Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme folytatni, jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni, jobb lesz később?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm pár napja vagyunk együtt.. ő 17 én 18 éves.. egy suliba járunk .. egyáltalán nem érzem hogy szeretne engem.. csak én keresem ha én nem keresem személyesen akkor nem is találkozunk nem is beszélünk.. facebookon néha szokott írni..de kb annyi... ha mondom neki hogy szeretem csak ir egy szmájlit meg néha ir szíveket... de abszulut nem érzem hogy szeret személyesen még soha nem mondta.. együtt vagyunk de nem akarja hogy suliba mutassuk.. meg ahol sokan látnak... tudja hogy iszonyatosan utálom a cigit és ő elkezdett cigizni és a volt pasijával jár cigizni ... akivel amúgy is túl sokat vannak együtt... és mikor mondom neki hogy kicsit sok még ő van felháborodva és megmondta hogy azért sem akarja hogy mutassuk suliba mert nem akarja hogy a volt barátja lássa mert rosszul esne neki.. rákérdeztem hogy szeret e de semmit nem válaszolt..megkérdeztem hogy boldog e de szintén nem válaszolt csak terelt és másról kezdett beszélni.. ha éppen megölelem is épen hogy csak visszaölel.. de viszont már az egész családjának mondta hogy velem van és mutatott rólam képet is.. tőlem mindent megkapott csokit virágot ajándékokat rengeteg szeretetet saját szerzeményű verseket amibe leírom menyire szeretem.. egyszerűen mindent... de én tőle semmit.. és itt nem a tárgyakra gondolok(azokat sem) de ez nem is lényeg.. hanem semmi érzelmet.. sokszor nincs türelme hozzám.. sokszor meglát utcán egy pasit és mondja nekem (a pasijának) hogy láttad milyen jó pasi volt?.. meg rengeteg ilyesmi... őszintén van értelme hogy együtt legyünk szerintetek ? vagy ezek csak ilyen kezdeti nehézségek ? (( sokszor vittem kocsival ide oda van saját autóm vannak motorjaim ))

2014. jún. 12. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szeret téged, csak Veled van, mert éppen nincs más. Ezzel magadnak ártasz. Nem becsül meg, nem tisztel. Tudom, hogy kívülről könnyű ugatni, de hagyd el. Nincs értelme, hogy ezen rágódjál.
2014. jún. 12. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek könnyű kifejeznie az érzelmeit és tudod, vannak olyan emberek, akik nem dobálóznak felelőtlenül a "szeretlek" szóval, mert jelentőséget tulajdonítanak neki, nem úgy, mint sokan mások, bár ebben a korban ez elég ritka, szóval ez csak egy ZS opció, nagyon sok féle ok, magyarázat lehet még a viselkedésére.
2014. jún. 12. 15:01
 3/4 Zoé970 ***** válasza:

#2:Szerintem nem ez a gond.Ilyen korban még nem szokás.

Szerintem egyszerűen csak vagy neki.Nem hiszem,hogy annyira szeret.Nem tenne ilyet egy olyan lány aki tényleg nemcsak érdekből van veled.Nem érdemes a kapcsolatot folytatni,vagy ha nagyon szereted legalább beszéld meg vele és akkor kiderülhet,hogyha van baja m az.Én a helyedben szakítanék vele,ez így nem kapcsolat.

2014. jún. 12. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Szakítottunk... Valószínű pénzre ment 80 % ban
2014. jún. 14. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!