Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyan lányra hajtanom aki szinte minden szempontból jobb mint én?
teszem azt szebb(szebb lányban, mint én fiúban),gazdagabb,átúszta már a Balatont többször is én meg nem ilyesmik
van egy barátnője aki nem olyan hűha de az is tetszik...de ha csak azért kezdenék a barátnőjével mert Őrá kicsi az esélyem az magammal meg a másik lánnyal szemben is méltánytalan,számító dolog lenne
de most mit kezdek ezzel a jobb csajjal ??aki amúgy nem is tudja sztem mennyire bejön
f.uck your life...
Amugy hogy úszta át a csaj a Balatont,keresztbe vagy hosszába.
hát én nem tudnám átúszni max ha min 1 évig fokozottan készülnék rá
amúgy ennek a csajnak ráadásul nem is vagyok az esete(nem nekem mondta hanem úgy általában írta le az ideálisát)és méghozzá szinte mindig szingli főképp azért mert inkább senki minthogy egy szint alá menjen...akik meg megfelelnek neki azokat is hamar kidobja
persze mit veszíthetek...sokat nem ,de nyernék pár kellemetlen percet..ez sajnos nem szerencsejáték hogy vagy összejön a tuti vagy nem :-(
Mi az hogy jobb nálad ? Jobb a pedigréje ??? =_="
Több az IQ-ja ? Hosszabb a haja ? Úr isten milyen kérdés, ha nem illetek össze az úgyis legegyszerűbben úgy derül ki ha megpróbálod, most gyártottál saját magadnak 1 nagy kifogást... Na ezt elfelejted, ráhajtasz a csajra ahogy tudsz úgy, és lesz ami lesz!
nem.
A nők mindíg jobb pasikkal akarnak összejönni, de ha ez nem sikerül, beérik egy gyengébbel is. lehetsz tartalék a listán
Próbáld meg. Különben ezen fogsz rágódni örök életedben, hogy mi lett volna, ha...
Am attól is függ az egész, hogy a csaj ideősebb-e nálad...
látatlanban én is ezt írnám hogy "próbáld meg hisz ki kell derülnie hogysmint van irántad egyáltalán" de ennyi erővel a hollywoodi celebeknek is vallhatnék videoüzenetben szerelmet
bárhogy csűröm csavarom mindig oda lyukadok ki hogy mégtöbb időt kéne a közelében töltenem és nagyítóval keresnem az esetleges jeleket annak hiányában viszont öngyilkosság lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!