Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme még visszavárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme még visszavárni ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az idei évem eddig elég kaotikus, az egyetlen jó dolog egy új kapcsolat volt benne. Mindketten nemrég léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Ő sok dolgot hiányolt abból a kapcsolatból, engem megcsaltak. Hihetetlenül hamar egymásra találtunk, első percben megvolt a közös hang, a kémia olyan szinten működött, hogy nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Mindent megadtunk egymásnak, amit csak lehetett, és nagyon boldogok voltunk. Azt mondta, hogy bennem mindent megtalált, amit eddig hiányolt. Nekem szintén ez volt az érzésem. A környezetünkben élők úgy vélekedtek az egészről, hogy soha nem láttak minket ilyen felszabadultnak és boldognak.

Minden szép is volt egészen addig, amíg nem szakított velem. Ismét elmondta, hogy bennem mindent megtalált, de az exét még nem felejtette el teljesen. Hozzá kell tennem, a kapcsolatunkban ő kezdeményezett, ő mondta ki először, hogy szeret, örömmel mutatott be a családjának, illetve az én családomat is imádta.

A szakítás óta pár nap telt el, azóta nem beszéltünk. Akkor átbeszéltük a dolgokat. A beszélgetésünk végére teljesen bizonytalannak tűnt, pedig az elején nagyon magabiztos volt. Hagyom, hadd gondolkodjon, nem zaklatom, nem írok neki, nem hívom.

Szerintetek van arra esély, hogy visszajön hozzám?

2017. ápr. 5. 23:42
 61/104 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a történteket...

Nekem az a tapasztalatom, hogy erre egyszerűen nincs mentség. Ez gyakorlatilag egy cserbenhagyás. Mindig belegondolok, hogy igazából bármi történhetne/történhetett volna velem... Nincs az a jóhiszemű hozzáállás, ami mentesíthet valakit abból, hogy leszarja azt az embert, aki szereti őt, akinek fontos.

Őszintén nem értem az ilyesmit. Vagy mások tényleg ekkora érzelmi luxusban élnek, hogy a szerelem csak úgy tálcán jön nekik?

2017. máj. 2. 21:30
 62/104 A kérdező kommentje:

Ezt én sem értem. Konkrétan tényleg cserbenhagyás, amit művelt, mindkettő, meg még rajtuk kívül mind, amelyik ezt csinálja.

Oké, persze, értem én, hogy valakinek sok munkája van, de ha kicsit is fontos neki a másik, akkor szakít rá legalább fél órát. Legalább is én biztos találnék rá megoldást, de én már csak ilyen vagyok. Mindegy, ahogy telnek a napok, egyre inkább érzem azt, hogy már soha nem foguk találkozni, maximum csak véletlenül. De már egy hónap eltelt úgy, hogy nem futottunk össze a városban, pedig mindketten sokat járunk kint. Lehet jobb is lesz ez így. Azt azonban nem értem, hogy lehet egyik percről a másikra eldobni azt, akiben mindent megtaláltál. Amennyit hallgattam utolsó percig, hogy mit imád bennem, hát...Még szakítás előtt néhány órával is azt ecsetelte, hogy mit szeret bennem. Mindegy, ebből tanultam.

De ebből ők is tanulnak, ha nem is most, majd évekkel később, mikor visszasírnak minket, hogy milyen jó is lenne velünk. Persze ehhez sok mindenen kell keresztül menniük. Nem fogják mindig tálcán kapni a szerelmet, és a gondoskodást.

Amúgy megérteném, ha azért hagyott volna el, mert egy idióta, agyatlan liba lennék, akinek semmi nem számít. De nem ilyen vagyok. Egyszer meg hátha megtalálom azt, aki becsülni fogja azt, hogy gondoskodom róla, és szeretem minden hibájával együtt.

2017. máj. 2. 22:03
 63/104 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást! Csak abban bízok, hogy jobban fognak alakulni a dolgok később!!!

2017. máj. 7. 18:50
 64/104 A kérdező kommentje:

Köszönöm, 5-ös, nagyon kedves vagy.

Nagyon nehéz, de most már kezdek nagyon lassan, de beletörődni abba, hogy nem kaphatom vissza. Hosszú idő lesz, mire ezt kiheverem, és ismét merek majd ismerkedni. De nagyon remélem, hogy ennél már csak jobb lesz. Mondjuk, ennél már csak jobb lehet.

2017. máj. 7. 19:16
 65/104 anonim ***** válasza:
100%

Bízzunk benne, hogy valahogyan helyrejönnek a dolgok! Sajnos az én volt barátom is gyáva ahhoz, hogy keressen (pedig ismerősnél érdeklődött utánam, ahogy ezt nemrég megtudtam). Ez van... Nem tudok helyette férfi lenni.

2017. máj. 8. 07:19
 66/104 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Szerintem nyugodtan merj ismerkedni, mert még egy ilyet nem lehet kifogni, azért ennyien nincsenek :)

Nálam az volt a baj, hogy senki sem érdekelt addig, amíg le nem tudtam zárni magamban a dolgot.

Egy évbe telt, aktívan dolgoztam magamon, de tényleg eljutottam odáig, hogy ha vissza akarna jönni, sem fogadnám vissza, mert magam előtt is világos lett addigra, hogy akkora mocsokságot tett velem, amitől nulla lett benne a bizalmam.

2017. máj. 8. 07:53
 67/104 A kérdező kommentje:

Na jó, ma volt az első nap, hogy úgy keltem fel, hogy nem érdekel, nekünk ennyi volt, soha többet nem fog keresni, és tiszta jól éreztem magam. Most először éreztem magam igazán felszabadultnak a szakítás óta, és vigyorogtam egész nap, úgy voltam vele, hogy az élet szép, örüljek annak, hogy minden más téren jó az életem. És erre találjátok ki, mi történt? Most mire lemondtam az egészről? Keresett, hogy a héten találkozzunk, és ne haragudjak, hogy eddig nem keresett. Ilyen nincs. Miért ugyanaz a forgatókönyv megint? Ha ő is virággal fog várni, mint anno a másik srác, hát én nem tudom mit csinálok (azon kívül, hogy elröhögöm magam).

17-es, ne becsüld alá a képességeimet(vagy mimet) :D én botrányosan szerencsétlenül bele tudok választani ugyanabba. Amúgy engem sem érdekel senki, egyszerűen megőrülnék, ha más érne hozzám, vagy valami. A gondolattól is rosszul vagyok...Szóval kell egy kis idő. Amúgy én még mindig visszafogadnám, mert egyszerűen annyira kiegészítettük egymást, és egyszer élünk, egy próbát megérne. Aztán majd ha megint pofára esek, akkor talán másképp gondolkodom majd.

2017. máj. 8. 22:32
 68/104 anonim ***** válasza:

17

hát mindenképpen írd meg, hogy mi volt.

szerintem is muszáj találkoznod vele.

A lényeg, hogy ne engedd, hogy tereljen. Én túl sokáig engedtem, ezzel elhúztam az egész processzt. Nekem az volt a célkitűzésem akkor még, hogy jöjjünk újra össze, és emiatt nem mertem kérdezgetni.

De végülis a kérdezgetés segített. Szerintem próbálj tiszta vizet önteni a pohárba.

2017. máj. 9. 20:14
 69/104 A kérdező kommentje:

Megírom, mindenképp.

Annyira megéreztem az egészet. Mikor írt, pont egy másik ablak volt megnyitva+még két barátnőmmel chateltem, mikor egymás után pittyegett jó párat, és az első gondolatom az volt, hogy "na mi van, csak nem a találkozás miatt ír?" lesett az állam mikor átkattintotta fészre, és tényleg írt. A másik exemmel pont így ráéreztem a dolgokra. Reggel mondtam, hogy most túl szép minden, szóval tuti keresni fog, néhány órán belül írt, hogy találkozhatnánk, ha van kedvem.

Annyira ugyanaz minden, és most is ugyanaz az érzés van bennem, hogy békülni akar. Annyira félek, hogy csalódni fogok, próbálom magam leállítani, de nem megy. Folyton csak az van bennem, hogy van esély a békülésre, és arra, hogy újra együtt legyünk.

De ha nem így lesz, akkor is tényleg egy alapos beszélgetést akarok, nem hagyom, hogy tereljen. Tudni akarom a dolgokat. Megőrülök, kész. Én ezt már nem bírom.

2017. máj. 9. 21:43
 70/104 anonim ***** válasza:

Húha... Hát tudnak alakítani az biztos! Én is kíváncsi leszek mit beszéltek:)

2017. máj. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!