Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme olyan lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyan lányra hajtanom aki szinte minden szempontból jobb mint én?

Figyelt kérdés

teszem azt szebb(szebb lányban, mint én fiúban),gazdagabb,átúszta már a Balatont többször is én meg nem ilyesmik

van egy barátnője aki nem olyan hűha de az is tetszik...de ha csak azért kezdenék a barátnőjével mert Őrá kicsi az esélyem az magammal meg a másik lánnyal szemben is méltánytalan,számító dolog lenne

de most mit kezdek ezzel a jobb csajjal ??aki amúgy nem is tudja sztem mennyire bejön

2011. nov. 1. 23:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha te elhiszed, hogy jobb vagy nála, és úgy is cselekszel, akkor ő is elhiszi. A nőnek olyan férfi kell akire felnézhet, így ez kb alapfeltétel :D
2011. nov. 1. 23:44
 12/25 anonim ***** válasza:
De akkor csak simán barátkozz vele mégjobban össze. És ha úgy látod, hogy a csaj kedvel, akkor csak kicsiket lépdess előre. Pl.: először csak vegyél neki valami kis apróságot a név/szülinapján, vagy karácsonykor stb. Aztán a lány reakcióiból ki fog derülni, hogy barátként, vagy esetleg annál többként érez irántad. De a legfontosabb az az, hogy beszélgess vele. De eleinte csak barátságosan közeledj felé. :)
2011. nov. 1. 23:45
 13/25 anonim ***** válasza:

Figyelj most már azért kaptál jó néhány használható választ!

Ha nem fogadsz meg semmit, akkor tartsd meg a kérdésed magadnak! Ha itt jössz a lottóval akkor meg még hülye is vagy... ha tényleg így gondolod akkor a kérdésed magában megválaszolja magát, ne gyere vele össze, ne add meg magadnak az esélyt 1 jó kapcsolatra, és végképpen ne POSTOLJ!!!!!!

2011. nov. 1. 23:45
 14/25 anonim ***** válasza:
rágódsz ember. próbálj meg mindent egyszer.
2011. nov. 1. 23:46
 15/25 anonim ***** válasza:

Na, akkor mondok én neked vmit!

Készítsd elő a terepet...!

Haverkodja csajjal, legyél vele kedves azért, de csak mint haver. Oszt meg vele a volt nőügyeidet, h kivel milyen szenvedélyes odaadó voltál, kire mennyi pénzt költöttél, hazudj nyugodtan, meg hogy kiért mit tettél meg. Az a lényeg, hogy azt lássa milyen f*sza csávó vagy aki egy főnyeremény! Gyere össze csajokkal és a szeme láttára ölelgesd csókolgasd őket, persze nem feltünően!

A végn a csj nem fogja bírni ő fog könyörögni neked!

Beszédstílusban legyél magabiztos, nyugodt, kiegyensúlyozott, érezze az erőt!

Vonzerőt így is lehet feltornázni!

Az a lényeg, h ne úgy játszd el az egészet h szorongsz, izgulsz, hanem ugy mintha te lennél a Don Huan!

És mikor ő kapar majd utánnad, akkor is csak csepegtesd neki a nektárt..úgy értem a jó dolgokat amikkel elkényezteted!

Az a lényeg h a csajnak úgy jöjjön le h vmi nagyon jóról marad be!

Ha akarod avass be csajokat akik eljátszák a hőn szerelmest beléd, vagy akik mesélnek a te nagyságodról, jóságodról!:)

2011. nov. 1. 23:52
 16/25 A kérdező kommentje:

volt használható válasz igaz bár ez kissé megkevert

én ugyanis egyértelmű kijózanító nemleges válaszokra számítottam mert ahogyan felvázoltam a szitut az kicsit se túlzás

2011. nov. 1. 23:55
 17/25 anonim ***** válasza:
Az 59°-os válaszolónak üzenem, az olyanokmiatt mint ő van annyi válás :S
2011. nov. 2. 00:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Ezt a csaj is tudja? Mármint h jobb nálad?

Próbáld meg!

Belsővel pótolhatod a hiányt!

2011. nov. 2. 02:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Na figyu...hátha ez vigasztaló: ismerek én olyan csajt aki festői szépség, de a pasik, akikkel összejön...háááát finoman szólva vénülő ogre kinézetűek O.o Szóval vágj bele nyugodtan, kitudja, lehet a csaj meglátja benned a belső Adoniszt és akkor hepyend ;)
2011. nov. 2. 10:46
 20/25 anonim válasza:
laza 2 év elteltével, de azért írok...:D nem tudom, hogy azóta mi történt, de a legtöbb lány szereti, ha udvarolnak nekik. a lányok kb. 65%-a nem nagyon teper egy fiúért, mert NEM MER. Legyél vele kedves, előzékeny, mond jó vicceket, és főleg nevess az ő viccein. ha megszólal, az legyen az első h odakapod a fejed és figyelsz rá. állj ki mellette, már ha ilyen a személyisége. habár sztem az udvarias taktikával előbb vagy hamar célba érsz. én is beleszerettem egy nem igazán szép fiúba, aki viszont egy ajándék és imádom <3 úgyhogy hajrá! :) 15/L
2014. jan. 30. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!