Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/177 anonim ***** válasza:
100%

Xenophilius: Te tényleg ilyen értetlen vagy, vagy direkt játszod a hülyét?

Már elmondtuk ötvenszer: nem az a baj, hogy nem akar fizetni. Ha nincs pénze, vagy csak szimplán nem akar a csajra költeni, akkor hívja el SÉTÁLNI!!!! Az ingyen van.

De ha már elhívja vhova, akkor nem legyen ilyen anyagias g.ci. Ennyi. Nem értem ezen mi nem érthető.

2013. márc. 4. 16:08
 82/177 anonim ***** válasza:
100%
Emberek már lassan bíróságon köttök ki...kész tárgyalás az egész...:DD
2013. márc. 4. 18:28
 83/177 A kérdező kommentje:

Xenophilius!

Ha nincs pénzed, arról te is tehetsz, nem csak az állam, az oktatás, a gazdasági válság és a környezeted. Elsősorban te vagy a felelős önmagadért!

Ha nincs pénzed randira, a családod hogy akarod eltartani? Hogyan fogod majd támogatni a gyermekeid, etetni, ruházni őket?

2013. márc. 4. 22:11
 84/177 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nincs pénzed randira, a családod hogy akarod eltartani?"

Egy családban nem egy dologzó van, hanem 2, mert a nő is dolgozik... Kivéve gazdagéknál, de az nem itt van.

Miből? Az örökségeimből. Rokonaim többsége rámhagy mindent és lesz 10-15 éven belül 2 házam és pármillió forintom biztosításokból is. Nem szép dolog ez, nem is várom ezt, de ez lesz amiből zsetonom lesz. Addig meg éhbérért gályázok valahol, mert ez ma Magyarország.

2013. márc. 4. 22:14
 85/177 anonim ***** válasza:
100%
Ez a beszélgetés egyre szörnyűbb...és egyre értelmetlenebb...
2013. márc. 4. 22:34
 86/177 anonim ***** válasza:
79%
Rossz tudni, hogy ilyen elkeserdett férfiak is vannak a világban, mint Xeno.
2013. márc. 4. 23:16
 87/177 anonim ***** válasza:
32%
Xenot nem kell azért leírni, mert vitázunk egy kérdésben. normálisabb embernek tűnik, mint a többség.. sorry :D
2013. márc. 5. 00:04
 88/177 A kérdező kommentje:
Szerintem viszont elkeseredett(Xeno), aki a sajt sikertelensége miatt más embereket hibáztat. Fel lehet állni és el lehet menni innen, ha nem tetszik:)
2013. márc. 5. 08:17
 89/177 anonim ***** válasza:
76%

Én teljesen megértelek kérdező. Igazad van. Ő hívott el randizni, pláne első randi! Főleg, ha mindketten jómódú családból származtok (nyilván azért vitt drágább helyre).

Ami esetleg még lehetséges, hogy azt hitte, ha visszautasítja fizetési szándékod, esetleg megsért vele.

Sok srác azért nem érti ezt, mert berögződött náluk az, hogy a legtöbb csaj anyagias r.ibanc. Ahogy ez a kommentekből is látszik. (Természetesen tisztelet a kivételnek) Pedig szerintem egy férfi legyen már férfi. Értelmes csajnak tűnsz, nem nyafka kis ribinek, aki ajándékokat meg hasonlókat vár, hiszen leírtad az elvárásod és nekem is hasonló az értékrendem.

Esetleg még egy randit megér a dolog, de ha ott is hasonló dolog történik, többet nem.

Egyáltalán nem vagy szemét. Sok sikert.

25/N

2013. márc. 6. 20:49
 90/177 Tyler913 ***** válasza:
30%
Na jo. Lusta vagyok 8 oldalnyi hozzaszolast elolvasni. Mindossze egyetlen,szigoruan elmeleti kerdesre valaszoljatok: a XXI. szazadban milyen esszeru indok van arra,hogy egy randin mindent a ferfi alljon? Azon kivul,hogy "mer' ez igy szokas".
2013. márc. 6. 21:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!