Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyan lányra hajtanom aki szinte minden szempontból jobb mint én?
teszem azt szebb(szebb lányban, mint én fiúban),gazdagabb,átúszta már a Balatont többször is én meg nem ilyesmik
van egy barátnője aki nem olyan hűha de az is tetszik...de ha csak azért kezdenék a barátnőjével mert Őrá kicsi az esélyem az magammal meg a másik lánnyal szemben is méltánytalan,számító dolog lenne
de most mit kezdek ezzel a jobb csajjal ??aki amúgy nem is tudja sztem mennyire bejön
Figyelj most már azért kaptál jó néhány használható választ!
Ha nem fogadsz meg semmit, akkor tartsd meg a kérdésed magadnak! Ha itt jössz a lottóval akkor meg még hülye is vagy... ha tényleg így gondolod akkor a kérdésed magában megválaszolja magát, ne gyere vele össze, ne add meg magadnak az esélyt 1 jó kapcsolatra, és végképpen ne POSTOLJ!!!!!!
Na, akkor mondok én neked vmit!
Készítsd elő a terepet...!
Haverkodja csajjal, legyél vele kedves azért, de csak mint haver. Oszt meg vele a volt nőügyeidet, h kivel milyen szenvedélyes odaadó voltál, kire mennyi pénzt költöttél, hazudj nyugodtan, meg hogy kiért mit tettél meg. Az a lényeg, hogy azt lássa milyen f*sza csávó vagy aki egy főnyeremény! Gyere össze csajokkal és a szeme láttára ölelgesd csókolgasd őket, persze nem feltünően!
A végn a csj nem fogja bírni ő fog könyörögni neked!
Beszédstílusban legyél magabiztos, nyugodt, kiegyensúlyozott, érezze az erőt!
Vonzerőt így is lehet feltornázni!
Az a lényeg, h ne úgy játszd el az egészet h szorongsz, izgulsz, hanem ugy mintha te lennél a Don Huan!
És mikor ő kapar majd utánnad, akkor is csak csepegtesd neki a nektárt..úgy értem a jó dolgokat amikkel elkényezteted!
Az a lényeg h a csajnak úgy jöjjön le h vmi nagyon jóról marad be!
Ha akarod avass be csajokat akik eljátszák a hőn szerelmest beléd, vagy akik mesélnek a te nagyságodról, jóságodról!:)
volt használható válasz igaz bár ez kissé megkevert
én ugyanis egyértelmű kijózanító nemleges válaszokra számítottam mert ahogyan felvázoltam a szitut az kicsit se túlzás
Ezt a csaj is tudja? Mármint h jobb nálad?
Próbáld meg!
Belsővel pótolhatod a hiányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!