Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Pont ezaz ez a hülye imerkedős fázis... Egy hiba és meghaltál. És akkor máris veszteséges lesz.
És mivel nem vagyok tökéletes - nagyon nem - ezért tui lesz benne hiba. Sok-sok hiba. Azt meg nagyon nem szokták szeretni nem?
Szerinted mindenki, aki párkapcsolatban él tökéletes? Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Ennyire ne legyen már kisebbségi komplexusod. Szerintem azért vagy ilyen negatív, mert attól tartasz, hogy csalódást okoznál a lánynak, így a stílusoddal hárítasz.
Való igaz, lehet benne valami.
És ez az oka annak is, hogy semmit nem csinálok 100%-os erőbedobással. 100%-os erőbedobással veszteni nagyobb égés, mint mondjuk 20-al. Akkor rámondhatod "amúgy nem számít" míg amúgy kb. mindenki kiröhög. Mint mikor tele erőből futsz a vonatra, de pont eléred az ajtajátm de elmegy. Kb mindenki kiröhög.
De ha megálsz már az állomásháznál akkor talán annyira nem gáz... Igaz még rosszabb, mert esély se volt rá, de legalábbnem röhögtek ki nyilvánosan.
"És akkor mi van ha ezt a nő is tudja jól (hogy az első pár alkalommal fizetsz Te /a spanyol etikett alapján gondolom/...) és ezért pont akkor küld el mikor már neki is kellene? Addigra már tuti benne lesz 5-10 rugó közti pénzed akármilyen okos is vagy! "
Igazán sajnálom, ha annyira szar emberismerő vagy, hogy pár randi alapján nem tudod leszűrni, hogy a csaj egy pénzéhes k.va.
Nem értem miért kell úgy beszélned, mintha ez lenne az általános. Érdekes módon én egyetlen egy ilyen nőt sem ismerek. Lehet, hogy én normálisan megválogatom az ismerőseim?
Értelmes emberekkel kellene magad körülvenni, és akkor nem kellene itt rinyálnod a pénzéhes csajok miatt.
Az 5-10 rugót meg nem tudom mégis honnan szeded. Egy kávé 250 forint. Egy süti mondjuk 350. De ha elhívod moziba, még a jegy is kb. egy ezres.
És ahogy már mondtam: nem kötelező olyan helyre vinni, ahol fizetni kell. El lehet vinni SÉTÁLNI, és akkor ott nem kell fizetni. Tudod ha 3-szor olyan programra viszed a lányt, ami ingyen van, akkor a pénzéhes k.va szépen csöndben le fog kopni, mert leesik neki, hogy nem fogsz neki venni semmit.
A normális lány, akinek meg szimpi vagy, az örülni fog a társaságodnak és ennyi.
Én is azt mondom, hogy randira hívni az egy gesztus. Annak a kimutatása hogy egy fiú érdeklődik irántam. Így kiválaszt egy helyet, amivel nekem akar kedveskedni, amivel ha úgy tetszik, meg akar lepni. Tök mindegy mi az, lehet ingyenes is, lehet egy pohár bor is, lehet egy lávé, lehet bármi amit fogyasztunk, ha fogasztunk.
De ha ő hív meg egy helyre, akkor ő fizet.
Nem azért mert kötelező, vagy mert elvárom.
Hanem mert ha virágot hoz az első randira, azt sem fizetteti ki velem.
Virágot hozni nem kötelező, de ha hoz, azért hoz mert meg akart ajándékozni.
Sütizni meghívni sem kötelező. De a meghív, akkor viszont ki is szokták a férdiak fizetni.
Én mindig fölajánlom hogy fizetek első randin, de még soha nem találkoztm férfival aki elfogatdta volna.
Olyan vita van itt,mintha valaki életéről lenne szó :)
Pedig ez nem egy bonyolult kérdés szerintem... Ha meghívok valakit valahova,fel sem merül bennem,hogy ő fizessen. Viszont ha engem hívnak meg, számomra evidens,hogy a másik fizet. Tök mindegy,hogy párkapcsolat vagy csak barátság,ha meghívok valakit nem illik kifizettetni vele a saját részét!!
Egyébként dolgoztam vendéglátó helyen pár évet, és bármilyen meglepő ezeknek a nagyszájú "midennőpénzéhesri.banc" típusú pasiknak: sokszor fizetnek a nők!! Felezni is szoktak,bár ezt inkább barátok közt tapasztaltam (ja,igen kellemetlen,mikor két ember ott vitázik előttem,hogy hogyan legyen a fizetés és mind a kettő adja a pénzt,mert ő akar fizetni..könyörgöm,döntsük már el mire odaér a felszolgáló..) Pároknál/leendő pároknál,mindig az egyik fél fizetett,aki nem mindig a férfi volt.
Ezt a dolgot lazán meg lehet oldani: nekem eddig nem volt olyan első randim,hogy hagytak volna fizetni (mindig előveszem a pénztárcám,hogy lássa a szándékot,de eddig sosem hagyták) viszont a következő találkozót úgy beszéltem meg,hogy akkor én meghívom őt pl egy kávéra --> van randi és csodák csodájára nem a pasi fizet...
Bármilyen hihetetlen, nem várom el senkitől,hogy miattam adósságokba verje magát!!Ha tényleg érdekel a másik nehogy már a pénz legyen az elsődleges szempont egy randival kapcsolatban...
De asszem felesleges volt bármit is írni,mert az emberek a rögeszméiktől pár komment hatására úgysem szabadulnak meg...ami engem igazából nem is érint,hisz sosem fogok innen senkivel sem találkozni..de legalább nem unatkoztam annyira :)
Nagylány vagyok ki tudom fizetni :D
Azt gondolom rólad, hogy neked sokat számítanak az anyagiak jó érzéssel tölt el ha valamit ingyen vagy olcsón megkaphatsz...ennyi. Szereted a cuccokat és ha valamiből úgy néz ki negatívan jöttél ki akkor azon sokat görcsölsz, rágod magad.
Ettől függetlenül nem hiszem hogy az a fajta lány vagy aki azért randizna a srácokkal mert unatkozik, de nincs pénze egyébként beülni ilyen helyekre. Szerintem nem vagy rossz ember csak túl sokat aggódsz jelentéktelen pénzekért. Valószínűleg jól tudsz spórolni és nem szeretsz kockázatot vállalni.
Ez a te személyiségednek a része. De gondolj bele ebbe: Ha a párod olyan aki könnyen ad ki pénzt akkor mikor az életetek egy lesz te majd azon kell hogy ideges légy amiket ő költ el míg ha a párod takarékos mint te jó érzéssel tölt majd el, hogy milyen jól megértitek egymást az anyagiakban.
Azért regulázd meg magad ilyen téren kicsit. Nem jó ha lyukas a markunk de az se ha túlságosan sokat foglalkozunk az anyagiakkal.
Xeno: erre csak azt tudom neked mondani, hogy soha ne fuss olyan vonat után, ami már elindult. Nagyjából a párkapcsolatra is igaz.
Sokszor nem tehetsz mást: vagy elhiszed magadról a legjobbakat és belevágsz, vagy elhiszed a rosszat és azon zsörtölődsz, mi lett volna. Az igazi kudarc szerintem az, ha nincs több próbálkozás.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!