Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme olyan lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyan lányra hajtanom aki szinte minden szempontból jobb mint én?

Figyelt kérdés

teszem azt szebb(szebb lányban, mint én fiúban),gazdagabb,átúszta már a Balatont többször is én meg nem ilyesmik

van egy barátnője aki nem olyan hűha de az is tetszik...de ha csak azért kezdenék a barátnőjével mert Őrá kicsi az esélyem az magammal meg a másik lánnyal szemben is méltánytalan,számító dolog lenne

de most mit kezdek ezzel a jobb csajjal ??aki amúgy nem is tudja sztem mennyire bejön

2011. nov. 1. 23:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Minden szempontból??? Nagyobb és jobb fütyije van mint neked???
2014. márc. 3. 18:33
 22/25 A kérdező kommentje:
meglepődtem hogy még jönnek válaszok a kérdésre és valójában el is szégyeltem magamat mert első 2-3 pillanatban még nem ugrott be melyik csaj ihlette a kérdésem ...annyira túltettem magamat rajta illetve annyi csaj segített a feledtetésében...
2014. márc. 3. 22:12
 23/25 anonim válasza:
akkor jó :D legalább nem rajta keseregsz életed végéig :)
2014. márc. 7. 16:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Magyarul megerősítést szerettél volna abban, hogy ne foglalkozz vele mert "úgysincs esélyed". Ez a vesztesek szövege. Minden értelemben. Munka, szerelem.. stb.

Aki meg sem próbálja, annak soha nem fog sikerülni. Ergo akkor nincs esélyed. Persze nyílvánvalóan tetszik neked, és érzed ezért küzdeni kellene, vagy tenni, hisz magától nem jön oda, ezért megerősítést kértél abban másoktól is hogy úgyse sikerül. Csak akkor kérdem én. Ha más azt mondja ne menj. Nem mész? Ha mások azt mondják ugorj a kútba..beugrasz? Mert MÁSOK azt mondták? Néha az ember tesz olyan dolgokat amit MÁSOK nem értenek meg, gürizik, és csinálja és senki nem támogatja, sőt. Aztán később rájönnek neked volt igazad, csináltad és magasabbra jutottál el mint bárki más. Akik akkor nem értettek meg és azt tanácsolták amit saját maguknak is hogy "ne csináld".

Azok a rossz tanácsok. Hisz ha ő szar te is legyél az. Ha meg azt mondják csináld, és te inkább visszakozol, akkor te vagy a másik oldal. Aki azt mondja másnak is, hogy ne csináld...

2014. aug. 29. 13:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Valóban a kérdésed nem mai, de a kérdés maga mai. Azoknak akik épp benne vannak :D
2014. aug. 29. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!