Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Pff..ennyiért megsértődni? Értékrended az van..
Mondjuk attól is függ mit csináltatok. Egy 1000 ft-os belépőjegy,meg további 1000 ft-kajár,italra az már nem kevés.
De egy 200 forintos üdítőt szerintem bevállahatott volna
én meg pont ragaszkodom hozzá,hogy én kifizessen a saját részem.ha kifizetik neked,akkor majd később megy a követelőzés,meg a fejedhez vágják,hogy "bezzeg én vettem neked ezt-azt,úgyhogy most húzd le a bugyid,meg megérdemlem"
inkább ismerd meg,és inkább később amikor jártok,akkor fizesse ki pl. a mozibelépőt,mint így idegenben aztán még elvár érte dolgokat..
Alapvetően ma ez úgy működik, hogy általában a hölgy eleve fel szokta ajánlani, hogy fizet. Előfordul, hogy erre azt mondják, hogy rendben meg az is, hogy fizessünk felesben akkor.
Nem tudom, hogy a srác hány éves, milyen anyagi körülményei vannak, dolgozik-e.
Nagyon sokan ez alapján mérik fel, hogy az illető mennyire anyagias. Az én párom felajánlotta az első randin, de mondtam hogy hagyja. Ez viszont annyira jól esett....
ezért egyszerűbb parbka menni randizni:D
amúgy meg Te lelked rajta... lett volna egy aranyos kedves pasid, de nem akarod, hát jó, végülis nem történik semmi
bár lehet, hogy csak szimplán csóró, és már a saját részét is fogszívva fizette ki, mert nem akart volna költeni ilyesmikre..
Nekem azok a pasik jönnek be, akik "igazi férfiak" , de én ennek ellenére nem várom el azt, hogy első randin fizessen mindent csak ő ! Sőt én a másodikon sem, ha kifizeti megköszönöm, de nem várom el egyáltalán.
Ez egyáltalán ne essen rosszul, lehet sok lányban csalódott már, mert kihasználták akár anyagilag és most már óvatos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!