Nem látom értelmét semminek. Minden napom ugyan olyan, Haza megyek a munkából és csak a rossz kedv van. Barátnőm nincs, sose kellettem a nőknek. Még barátaim sincsenek. Így mi értelme az életnek? 26f
Változtass az életeden, vedd a kezedbe az irányítást, ne fogadd el a sorsod, ha nem tetszik!
Például nem érdekel valamilyen sport? Elkezdhetnél valamilyen harcművészetet, azzal is már kicsit változna a mindennapok átlagossága. Ott megismerhetnél embereket, stb.
Szinte mindenki a "Szürke hétköznap szindrómában" szenved. Keress valamit, ami leköt, amit szeretsz csinálni. Nem kell azon siránkozni, hogy "Jajj, mikor lesz már barátnőm?".
1.) Ha nagyon rágörcsölsz, akkor soha.
2.) Ha nem mozdulsz ki a 4 fal közül, csak addig amíg melózol, akkor soha nem ismerkedsz meg senkivel.
Tessék keresni valami elfoglaltságot, és kimozdulni. Így a szürke hétköznapok megszínesednek és arra is lesz lehetőséged, hogy találkozz egy helyes hölggyel.
Élvezd az életet.
Csak egyszer élsz. Ne otthon tölts napjaid, mint egy szobanövény.
Tudom ezzel nem sokat segítek,de hozzászólok.
Kb ugyanígy vagyok ezzel én is csak én 28 vagyok és rokkant.
Most lehet,hogy összejön a munkahely,de még nem biztos.
Barátnőm még nekem sem volt (lehet röhögni)de ha a sors is úgy akarja akkor lesz.
Ne úgy fogd fel,hogy eddig nem kellettél senkinek!
Inkább úgy,hogy nem sietett senki és semmi.
Ne légy befelé forduló tudom ezt könnyen mondom de ha az vagy akkor nem hogy csajt,még barátot sem fogsz találni!
És ha hiszed ha nem ezt egy depressziós 28 éves srác írja neked aki még ráadásul rokkant is.
Úgyhogy neked már van valamid ami nekem sosem lehet Egészség!
Tudod te is, hogy mit kellene tenned, csak konnyebb itt nyafogni a sanyaru sorsodon. El se hiszem, hogy 26 eves, egeszseges ferfi letedre nem tudod megemberelni magad.
Lehet kemeny szavak, de remelem mogejuk latsz.
9-es, nem azzal van a baj, hogy nem volt meg parod, hanem hogy latszik rajtad.
Hidd el, ezt nem csak mi, nok, erezzuk meg. Ha csak baratsagot akarsz, ahhoz is kell egy kisugarzas, ami optimista es nem buval belelt.
Tudom, konnyu mondani, de csak te tudsz valtoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!