Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mi értelme ennek?
jól írtad:
Van ennek értelme?
szerintem az égadta világon semmi
számára már semmit se jelentesz ill púp vagy a hátán
rúgd ki,mert ő még erre se jó és mindkettőtöknek jobb lesz
ne szenvedj tovább!!
Mintha magamat olvasnám:D
Ilyen típus nem tudsz mit csinálni.
Először is nagyon sajnálom hogy ilyen veled! És látom hogy nagyon bizonytalan vagy és segítségért fordultál ide, akkor hallgass a komentelőkre és ne dugd homokba a fejed, ez a srác nem úgy szeret téged ahogyan te őt. Tudja hogy ha elmegy bulizni vagy ide oda nélküled akkor tudja hogy vársz rá és így bármit megtesz. És ha három hónap alatt nem tart fontosnak téged annyira hogy beszélgessen veled akkor 10 hónap múlva sem fog mert valljuk be a beszélgetés egy elégé alap dolog. Nem ismerem a srácot de amit leírtál nekem van egy sejtésem hogy már meg is csalt téged.
És azért sértődik meg amikor azt mondod neki hogy nem szeret mert tart hogy kirakod a szűrét (ami szerintem jogos lenne ha ilyen szemét veled és szerintem teljes mértékben normális dolgokat vársz el tőle)
Szóval szerintem SZERINTEM hagyd el őt, nehéz lesz? igen de jobban fogod érezni magad és egy kicsit borsot törsz is az orra alá ami szerinte megint csak jogos lenne, mert jobbat érdemelnél, kedvesnek aranyosnak tűnsz.
De ez a te döntésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!