Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme még visszavárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme még visszavárni ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az idei évem eddig elég kaotikus, az egyetlen jó dolog egy új kapcsolat volt benne. Mindketten nemrég léptünk ki egy hosszabb kapcsolatból. Ő sok dolgot hiányolt abból a kapcsolatból, engem megcsaltak. Hihetetlenül hamar egymásra találtunk, első percben megvolt a közös hang, a kémia olyan szinten működött, hogy nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Mindent megadtunk egymásnak, amit csak lehetett, és nagyon boldogok voltunk. Azt mondta, hogy bennem mindent megtalált, amit eddig hiányolt. Nekem szintén ez volt az érzésem. A környezetünkben élők úgy vélekedtek az egészről, hogy soha nem láttak minket ilyen felszabadultnak és boldognak.

Minden szép is volt egészen addig, amíg nem szakított velem. Ismét elmondta, hogy bennem mindent megtalált, de az exét még nem felejtette el teljesen. Hozzá kell tennem, a kapcsolatunkban ő kezdeményezett, ő mondta ki először, hogy szeret, örömmel mutatott be a családjának, illetve az én családomat is imádta.

A szakítás óta pár nap telt el, azóta nem beszéltünk. Akkor átbeszéltük a dolgokat. A beszélgetésünk végére teljesen bizonytalannak tűnt, pedig az elején nagyon magabiztos volt. Hagyom, hadd gondolkodjon, nem zaklatom, nem írok neki, nem hívom.

Szerintetek van arra esély, hogy visszajön hozzám?

2017. ápr. 5. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 Költőnő? ***** válasza:
52%

Asszem ez pont vmi ilyesmiről szól;

[link]

2017. ápr. 23. 16:05
 42/104 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom, hogy mi volt, amint találkozok vele. Már csak az a kérdés, hogy az mikor lesz. Ha ma/holnap/holnapután nem keres, akkor tudni fogom, hogy itt a vége, már nem vagyok fontos neki. Nekem bármennyi dolgom lenne, biztos szakítanék akkor is egy félórát rá.
2017. ápr. 23. 16:23
 43/104 anonim ***** válasza:

(17)

jaj hát én is nagyon kíváncsi vagyok.

nálam is az volt, hogy ugye utólagosan kiderült, hogy valószínűleg hullámzóan depresszív alkat volt a fiú.

Nekem még mondta is a szakításkor, hogy talán ideje elmennie egy pszichológushoz. Gondolom, ezt azért tette hozzá, mert akkor mondta, hogy már 5 éve szakított azzal a lánnyal, akire hivatkozott. Aki amúgy azóta külföldre költözött, csak néha írnak egymásnak, meg évi egyszer hazajön, akkor látja... szóval szerintem akkor azért neki is feltűnt, hogy emiatt szakítani kissé gáz.

meg mikor a szakítás után párszor találkoztunk, volt tényleg egyszer olyan, hogy látszott rajta, hogy nincs jól, meg mondta is, hogy egy nehezebb időszak van mögötte, és egyszer említett egy depressziósabb hosszabb időszakot akkorról, amikor engem még nem ismert.

De mikor volt az az általam kierőltetett őszinte beszélgetésünk kb. egy évvel a szakítás után, ami után megkönnyebbültem, akkor valamit az unokahúgáról hablatyolt, aki lelkibeteg, és hogy neki őrá megy az energiája, nincs neki még egy nőre energiája.

Na ez már totál sok volt nekem, akkor nagyon kitisztult a fejem, hogy itt valami nagy gáz van, és jobb is, ha én ennek nem vagyok a része.

2017. ápr. 23. 21:33
 44/104 Költőnő? ***** válasza:
68%
Egy nagyon jó barátom mondta egyszer, hogy "szakítócsajnak" v "szakítópasinak" lenni gáz. Ez az a nem túl biztató titulus, mikor a tudtán kívül a te válladon mászik ki az előző kapcsolatából. Általában szakítás is lesz a vége. Ez a szeretlek egy kicsit ugyan, de nem annyira, hogy veled is maradjak. Életemben kétszer futottam ebbe bele. Övön alulinak gondolom ma is, mégha nem is volt szándékos egyik sem. Bár voltak intő jelek, dehát a szerelem ugye sok hülyeséget elhitet az emberrel.
2017. ápr. 23. 21:41
 45/104 A kérdező kommentje:

17-es, ez aztán nem semmi történet. Ott azért tényleg voltak bajok akkor a srác fejében. Nagyon nem irigyellek, ehhez képest az én történetem csak ovis picsogás. De szerencsére már túl vagy rajta.

Költőnő?, érdekes, amit mondasz, nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen dolog, hogy "szakítópasi/csaj" dolog. Akkor lehet, hogy én is egy ilyen szerepbe kerültem. Tényleg övön aluli, nem tisztességes dolog, akkor sem, ha a másik nem akarja. Mindegy, megfogadtam, hogy olyan férfival nem kezdek, aki nemsokkal azelőtt szakított, hogy megismertük egymást.

2017. ápr. 23. 22:00
 46/104 Költőnő? ***** válasza:
52%

Egy barátom hívta fel a jelenségre a figyelmem. Átgondoltam azóta, mert ő kívülről jobban látta a vergődésünket. Igaza volt. Ha akkor lépek, mikor kezdtek romlani a dolgok és ő erre rávilágított; akkor is fájt volna, mert nagyon szerettem, de sok plusz fájdalomtól megkímélem magam.

Ma már nyilván nem haragszom. Szándékkal sose bántott volna és hogy a dolog addig fajult, amíg; hát abban én is benne voltam maximálisan. Régen még nem tudtam csak szívvel szeretni...

2017. ápr. 23. 22:17
 47/104 A kérdező kommentje:

Nálunk tényleg minden a legnagyobb rendben volt, még szakítás előtt pár órával is közös programot szerveztünk délutánra. Csak az már nem jött össze. Ha tényleg folyamatosan romlott volna, akkor lépek, mert nem szerettem volna ezzel a kapcsolattal is úgy járni, mint az azelőttivel. Imádom a srácot, nem tudok rá haragudni, még úgy sem, hogy nekem is rengeteg fájdalmat okozott.

A lényeg, hogy tanultam belőle.Legközelebb jobban odafigyelek mindenre, nem hagyom, hogy a rózsaszín köd ellepje az agyam.

2017. ápr. 23. 22:25
 48/104 Költőnő? ***** válasza:
68%
Úgy úgy. Résen kell lenni, így is van épp elég seb, aminek egy életen át gyógyulnia kell. Nem vagyok sem hős, sem gyáva, de házhoz sem megyek már a pofonért.
2017. ápr. 23. 22:34
 49/104 A kérdező kommentje:
Jól teszed. Senki sem szeretne saját akaratából több sebet szerezni. Nekem is elég volt erről az évről ez a két szakítás. Csak az az érdekes, hogy ez jobban fáj alig pár hét után, mint a másik több mint 3 év után. Ha tényleg vége, akkor nem tudom mikor heverem ki. A másikat már teljesen lezártam, de ennek nem tudom mikor lesz véglegesen pont a végén. Ezért is lesz jó legalább az beszélgetés, ha összejön.
2017. ápr. 23. 22:39
 50/104 anonim ***** válasza:

Költőnő, szerintem ez nem az az eset, amiről te beszélsz. Itt olyasmiről van szó, hogy nagyon mély vonzalom van két ember között, majd a férfi egyszer csak derült égből villámcsapásként közli, hogy ő még a volt barátnőjét nem heverte ki. Holott a mély, kölcsönös vonzalom végig teljesen egyértelmű volt az egész kapcsolat folyamán. Ezért ekkora veszteség ez.

Ha tudnám, hogy a másiknak semmit nem jelentettem, csak egy pótlékot, akkor az más szitu lenne, nem lenne ekkora csapás. De az itt tárgyalt esetekben kölcsönös, mély szerelem lett lehúzva a wc-n az egyik fél lelki görcsei miatt, és nem azért mert az illető a másikat ki akarta volna használni.

Ezt nehéz elmagyarázni, mivel teljesen érthetetlen logika. Én sem érteném, ha nem velem történt volna meg, és most ez alatt a beszélgetés alatt találtam először olyanokat akikkel ugyanez történt meg.

2017. ápr. 23. 23:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!