Szerintetek a Galaxy S2 vagy Galaxy Nexus a jobb teljesítmény szempontból?
Én a Galaxy Nexust preferálom.
Texas Instruments OMAP4460 SoC, amelyben egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzor, egy PowerVR SGX540 grafikus gyorsító és 1 GB LD-DDR2 RAM található. A
TI OMAP 4460, 1.2GHz Dual-Core processzor szerintem erősebb mint a Exynos (GS2ben ez van)
1GB DDR2 RAM van mindkettőbe, ez koccra ugyanaz, amiben még más a készülék az a GPU. A GN-ben egy PowerVR SGX543MP2 (Ha jól tippelek, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.). Nos ez egy bika kéremszépen. A SGS2ben MALI400 van, az is erős, de ehhez képest lepkefing.
Emellett a GNnek nagyobb kijelzője van (4.65") és a felbontása is sokkal-sokkal nagyobb, a 1280x720 a képernyőfelbontása, elképesztően szép képed ad. Ez egy Super AMOLED HD kijelzővel párosul. Gyönyörűszép! (S2 felbontása 800×480 és vagy AMOLED vagy SuperAMOLED a kijelzője, azt most hirtelen nem tudom.)
Azt hiszem mindent megemlítettem. Galaxy Nexus szerintem sokkal jobb, de ez nyilván az árában is látszani fog.
Az első jól érvelt és igaza van!
Galaxy Nexus már jobb mint az SGS2!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!