Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme még visszavárni ezek után?
Sziasztok! Az idei évem eddig elég kaotikus, az egyetlen jó dolog egy új kapcsolat volt benne. Mindketten nemrég léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Ő sok dolgot hiányolt abból a kapcsolatból, engem megcsaltak. Hihetetlenül hamar egymásra találtunk, első percben megvolt a közös hang, a kémia olyan szinten működött, hogy nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Mindent megadtunk egymásnak, amit csak lehetett, és nagyon boldogok voltunk. Azt mondta, hogy bennem mindent megtalált, amit eddig hiányolt. Nekem szintén ez volt az érzésem. A környezetünkben élők úgy vélekedtek az egészről, hogy soha nem láttak minket ilyen felszabadultnak és boldognak.
Minden szép is volt egészen addig, amíg nem szakított velem. Ismét elmondta, hogy bennem mindent megtalált, de az exét még nem felejtette el teljesen. Hozzá kell tennem, a kapcsolatunkban ő kezdeményezett, ő mondta ki először, hogy szeret, örömmel mutatott be a családjának, illetve az én családomat is imádta.
A szakítás óta pár nap telt el, azóta nem beszéltünk. Akkor átbeszéltük a dolgokat. A beszélgetésünk végére teljesen bizonytalannak tűnt, pedig az elején nagyon magabiztos volt. Hagyom, hadd gondolkodjon, nem zaklatom, nem írok neki, nem hívom.
Szerintetek van arra esély, hogy visszajön hozzám?
17-nek
Hú... ez tényleg beteges már... Az én volt barátomnak előttem kb 1 éve ért véget a kapcsolata. Bár azt mondta, hogy még az az előtti barátnőjén sincs túl (csak már túl régen volt), akit viszont ő hagyott ott évekkel ezelőtt. Teljesen érthetetlen.
Sziasztok!
Akkor itt a helyzetjelentés. Visszament az exéhez. Komolyan. Eszem megáll. De tényleg. Nem tudom elhinni, hogy egyes emberek hogy lehetnek olyan hülyék, hogy képesek a boldogságot eldobni azért, hogy visszamenjenek a rosszba? Ez annyira nonszensz. Eleinte én is vissza akartam menni az exemhez, mert szerettem, sőt most is szeretem még, igaz már nem úgy. De nem mentem vissza, mert tudtam, hogy ettől a kapcsolattól többet kaphatok. Hát, tudja a fene jobb lett volna visszamenni:))
De meg vagyok döbbenve, hogy mennyi hasonló eset van, azt hittem, hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen.
Nem baj, fel a fejjel mindannyiunknak, jön majd valaki, aki szereti és megbecsüli majd azt, amit adunk neki.
Nem mondod!!! Ez nagyon durva... Főleg, hogy az elején írtad, hogy semmiben sem egyeztek és a legjobb döntésnek tartotta a szakítást. Nem normális...
Ilyenkor csak azt nem értem, hogy hogyan képes valaki kimondani, hogy "szeretlek", anélkül hogy komolyan gondolná? Elképesztő mennyire felelőtlenül viselkednek...
Na, jó, én az agyam eldobom. Most beszéltem vele, felköszöntöttem, mivel szülinapja volt, és beszéltünk pár szót. Azt mondja, hogy nincs együtt a csajjal, félreértettem a dolgot. Még mindig azzal jön, hogy nem amiatt szakított vele, hogy megint összejöjjenek. Nagyon nem értem az egészet. Állítja, hogy egyedüllétre van szüksége.
Nem tudom most mi van, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miképp gondolkodik. Megmondtam neki, hogy nem érdekel, találkozni akarok vele, hogy egyszersmind magyarázza el normálisan, hogy mi van. Kíváncsi leszek, hogy ez mikor jön össze.
szia, 17-es vagyok. nagyon ajánlom neked, hogy beszélgess el a fiúval. Nekem is az segített. bár nem kaptam igazán válaszokat, mégis meggyőzött arról a (többé-kevésbé) őszinte beszéd, amire nagy nehezen sikerült rávennem, hogy nem az én hibám, és bolond a drága. Nekem nagy megkönnyebbülés volt, csak sajnos nagyon sokkal a szakítás után került rá sor. én ezután a beszélgetés után azonnal megkönnyebbültem, és végre tovább tudtam lépni.
5-ös válaszolónak pedig köszi az együttérzést és a okosságokat, tanultam abból, amiket írtál.
Hú... az biztosan érdekes beszélgetés lesz.
Sajnos nálunk ez a része kimaradt (lehet ezért is nehéz feldolgozni). Szakításkor, és előtte csak össze-vissza beszélt, értelmes választ nem lehetett kihúzni belőle. Az látszott rajta, hogy totálisan el van veszve.
Talán egyszer nálunk is sor kerül erre, ha még találkozunk valaha az életben... Bár, hogy azóta nem keresett az is jelzi, hogy neki ez nem olyan fontos.
17-nek:
Örülök, ha valaki tanul a példámból. Legalább van valami "haszna" a történteknek:) És az nagyon jó, hogy sikerült túllépned rajta! Tényleg nagy bolondok lehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!