Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Most Ti komolyan gondoljátok, hogy egy ilyen "nő" aki elvárja, hogy a férfi fizesse a költségeket!!!!(ő írta),az ad esélyt egy szerényebb körülményekkel rendelkező srácnak??
Ez burkolt számítás.. Remélem semmilyen rosszabb anyagiakkal rendelkező srác nem fog összejönni Veled..
Tyler:
Ennyi erővel miért nem húznak a férfiak szoknyát? Miért engedik előre a nőket az ajtóban?
Mert az illem ezt diktálja, ennyi.
Erre az "előbb-utóbb eljutunk olyan helyre, ahol fizeti kell" dologhoz meg:
1. Nem az összes randin várjuk el, hogy a pasi fizessen, csak az első pár randin.
2. Ha már odáig jutok egy pasival, akkor azért két értelmes felnőtt emberhez méltóan meg tudjuk beszélni a dolgokat. Pl. azt is akár, hogy nincs sok pénze, és fizesse mindenki a sajátját.
Komolyan nem értem ebben mi olyan bonyolult.
"az nem az anyagiassággal törődik"
Ha nem egy olyan országban élnénk ahol kb. a vendéglátosok 90%-a 200%-os haszonulccsal dobja fel az árait, illetve vár el a közepesen bunkó pincér jó nagy borravalót - és a bérek nagyjából a Balkánnal vetekszenek (az adók Skandináviával) akkor még oké is lehetne. De ebben az országban tuti nem. Kivéve, ha nem vagy politikus, rabló-sikkasztó "üzletember", napi 25 órában melózó ács vagy örökös.
Jah, már én is kezdem unni a magyarázkodást.
Nem lehet, hogy azért nincs barátnőtök, mert baromira értetlenek vagytok, és nem azért, mert csórók?....
És akkor mi van ha ezt a nő is tudja jól (hogy az első pár alkalommal fizetsz Te /a spanyol etikett alapján gondolom/...) és ezért pont akkor küld el mikor már neki is kellene? Addigra már tuti benne lesz 5-10 rugó közti pénzed akármilyen okos is vagy!
Ő meg röhögve mehet tovább, ingyen volt. Ez így nem valami fair, nem?
Ha mondjuk 1 hónapban kikezd egy csávó 2 csajjal (mután az első elkülte valami rossz indokkal) akkor az 10 rugó mínusz minimum.
Csaj akár 3-4 el is kezdhet ingyen. Persze más f*szával könnyű a csalánt... De ha neki is fizetnie kellene akkor máris jobban megválogatná a partnereit és nem menne el olyannal akiről már az elején tudja, hogy nem lesz semmi. De hát olyan mókás, mi? :D
Érdekes, az én ezekszerint "eltorzult" értékrendemmel van barátom és egyszerű, földi halandó dolgozó emberek vagyunk, nem pedig hipergazdagék. És igen, mostmár felezzük a költségeket vagy épp az fizet, aki fizut kapott. De az ismerkedős fázisban ő hívott meg engem. Micsoda egy pénzéhes k.rva vagyok...
25/N
Xenophilius: igazán nagyon sajnállak, mert az írásaid alapján vagy csak rossz tapasztalataid voltak eddig, vagy semmiféle tapasztalatod nincs csak osztod itt az észt és frászt nem tudsz a csajokról... Nem h.ülye ribancokról beszélünk, hanem csajokról. Ha kölcsönös az érdeklődés és van további randi, csak azért nem hátrál ki a csaj, mert épp ő következik a fizetéssel.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!