Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme még visszavárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme még visszavárni ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az idei évem eddig elég kaotikus, az egyetlen jó dolog egy új kapcsolat volt benne. Mindketten nemrég léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Ő sok dolgot hiányolt abból a kapcsolatból, engem megcsaltak. Hihetetlenül hamar egymásra találtunk, első percben megvolt a közös hang, a kémia olyan szinten működött, hogy nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Mindent megadtunk egymásnak, amit csak lehetett, és nagyon boldogok voltunk. Azt mondta, hogy bennem mindent megtalált, amit eddig hiányolt. Nekem szintén ez volt az érzésem. A környezetünkben élők úgy vélekedtek az egészről, hogy soha nem láttak minket ilyen felszabadultnak és boldognak.

Minden szép is volt egészen addig, amíg nem szakított velem. Ismét elmondta, hogy bennem mindent megtalált, de az exét még nem felejtette el teljesen. Hozzá kell tennem, a kapcsolatunkban ő kezdeményezett, ő mondta ki először, hogy szeret, örömmel mutatott be a családjának, illetve az én családomat is imádta.

A szakítás óta pár nap telt el, azóta nem beszéltünk. Akkor átbeszéltük a dolgokat. A beszélgetésünk végére teljesen bizonytalannak tűnt, pedig az elején nagyon magabiztos volt. Hagyom, hadd gondolkodjon, nem zaklatom, nem írok neki, nem hívom.

Szerintetek van arra esély, hogy visszajön hozzám?

2017. ápr. 5. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 A kérdező kommentje:

Ő is olyan zavart volt a szakításnál, hogy az nem igaz. De csak a végére, mikor már elmondtam neki az én véleményemet és álláspontomat, addig tényleg teljesen magabiztos volt. Most is azért akarok találkozni vele, hogy lássam az arcát, és halljam a hangját. Azok mindent elárulnak. Ha tényleg ennyi volt, akkor legalább megnyugszom, és tovább tudok lépni. De azzal az információval nem, hogy mindenkinél jobban szeret, és imád, de nincs túl az exén. Megmondtam, hogy hagyok neki időt. Hogy beszéltem vele egyből azt mondta, hogy bármikor nyugodtan keressem, és tényleg a találkozásra is egyből igent mondott. Ezek alapján tényleg igaz lehet, hogy érez irántam valamit. Megmondtam, hogy szóljon, neki mikor jó a találkozás, hát kíváncsi vagyok, mikor fog keresni. A másik exemnek is kellett egy személyes találkozó, hogy komolyan leüljek vele, utána két hétig makacskodott és harcolt az érzései ellen, mielőtt vissza akarta könyörögni magát. Csak az a fránya megcsalás ne lett volna.

5-ös, az a srác már biztos nem fog felkeresni, hogy megbeszéljétek, de jobb is, ha békén hagy a továbbiakban, ha eddig nem vette a fáradtságot.

2017. ápr. 22. 14:46
 32/104 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. szerintem pont az a gáz ezekben az emberekben, hogy ők tényleg szeretik az új nőt (téged/5-öst/engem), csak lelkileg nem bírják elviselni, hogy minden szép és jó.

Mikor az én illetőm szakított velem, aznap is láttam, hogy teljesen odáig van értem, és tök hirtelen egy romantikázásból váltva szakított velem, de úgy, hogy ő is úgy ölelt meg, mikor elváltunk, hogy érződött, hogy nagyon szeret, meg amiket mondott, abból is ez látszott, és én ezért nem tudtam hova tenni az egészet, ezért készültem ki annyira. Egyáltalán az egész idő alatt, amíg a mi rövid kis kapcsolatunk tartott, végig teljesen egyértelmű volt, hogy őszintén szeret.

Tehát az egy dolog, hogy látszik mondjuk rajta, hogy szeret téged. Ettől még nem kell sajnos feltétlenül visszavárni, mert feltehetőleg egy beteges gondolatmenet van a fejében, amitől nem tud szabadulni, és ez erősebb, mint az érzelmei.

Persze nyilván minden eset más és más, és reméljük, hogy a te eseted pozitívan oldódik meg! Akár így, akár úgy.

Nekem annyit sikerült az én illetőmből kicsiholni sok hónap után, hogy én tényleg nem kellek neki (inkább egy depresszív, magányos életet folytat). Azért volt ez nekem megkönnyebbülés, mert mi a szakítás után is valahogy kapcsolatban maradtunk, találkoztunk néha, írtunk egymásnak. És én mindig reménykedtem, és nem tudtam lezárni, hiszen éreztem a szakításkor is, hogy szeret, és hát mivel össze is futottunk, meg kapcsolatban is maradtunk valamennyire, olyankor is volt köztünk valami lelkileg, és mondjuk, hogy húzta előttem a mézesmadzagot, tartotta bennem a reményt lelkiismeretlenül.

Kellett nekem ez az egyértelmű NEM.

2017. ápr. 22. 21:00
 33/104 A kérdező kommentje:

17-es, nem mondod komolyan, hogy nálatok is romantikázás közben hirtelen jött a szakítás? Ilyen nincs. Nálunk ugyanez volt, összebújva feküdtünk, amikor mondta, hogy van egy kis baj. Az állam leesett, mikor azzal hozakodott elő, hogy szakítsunk. Nálunk is annyira egyértelmű volt, hogy szeret, állandóan ölelgetett, puszilgatott, mondogatta, hogy szeret. Egész végig azon volt megakadva, hogy hogy tudtam így az ujjam köré csavarni, meg nem tudja hogy szeretett meg ennyire.

Kezdek végleg lemondani róla, mert nem akarok még nagyobbat csalódni benne. Az a durva, hogy azt hittem, ő az igazi, elvégre első perctől kezdve minden működött, életemben nem voltak ilyen jó randijaim, meg utána minden annyira jó volt.

Azért aranyos vagy nagyon, hogy szurkolsz egy pozitív végkimenetelért.

Nem merek bízni benne, de míg nem kapom meg a konkrét nemet, addig nem tudom teljesen elengedni, bármennyire is jó lenne túltenni magam rajta.

Remélem a jövőben te is és 5-ös is megtaláljátok, aki igazán szeretni és becsülni fog titeket.

2017. ápr. 22. 21:54
 34/104 anonim ***** válasza:

hát tényleg nagyon sok az egybeesés.

én meg azt hittem, mással nem történhet ennyire értelmetlen dolog.

én is teljesen elhűltem, mikor előhozakodott a dologgal. Mikor mondta, hogy baj van (NÁLAM IS EZT MONDTA!) akkor mindent el tudtam képzelni, csak ezt nem.

megértem, hogy nem tudod elengedni, én sem tudtam, én sajnos még majdnem egy évig, mire meglett az a beszélgetés. (mekkora időveszteség)

amúgy az elengedés után pár héttel én találkoztam valakivel, akivel azóta is együtt vagyunk :)

2017. ápr. 22. 22:22
 35/104 A kérdező kommentje:

Nálam az volt az érdekes, hogy az azelőtti szakítás is éppen ugyanígy játszódott le. Összebújás-van egy kis baj-szakítás. Így itt már tudtam, hogy mi következik a kis baj megszólalás után.

Csak attól félek, hogy itt is ugyanaz lesz, mint annál a szakításnál. Ott is volt egy beszélgetés, amikor megmondta, hogy kész vége, nem akar velem lenni. Elfogadtam, tovább léptem, majd egyszer a semmiből megjelent, hogy szeretné folytatni. Szóval nem tudom így mennyire megy majd a teljes elengedés, ha most azt mondja, hogy nem akarja folytatni.

Az úgy tényleg nagy időveszteség volt, de legalább utána nem sokkal végre találtál valakit, aki nem ilyen eszement. :)

2017. ápr. 22. 22:28
 36/104 anonim ***** válasza:

Jók vagyunk lányok:)

Nagyon durva, amiket írtok. Én sem hittem volna, hogy másokkal is megesnek ilyen dolgok. Mi éppen egy beülős helyen "romantikáztunk", amikor benyögte, hogy "neki ez nem megy", meg "egyedül szeretne lenni", mondjuk előtte ment egy kis huza-vona, hogy "nem tudja mit szeretne". Utána eléggé belesüppedt a depresszív világába, hiába mondtam, hogy érdemes lenne felkeresnie egy pszichológust. Még innen-onnan hallottam róla dolgokat, hát egyik sem volt szívderítő... Jelenleg nem tudom mi van vele.

Ilyenkor tényleg azon csodálkozom, hogy mi történhetett azzal kedves, értelmes, érzelmes, gondoskodó fiúval, akit megismertem benne...

2017. ápr. 23. 13:49
 37/104 anonim ***** válasza:

Meghát köztünk is olyan erős vonzalom, meg egyetértés volt, amit el sem hiszek azóta sem. És ezt az ismerőseink is így mondták: mennyire összeillünk, meg látszik, hogy teljesen odavan értem. Nem tudom hogyan fordulhatott ez át egyik percről a másikra...

2017. ápr. 23. 13:54
 38/104 A kérdező kommentje:

A példáitokból kiindulva, legalább már nem is reménykedek abban, hogy újra összejövök a sráccal. Nincs értelme. Túl sok hasonlóság van a történetek között, így nem gondolom, hogy pont nálam - aki tényleg mindig peches - lesz pozitív kimenetelű a dolog.

Ennek ellenére azért még mindig érdekel, hogy mit fog mondani, ha egyszer találkozunk. Innentől rajta áll a dolog. Kíváncsi vagyok mikor fog keresni.

2017. ápr. 23. 14:48
 39/104 A kérdező kommentje:
Nem tudom vele is mi lesz, hallottam, hogy magába van fordulva, állandóan dolgozik, alig beszél valakivel. Nem kellene így tönkretenniük magukat, valamint eldobniuk a boldogságot csak azért, mert az exet nem sikerült azonnal kiverni a fejükből.
2017. ápr. 23. 14:51
 40/104 anonim ***** válasza:

Majd írd meg mi történt a beszélgetésen!

Hát... szerintem ez már nem az egészséges szintje a múlton való rágódásnak. Főleg, ha ilyen szépen építgetik az újabb és újabb rétegeket. Legalábbis nem hinném, hogy ők azért ilyen könnyen túlteszik magukat belül egy szakításon.

2017. ápr. 23. 15:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!