Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb lenne nekem nélküle? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne nekem nélküle? Van még ennek egyáltalán értelme?

Figyelt kérdés

Másfél éve élek távkapcsiban a barátommal. Nagyon ritkán találkozunk, van hogy hónapokig nem látjuk egymást, és ezért elég sok konfliktus is szokott lenni, de általában mindent megbeszélünk.

Pár hónappal ezelőtt történt az, hogy egyik haverja felvett msn-re. Beszélgettünk tök általános témákról, egész jól elvoltunk. Másnap mikor ezt a barátom megtudta szakított. Az ürügy pedig az volt, hogy beszéltem a haverjával.. 2 napot bírtunk egymás nélkül, aztán megint összejöttünk, és azóta együtt is vagyunk. Viszont mikor megtörtént ez a kibékülés, mindketten mondtunk pár feltételt a másiknak, hogy elkerüljük a további incidenseket.. Szerelmemé az volt, hogy soha többé ne beszéljek a haverjával, se más fiú ismerősével. Én ezt szépen be is tartottam.. ha valóban fontos volt, hogy valamit valamelyik haverjával megbeszéljek, azt szóról szóra elmondtam neki, hogy hogyan volt. Természetesen egyik haverja se tudja, hogy én "nem beszélhetek" velük. Ma viszont írtam az egyiknek, hogy mégis mi a szitu. Besértődött meg minden, de most nem ez a lényeg.

A párom nagyon önfejű és makacs. Meg olyan kisajátítós.. Bárkivel beszélek, ő már egyből féltékenykedik. Félek, hogy megint abba a hibába esek, mint amibe pár éve. Hogy teljesen kisajátít magának valaki, és aztán ott hagy a szarban..

Viszont emelett annyira ragaszkodok hozzá, hogy nem bírnám nélküle.. Mit tegyek? Sokáig gondolkodtam azon, hogy írok ide, de vagy mindig megoldottam, vagy nem nagyon láttam megoldást.. Viszont most valóban segítségre lenne szükségem. Ti mit gondoltok erről? Van értelme még?

(Amúgy 15 éves lány volnék (barátom is 15), de NAGYON szépen kérek mindenkit, hogy emiatt NE nézzen le. Vannak értelmesebb lányok is ilyen korban, nem csak olyanok, akik hagyják, hogy a fél város végigjárjon rajtuk..)

2009. jan. 22. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha szereted akkor van...csak szerintem beszélgess el vele egy kicsit, h nyugodjon meg, bízhat benned.De azt elmondta, hogy miért nem beszélhetsz haverjaival? Más fiúkkal beszélhetsz?
2009. jan. 22. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem az nem kapcsolat, ahol több hónapig nem taliztok, de ti tudjátok...

Pont azért kell normális korban elkezdeni egy párkapcsolatot, hogy tudd kezelni a problémákat. Ami nálatok pl. a távolság legyőzése (mekkora????).15 évesen a suli miatt nem nagyon tehetitek meg és az anyagi függés miatt sem. Ezért nem kéne ennyi idősen távkapcsiban gondolkozni. Bár szerintem semmilyenben sem, amíg annyira gyerek bármelyik fél, hogy megszabja a másiknak, kivel szabad szóba állni és kivel nem.

Nem tudok, mit mondani, egyszerűen gyerekek vagytok még egy kapcsolathoz. Ennyi. Nőjetek fel és nem lesz ilyen probléma.

2009. jan. 22. 22:41
 3/7 A kérdező kommentje:

1., Persze, szeretem nagyon, és ő is engem. Csak nem bízik meg bennem.. Pedig szerintem ez egy párkapcsolat alapja.. Elvileg más fiúkkal se nagyon beszélnék.. vagyis beszélhetnék. Azért ilyet megtiltani.. Ha valami fontos dolog miatt kell, akkor muszáj. Meg azt hiszi megcsalom.. kicsit önbizalomhiányos is :S

2., Direkt kértem, hogy ne a kort nézd. Szóval, amiket erre utalva írtál, azokra nem válaszolok, bocsi. A többire pedig..

A távolság nagyon nagy..300-350 km körülbelül.. Ráadásul ő még kollégista is :S Utoljára október elején találkoztunk, ami már széplassan 4 hónap....

2009. jan. 22. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hagyd...

Főleg ha féltékeny...

Minél tovább húzod annál jobban fog neki fájni...

És ezt én se nevezném kapcsolatnak.

Szerintem a környékeden még értelmesebbet fogsz lelni.

Sok sikert és légy erős hozzá. Tudom hogy most fájna, de hosszútávon nézve ez lenne a legjobb megoldás, mert szép lassan megölöd őt is meg magadat is. Belebetegedsz a hiányába stb...

2009. jan. 23. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes helyzet. Amikor a fenti kolléga a korodra irt megjegyzéseket, nem lenézett, csak racionálisan gondolkozott. És sajnos igaza volt. Nekem a párom szerencsére velem lakik, de nagyon jo barátom barátnője 300 kilométerre. Mi 22 évesek vagyunk, nemgond az hogy nyáron egész végig együtt legyenek, egymásnál aludjanak, iylenkor hetvegente oda vissza kocsikázzanak egymás miatt. A Ti korotokban ez nem lehetséges, ez nem lenézés, ez tény. Amugy továbbra is meglovagolva a korodbol adodo dolgokat, fiatal vagy még, lesz még sok fiud valósznüleg, lehet ez a srác rendes meg midnen, de közelebb is találsz iylent hidd el, nem érdemes várakozni erre a fiura, főleg ha még iylen dolgokat is megszab, amiket emlitettél. Ha idősebb lennél (és megint nem megsérteni akarlak) megoldható lenne a dolog, azt modnanám ne hagyd, de igy szerintem csak időpazarlás a 4 honap várakozás egy tali miatt (bocs csunya kifejezés, de perpill nincs rá jobb szavam). Sok sikert azert :) !
2009. jan. 23. 02:23
 6/7 anonim válasza:
100%

Szija

Én pont ugyan így vagyok 3 hónapja h nem tudunk találkozni a barátommal ezleőtt viszon fél évig együtt éltünk, nálunk is ugyan ez van/volt,mi megbeszéltük hogy megpóbáljuk külön és ha ugyis megy akor tényleg semi értelme nincs, mi már 3 hete külön vagyuk nehéz de hosszabb tévon sokal job lesz! Ezek a tapasztalataim után szerintem semmi értelme nincs igy a dolognak... Igy van jol látod a dolgokat hogy a bizalom a párkapcsolat alapja de ha ő tényleg szeret akkor meg kel bíznia benned, és nem lehet önző! Szerintem hagyad ezt az egészet még fiatal vagy találsz te könnyen egy másikat aki közeleb van, igaz hogy nehéz lesz kiábrándulni belőle de igy nincs értelme a dolognak!

2009. jan. 23. 02:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs értelme...Ez már a részéről kicsit beteges,nem gondolod?

A későbbiekben mit vársz tőle,ha már most ilyen?Valakinek puszit adsz,azt meg ki akarja majd ütni?Egy párkapcsolatban is kell egy kis levegő a másiknak...

2009. jan. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!