jol erzem magam nelkule...es hogy hirtelen mennyire kioltozok meg milyen vagany lettem hirtelen hogy atfestettem a hajamat...
Totalisan meglepodtem Rajta.
Nem szamobkeroen mondta inkabb feltekenynek tunt.
Nem ertem.
Ha nem jarunk akkor minek mond ilyeneket nekem?
Ennek mi az ertelme? Sosem volt feltekeny tipus. Sot! Inkabb ram jellemzo az ilyesfajta viselkedes
.
Raadasul O a ferfi. Es en vagyok a no.
Meg minek keri hogy tudjon rolam es ne tunjek el az eletebol?
Anno O maga mondta hogyha 1x szakitunk, akkor vege!
Es soha tobbe nem fogjuk tartani majd a kapcsolatot hisz O minden exevel ilyen volt es lesz is.
Nem volt sem undok modoru sem szamonkero.
Csak meglep mert O eddig nem volt ilyen feltekeny...
Megijedt h elveszit es eltunok vegleg????
én sose értem a teljesen minden kontaktot megszakitó viselkedést. emberek vagyunk vagy nem, nem csak üriteni járunk össze. és 2 év biztos sok idő lehet együtt. együtt éltetek meg minden. ha minden kontaktot megszakítasz az olyan mintha az egészet lehuznád a wc-n és sose lettél volna boldog vele..... mondjuk erről nem irtál. nemtudni milyen két év volt és miért döntöttél igy, de hidd el az egy hete már hogy vége, az semmi a 2 évhez képpest. egy hét az olan mintha csak elmentél volna nyaralni... biztos lesz neki egy pár hoonap mire leesik hogy már nem jössz vissza.... úgy...
én nem ismerem se őt se téged, de ilyenkor egy rossz mondattal embereket lehet tönkretenni... vigyázzatok egymásra azért...
Pont ezért nincs értelme tartani a kapcsolatot, csak kínlódtok mindketten, és sokkal tovább tart túllépni a kapcsolaton és nyitni az új felé.
Őt most az bántja, hogy úgy gondolta, hogy te is úgy érzel, mint ő: szenvedsz otthon, nem mész sehová, és azon őrlődsz, mit csinálhat ő. Erre te meg mersz szórakozni menni, és kimozdulni...
Azt érzi, hogy neked most jobb nélküle, mint amilyen vele volt. Ami nonszensz, elvégre ezért szakít az ember, mert jobb egyedül is, mint a másikkal.
Ő még nem zárta ezt le, és sokáig nem is fogja, főleg ha nyitva van a kiskapu, hogy tartjátok a kapcsolatot. Hátha egyszer visszamész, mert meggondolod magad.
Szerinted mit fog szólni, ha te randizol valakivel? Gondolod, hogy azért tartja a kapcsolatot veled, mert tudni akar ezekről? Hogy az életed megy tovább, minden OK? Lófa.szt! Azért tartja a kapcsolatot, hogy tudd keresni, ha vissza akarsz menni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!