Nem látom értelmét semminek. Minden napom ugyan olyan, Haza megyek a munkából és csak a rossz kedv van. Barátnőm nincs, sose kellettem a nőknek. Még barátaim sincsenek. Így mi értelme az életnek? 26f
7-es
Abszolút nem tudom hogy mit kéne tennem.Szoktam próbálkozni neten ismerkedni de semmire se mentem vele.Való életbe még nem is merek oda menni a nőkhöz,nem is tudnék mit mondani nekik.Barátaim sincsenek.Egyedül nem is tudom hova mehetnék.Annak mi értelme lenne ha valahova egyedül mennék és csak ülnék magamba.szerintem csak le járatnám magam.Kezdem azt hinni hogy nem lehet tenni semmit.
Hiaba irunk tanacsokat, szerintem azt varja, hogy helyette valaki rendbe hozza az eletet.
Az ilyen embert meg nem tudom sajnalni...
Hát kb. Én sem tudom mit szeretne, írtunk már neki annyi mindent, nem ez az első kérdése...
Nem veszi észre, hogy már nem tudnak itt neki újat írni/mondani, vagy lehet abban reménykedik, talál valakit a közeléből aki "kiráncigálja" otthonról, passz.
Mintha én írtam volna. + Én még a munkámat is utálom, melózok a minimálért.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!