Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Mi értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mi értelme ennek?

Figyelt kérdés
3hónapja vagyunk együtt a barátomal,rengeteget veszekedünk. De okkal veszekszem vele, állandóan nézzi a lányokat és folyton oda megy hozzájuk, közbe engem leszar, ha elkezdek kiborulni mindig azt mondja fejezzem be ő nem lesz papucs, azzok a haverjai, és igen elhiszem hogy régóta ismeri öket stb.. de akkor se viselkedhet így.. Írkálnak neki állandóan,volt hogy felhívták is, és mikor mondtam hogy törölje ki, tiltsa le, nem csinált semmit.. azt mondta azért mert haverja... Alig beszélgetünk semmit nem mond el. Az elején még másvolt, többet beszéltünk, nem tudtam hogy semmit nem fog elmondani, de tényleg semmit nem mond el. Napokig nem beszélünk, hiába írok alig ír. Sose tudom holvan stb. A nagy dolgokat is lazán közli, például azt hogy többet fog dolgozni, kevesebbet fogunk tudni találkozni, én akkor is kiborultam és mondtam neki hogy nehézz lesz erre ő azt mondta látja.. Ő meg lazán ezt is leszarta. Nem együtt lakunk,és hát nem lakok közel, haza kellett jönnöm, és amióta itthon vagyok fura velem, alig ír, nem is hív. Nem is beszélünk szinte, elmegy nélkülem bulizni, elmegy ide-oda és nem is szól.. Mintha nem is lennék neki.. De mikor meg felhozzom hogy nem szeret, megsértödik és azt mondja szeret csak nem ugy, és ragaszkodik, várja hogy kialakuljon valami. Nem értem ezt.. Azt se értem hogy három hónap alatt semmit se érez irántam. Én szeretem, de ez őt nem érdekli.. Nem szeretnék vele szakitani, de nem értem miért van ez, szerintetek miért csinálja ezt? Van ennek értelme? Mit tegyek?

2014. jún. 14. 00:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
ő nem fog változni, ha zavar, keress mást, mert előbb utóbb kidob
2014. jún. 14. 00:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

jól írtad:

Van ennek értelme?

szerintem az égadta világon semmi

számára már semmit se jelentesz ill púp vagy a hátán

rúgd ki,mert ő még erre se jó és mindkettőtöknek jobb lesz

ne szenvedj tovább!!

2014. jún. 14. 00:45
 3/18 anonim ***** válasza:

Mintha magamat olvasnám:D

Ilyen típus nem tudsz mit csinálni.

2014. jún. 14. 00:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes,ez egyértelmű. Nem sok értelme van ennek a dolognak. Értem,h te szereted,de ő téged nem. Ez a helyzet,s miközben vársz a lényegében,bocs,h ezt mondom,de csodára,h majd más lesz.. Közben elszalaszthatsz olyan embereket akik téged is viszont tudnának szeretni.
2014. jún. 14. 00:47
 5/18 anonim ***** válasza:

Először is nagyon sajnálom hogy ilyen veled! És látom hogy nagyon bizonytalan vagy és segítségért fordultál ide, akkor hallgass a komentelőkre és ne dugd homokba a fejed, ez a srác nem úgy szeret téged ahogyan te őt. Tudja hogy ha elmegy bulizni vagy ide oda nélküled akkor tudja hogy vársz rá és így bármit megtesz. És ha három hónap alatt nem tart fontosnak téged annyira hogy beszélgessen veled akkor 10 hónap múlva sem fog mert valljuk be a beszélgetés egy elégé alap dolog. Nem ismerem a srácot de amit leírtál nekem van egy sejtésem hogy már meg is csalt téged.

És azért sértődik meg amikor azt mondod neki hogy nem szeret mert tart hogy kirakod a szűrét (ami szerintem jogos lenne ha ilyen szemét veled és szerintem teljes mértékben normális dolgokat vársz el tőle)

Szóval szerintem SZERINTEM hagyd el őt, nehéz lesz? igen de jobban fogod érezni magad és egy kicsit borsot törsz is az orra alá ami szerinte megint csak jogos lenne, mert jobbat érdemelnél, kedvesnek aranyosnak tűnsz.

De ez a te döntésed :)

2014. jún. 14. 00:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, te inkább birtokolni akarod, és ezzel még a legszerelmesebb pasit is el lehet üldözni.
2014. jún. 14. 00:53
 7/18 A kérdező kommentje:
De szerintetek érdemes még várni? Vagy nem alakulhat más hogy? Mert mikor ott vagyok vele, jó szokott lenni általába minden, úgy érzem fontos vagyok neki, csak mikor nem vagyok vele más a helyzet..
2014. jún. 14. 00:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem
2014. jún. 14. 01:00
 9/18 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne egy olyan srácot keresni aki valójában szeretne téged és megbecsülne? Miért kell ezzel a tahóval foglalkozni? Tetszik hogy így bánik veled? Definiáld magadban, miért vagy vele? Miért vagy belé szerelmes? Azt hiszed te nem tudnál magadnak egy rendesebb pasit fogni?
2014. jún. 14. 01:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Igaza van #9/9
2014. jún. 14. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!