Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme még visszavárni ezek után?
Sziasztok! Az idei évem eddig elég kaotikus, az egyetlen jó dolog egy új kapcsolat volt benne. Mindketten nemrég léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Ő sok dolgot hiányolt abból a kapcsolatból, engem megcsaltak. Hihetetlenül hamar egymásra találtunk, első percben megvolt a közös hang, a kémia olyan szinten működött, hogy nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Mindent megadtunk egymásnak, amit csak lehetett, és nagyon boldogok voltunk. Azt mondta, hogy bennem mindent megtalált, amit eddig hiányolt. Nekem szintén ez volt az érzésem. A környezetünkben élők úgy vélekedtek az egészről, hogy soha nem láttak minket ilyen felszabadultnak és boldognak.
Minden szép is volt egészen addig, amíg nem szakított velem. Ismét elmondta, hogy bennem mindent megtalált, de az exét még nem felejtette el teljesen. Hozzá kell tennem, a kapcsolatunkban ő kezdeményezett, ő mondta ki először, hogy szeret, örömmel mutatott be a családjának, illetve az én családomat is imádta.
A szakítás óta pár nap telt el, azóta nem beszéltünk. Akkor átbeszéltük a dolgokat. A beszélgetésünk végére teljesen bizonytalannak tűnt, pedig az elején nagyon magabiztos volt. Hagyom, hadd gondolkodjon, nem zaklatom, nem írok neki, nem hívom.
Szerintetek van arra esély, hogy visszajön hozzám?
szerintem csak kapaszkodott beléd, magányos volt, sebezhető, és ott voltál.
de a másikat szereti, belé szerelmes.
és erre rájött, és arra is, h. ezért veled nem tudja folytatni, mert nem érzi azt, amit te.
a baj valszeg az volt, h. nem volt elég idő, h. meggyászolja, feldolgozza a kapcsolatát, rögtön beleugrott veled valamibe, tartós és mély érzelmek nélkül.
csúnyábban szólva kihasznált téged, mert te viszont szereted igazán.
Szívesen írnám, hogy persze, visszajön, meg hogy bízzál, de attól tartok, nem ez fog történni. Ez a lány szakított az előző fiúval, aki nyilván szintén visszavárja, és talán változni is fog, hogy kiküszöbölje a hiányosságokat, amelyek a szakításhoz vezettek.
Próbáld meg földolgozni, tartsd meg a szép emléket, és gondolj arra, hogy talán jobb ez így. Ez a lány labilis, és nem eléggé megbízható.
Én épp ezért hagytam a múltban két kapcsolat között hosszabb időt. Hiába jönne már pár hónap után, aki esetleg megérne egy próbát, addig nincs próba, míg azt nem érzem, hogy legalább olyan 90%-ban le van zárva az ex. Mert nagyon könnyen ez lehet belőle.
Fő kérdésre válaszolva; persze, lehet rá esély, más kérdés, hogy bennem eltörne sztem vmi alap dolog, ami fontos. Bizalom, hit, biztonság... Nem tudom, mennyire tudnék ezek után bízni egy ilyen emberben.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ment mindenkinek a zöld. Amúgy én vagyok a lány, ezt elfelejtettem odaírni. Igen, lehet, hogy tényleg túl hamar ugrottunk bele ebbe az egészbe, és én csak amiatt voltam túl "hamarabb" az én exemen mert megcsalt.
Tulajdonképp az tartotta még bennem a reményt, hogy élete legjobb döntésének tartotta a szakítást a volt barátnőjével, mivel alap dolgokban nem egyeztek, az összeköltözéstől kezdve a családalapításig semmiben sem.
Ez még mindig korrektül lett rendezve szerintem.
Amikor én voltam egyszer valaki lábtörlője engem szimplán megcsalt és megvolt sértődve, amikor közöltem vele, hogy többet nem akarom látni, de ez még a kisebbik baj, szakadt is vele együtt a baráti kör, amit a mai napig bánok.
Mindenesetre te lelkileg erősebbnek tűnsz nálam a leírtak alapján, remélem tudsz majd a tanulmányokra koncentrálni, nálam ez 1 év csúszást eredményezett.
Ami a kapaszkodásról és kihasználásról szól az nem áll össze azzal amit leírtál. Ilyen esetben a sérült fél nem szokott társaságba járni, hanem általában kettesben marad a "segítőjével", energiavámpírként próbálja összeszedni annak energiáját, majd amikor végzett gyorsan tovább lép, minél kevesebb kapcsolat, minék kevesebb ismerőst hagyva maga után. Ha bemutatott a barátainak, szüleinek, akkor itt nem erről van szó!!!
Gyanítom, hogy van néhány dolog, ami számára fontos és amiben az exe hiányát érzi(ami nem meglepő, ha hosszabb kapcsolatról volt szó), de valamilyen okból nem kötötte az orrodra, nem kommunikálta feléd. Valószínűsítem, hogy az Ex jelentkezett nála és beszéltek egymással, vagy rosszabb esetben a partnered kezdeményezett és újra egymásra találtak. Véleményem szerint ez sem lesz hosszú dolog, mert nem véletlenül mentek szét, de amíg nem zárják le véglegesen a kapcsolatot addig ez a helyzet bármikor megismétlődhet.
A srác kicsit össze van zavarodva, vannak igényei, valamit Tőled kap meg, valamit az Extől és mindkettőre szüksége lenne, de szerencsés esetben felfogja, hogy csak egy partnerrel lehet kapcsolatban. Rosszabb esetben úgy dönt, hogy mind a két partnerre szüksége van és csapong egyik oldalról a másikra, akkor Neked kell határozottnak lenned és válaszút elé állítanod.
Nem egy hálás szerep amiben most vagy....
Köszönöm a többi választ is, nektek is ment a zöld. Nagyon sajnálom, hogy más is járt így, át tudom érezni a helyzetet. A tanulmányaimat már befejeztem, szóval az nem fog rámenni, ellenben azóta bele vagyok temetkezve nyakig a munkába. Kezdek fáradni, de legalább addig sem azon jár az agyam, hogy miért nem voltam elég jó. Igen, magam hibáztatom, pedig tudom, hogy én mindent megtettem érte.
Utolsó, igazad lehet a kapaszkodással kapcsolatban, nagyon szívélyesen mutatott be a családjának, és a barátaival is nagyon sokat jártuk össze. Az anyukájával kiváltképp jó viszonyom volt, mondta, hogy örül annak, hogy a fia velem van, mert azóta ragyog, és olyan boldog, mint az exével soha. Szerintem is össze van zavarodva most, nagyon is. De megpróbálok lemondani arról, hogy visszajön, inkább nem ringatom magam hiú ábrándokba. Aztán lehet úgy járok, mint az előtte lévő sráccal, mikor végleg lemondtam róla, visszajött könyörögni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!