Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mármint mi értelme van? Mert én nem értem az okát, és nem látom értelmét.22/l
Van egy ismerősöm. Régebben volt pár közös óránk. Akkoriban sokat kereste a társaságomat, más csajokét nem. Jóba lettünk, mondhatni bizalmasok. Aztán jött pár hullámvölgy. Időszakok, mikor nem beszéltünk. Megmondom őszintén, nem baráti jelleggel közeledett, előbb burkoltam, majd nyíltan kitálalt, hogy igazából mit is szeretne. Viszont csak beszélt erről, szóban, írásban, hogy jó lenne neki velem. Ma napig ez van. Beszél erről. Igaz, nem sokat látom, de ha igen, ezt mindig elmondja. Persze mikor nem beszélünk, majd találkozunk valahol (mert én pl. nem keresem), a kérdédei javában a pasiügyeimre irányulnak. Van e? Ha nincs, nem érti, mikor szép/rendes stb vagyok. Gondolok e rá valamikor? Stb.
Ez már régóta így megy. De miért? Miért viselkedik így. Attól, hogy tetszem neki, még nem lesz semmi, hisz ott a barátnője, akit nem csalna meg, bár bánja, hogy nem. Viszont ha akarná sem lehetne, ha szórakozni akarok, vannak szabad fiúk, nem bonyolítom az életemet.
Frusztrál a dolog. Talán mert agyalós típus vagyok minden téren és szeretem érteni a dolgokat. Nekem úgy tűnik, hogy olyannyira akarja, mint sem ezt a kapcsolatát. Tehát ragaszkodik, de menne is. Hozzám az fix, hogy nem fog, nem vagyok másodhegedűs. Csak azért érdekel, mert nem 1-2 hónapja, se nem 1-2 éve csinálja ezt. Biztos van valami oka. De mi?
Miért viselkedik így egy srác? Hisz nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!