Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
3hónapja vagyunk együtt a barátomal,rengeteget veszekedünk. De okkal veszekszem vele, állandóan nézzi a lányokat és folyton oda megy hozzájuk, közbe engem leszar, ha elkezdek kiborulni mindig azt mondja fejezzem be ő nem lesz papucs, azzok a haverjai, és igen elhiszem hogy régóta ismeri öket stb.. de akkor se viselkedhet így.. Írkálnak neki állandóan,volt hogy felhívták is, és mikor mondtam hogy törölje ki, tiltsa le, nem csinált semmit.. azt mondta azért mert haverja... Alig beszélgetünk semmit nem mond el. Az elején még másvolt, többet beszéltünk, nem tudtam hogy semmit nem fog elmondani, de tényleg semmit nem mond el. Napokig nem beszélünk, hiába írok alig ír. Sose tudom holvan stb. A nagy dolgokat is lazán közli, például azt hogy többet fog dolgozni, kevesebbet fogunk tudni találkozni, én akkor is kiborultam és mondtam neki hogy nehézz lesz erre ő azt mondta látja.. Ő meg lazán ezt is leszarta. Nem együtt lakunk,és hát nem lakok közel, haza kellett jönnöm, és amióta itthon vagyok fura velem, alig ír, nem is hív. Nem is beszélünk szinte, elmegy nélkülem bulizni, elmegy ide-oda és nem is szól.. Mintha nem is lennék neki.. De mikor meg felhozzom hogy nem szeret, megsértödik és azt mondja szeret csak nem ugy, és ragaszkodik, várja hogy kialakuljon valami. Nem értem ezt.. Azt se értem hogy három hónap alatt semmit se érez irántam. Én szeretem, de ez őt nem érdekli.. Nem szeretnék vele szakitani, de nem értem miért van ez, szerintetek miért csinálja ezt? Van ennek értelme? Mit tegyek?2014. jún. 14. 00:42
11/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez a kapcsolat nem működik, és te társfüggő vagy. 18F
12/18 anonim válasza:
Több bátorság és őszinteség, ezt vele kell tisztáznod. Mi hiszünk benned. És abban is hogy egyszer lesz egy --->normális párod aki majd megbecsül téged. Addig ez a srác élvezze hogy becstelenül keresztbe csal téged a ribizli "haverjaival".
13/18 A kérdező kommentje:
#11/11 Hogy érted ezt hogy társfüggő vagyok?
2014. jún. 14. 01:07
15/18 anonim válasza:
Nem vagy képes kiszállni egy olyan kapcsolatból, amiből egy normális ember már rég kiszállt volna. Ez társfüggőség.
16/18 anonim válasza:
Hiába...Dr.Ödön egy kiváló szakember...ő megmondta a tutit....:D:D
17/18 anonim válasza:
Köszönöm hölgyem. Válasza megtisztelő.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és igen elég valószínű hogy társfüggő vagyok.. Egyépként azóta szakitotunk, és sokkal jobb így.
2014. jún. 22. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!