Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme még visszavárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme még visszavárni ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az idei évem eddig elég kaotikus, az egyetlen jó dolog egy új kapcsolat volt benne. Mindketten nemrég léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Ő sok dolgot hiányolt abból a kapcsolatból, engem megcsaltak. Hihetetlenül hamar egymásra találtunk, első percben megvolt a közös hang, a kémia olyan szinten működött, hogy nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Mindent megadtunk egymásnak, amit csak lehetett, és nagyon boldogok voltunk. Azt mondta, hogy bennem mindent megtalált, amit eddig hiányolt. Nekem szintén ez volt az érzésem. A környezetünkben élők úgy vélekedtek az egészről, hogy soha nem láttak minket ilyen felszabadultnak és boldognak.

Minden szép is volt egészen addig, amíg nem szakított velem. Ismét elmondta, hogy bennem mindent megtalált, de az exét még nem felejtette el teljesen. Hozzá kell tennem, a kapcsolatunkban ő kezdeményezett, ő mondta ki először, hogy szeret, örömmel mutatott be a családjának, illetve az én családomat is imádta.

A szakítás óta pár nap telt el, azóta nem beszéltünk. Akkor átbeszéltük a dolgokat. A beszélgetésünk végére teljesen bizonytalannak tűnt, pedig az elején nagyon magabiztos volt. Hagyom, hadd gondolkodjon, nem zaklatom, nem írok neki, nem hívom.

Szerintetek van arra esély, hogy visszajön hozzám?

2017. ápr. 5. 23:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
100%
hát idő kell ehhez, de túl leszel rajta :) én is túllettem rajta, csak nekem elég sok idő kellett, egy év. Amíg meg nem könnyebbülsz, addig valóban nem is kell erőltetni az ismerkedést. Nekem ezután egy olyan kapcsolatom jött, ami azóta is tart, és életem legjobb kapcsolata.
2017. máj. 29. 21:28
 92/104 A kérdező kommentje:

Előbb-utóbb persze, túl leszek. Örökké nem sirathatom, csak most még nehéz. Örülök, hogy neked sikerült tovább lépned, és megtalálnod azt, akivel igazán boldog vagy.

Én jelenleg még nem tudok elképzelni annál a 1,5 hónapnál szebbet és jobbat, mivel tényleg tökéletes volt. De idővel muszáj lesz, az az idő meg nagyon szép emlék lesz. Hátha azt is elérem majd, hogy nem fog fájni, ha rá gondolok.

2017. máj. 30. 07:46
 93/104 A kérdező kommentje:
Lassan egy hónapja, hogy írtam neki és nem válaszolt. Ez azért már nyilvánvaló, hogy soha többé nem jön vissza, nem leszünk újra egy pár. Feladom, nincs értelme tovább várni.
2017. jún. 5. 12:33
 94/104 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem válaszol. Az enyém válaszolgatott, keresett, és találkoztunk is, ritkán, de rendszeresen. Többször is komolyan flörtölt velem. Ez csak meghosszabbította a folyamatot, nehezebben léptem rajta túl. Próbálj tőle valami szertartás keretében búcsút venni, pl. írj egy levelet (nem kell elküldeni). Vagy lépzeld oda, és mondd el neki hangosan, amit gondolsz. Biztosan vannak olyan rítusok, amik segítenek elbúcsúzni és továbblépni.
2017. jún. 5. 18:06
 95/104 anonim ***** válasza:
Még annyit, amit a mostani barátom mellett megtanultam: mivel tényleg szeret, nem kell erőlködnöm, nem kell kitalálnom a gondolatait, nem kell mesterkednem, hogy fenntartsam az érdeklődését, nem kell a telefonomat nézni, hogy írt-e. Mert teljesen természetes módon ő keres és a kapcsolat elejétől az élete része vagyok. Ha valaki felnőtt módon szeret téged, az keres, foglalkozik veled, és nem hagy hetekig-hónapokig őrlődni.
2017. jún. 5. 20:38
 96/104 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò, ha jòl gondolom, te voltàl 17-es, köszönöm szèpen, hogy ìrtàl. Most kezdem azt èrezni, hogy ideje elengedni. Ès talàn most màr menni is fog. Pènteken azonban lehet, hogy elkerülhetetlen lesz vele egy talàlkozàs, amitől rettegek. Ès mivel munkaügy, nem is mondhatom le. De mindenkèpp megpròbàlom kerülni, ha mindketten ott leszünk. Ma beszèltem egy jò baràtnőmmel, aki szintèn azt tanàcsolta, hogy hagyjam a francba, mivel ùgysem fog màr keresni. Lassan màr én is belàtom. Csak a szìvemnek kell ugye több idő hozzà. Nektek pedig köszönöm a rengeteg bíztatàst. Nagyon jò volt kiönteni a lelkem.
2017. jún. 5. 21:21
 97/104 A kérdező kommentje:
A pénteki találkozást szerencsére megúsztam, viszont ezzel egy időben egy másik munkát leokéztam anélkül, hogy elolvastam volna végig...utána láttam, hogy ő is ott lesz. Hát a találkozás előtt egész éjjel nem aludtam, mivel ideges voltam. Aztán látszott egy hangyányi remény, hogy megúszom a találkozást, hát nem...amint beléptem, egyből belé botlottam. Az a nézés minden pénzt megért. Emellett azt sem tudta hogy lökje el az útjából az embereket, hogy odajöjjön hozzám. Egyből megölelt, megpuszilt. Kérdezősködni kezdett, majd utána egész végig engem nézett, engem keresett a szemével. Utána ismét beszélgettünk, mivel állandóan kérdezősködött. Nagyon nem tudtam hová tenni ezt az egészet. Főleg úgy, hogy közben rengetegszer hangsúlyozta, hogy nem tudna csak egy barátom lenni. Hát köszönöm...Aztán mikor elköszöntünk megpuszilt, és szorosan megölelt. Másnap a munka miatt kellett vele beszéljek, ismét elkezdte a nem tudna csak barátként viselkedni dolgot, mire visszaírtam neki, hogy ez a találkozás bennem is megerősítette, hogy nem tudnék csak a barátja lenni, mivel mai napig szeretem. Szóval az év hülyéje díj magasan az enyém.
2017. jún. 14. 22:23
 98/104 anonim ***** válasza:

jaj, velem is ugyanezt csinálta a fiú, csak persze más szitukban. Hosszú ölelés, szuggesztív nézés és a többi. Hát tudom, milyen, mert engem is minden alkalommal félrevezetett. Csak az idő mondta meg, hogy ezek tulajdonképpen mégsem jelentenek semmit, mert folytatni nem akarja.

Nagyon nehéz ilyen helyzetben erősnek maradni, mert a másik ember testbeszéde és önkéntelen reakciói mást mondanak és csinálnak, mint az ember maga. De hát sajnos az számít, hogy a fiú veled akar-e maradni vagy nem. Ne hibáztasd magad, mert kőből kell lenni ahhoz, hogy az ilyen csapdákba ne sétáljon be az ember. De azért szerelmet ne valljál többet, azt én legalább nem csináltam :D :P Ezeknek az embereknek szerintem csak az kell, hogy tudják, hogy szeretik őket, és ebből merítenek erőt. Az mindegy nekik, hogy a másik közben mit él át. Még talán azt is hiszik, hogy jót tesznek a kis szerelmesnek, hogy egy kicsit pátyolgatják, biztatják.

2017. jún. 15. 06:58
 99/104 A kérdező kommentje:
Itt a legùjabb helyzetjelentès, ami egyben valòszínű az utolsò is. A munkahelyi talàlkozàs utàn megkèrtem, hogy talàlkozzunk szemèlyesen, beszèljük meg a dolgokat. Sikerült megbeszèlnünk mindent, pont van a dolog vègèn. Ennyi volt, legalàbb màr tudom. Igaz volt kèt èrdekes pillanat, ami adott egy kis remènyt, de vègül lezàrtunk mindent. Köszönöm mindenkinek, aki segìtett, nagyon aranyosak voltatok/vagytok.
2017. jún. 19. 12:08
 100/104 anonim ***** válasza:

17

hú, igen? akkor rákérdeztél egyenesen? okosabb lettél valamivel? ha igen, és hasznosítható a tudásod, engem érdekelne.

ügyes vagy, gratulálok, mostantól már csak jobb lesz. :)

2017. jún. 19. 20:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!