Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
"ahol 250 egy kávé"
Még az is sok azért a felvizezett, vízízű szürke trutymóért. Igazi kávét meg csak jobb helyeken adnak jó sok pénzért.
Inkább olyan helyre ahol 150 a kávé vagy még kevesebb.
Nos az a pasi, aki első randin elfogadja, hogy a csaj
fizessen, az már gáz...
Én is pasiból vagyok, eddig mindig az volt, hogy alapból
én kértem a számlát, vagy ha kihozták, és a leányzó fizet-
ni akart, udvariasan elhárítottam.
Ha pedig egy olyan helyre hív el, ahol mondjuk 1000 Ft egy
k*rva kávé, akkor pedig ne fogadja el elvből, hogy a nő
fizessen!
Olyan volt már, hogy elmentünk lánnyal iszogatni, kikértem
a számlát, utána ő elment, hozott még egy kört, és azt le-
rendezte. Az már más szitu, és megmondom őszintén, nekem
nagyon bejött :)
Hiába nyomjátok a piros kezet, akinek nincs arra keret,
hogy meghívjon egy lányt, első randira, és fizesse a
cehhet, az maradjon otthon, és ne randizzon.
" Es hogy eleg jo vagy,"
Hát pont ezaz, hogy nem vagyok elég jó :D
De biztos nem úgy, hogy eljátszom milyen gazdag vagyok és hitelekbe verem magam csak mert elvárta a köz, hogy én fizessek helyette is.
Xenophilius: Jól sejtem, hogy nincs barátnőd?
Bocs, de ilyen mentalitással nem lehet párkapcsolatot létesíteni. Szerintem egy kapcsolatban alap, hogy nem sajnálunk minden szart a másiktól.
Ha vkinek van pénze, de sajnál 500 forintot a másiktól, az ne akarjon barátnőt. Maradjon egyedül, és akkor magára költheti az összes pénzét.
"Hiába nyomjátok a piros kezet, akinek nincs arra keret,
hogy meghívjon egy lányt, első randira, és fizesse a
cehhet, az maradjon otthon, és ne randizzon."
Tehát aki csóró, az ne ismerkedjen, nem jár neki barátnő. A nap hozzászólása volt, komolyan.
"de sajnál 500 forintot a másiktól, az ne akarjon barátnőt"
Csak addig sajnálom amíg litri a dolog. Utána már tuti nem. Haveroktól is sajnálom, de a barátaimnak szívesen adtam "kölcsönt" - amiről tudtam hogy sosem adják meg.
De amíg lutri addig igen sajnálom. Mert mondjuk elköltesz rá x összeget utána meg a pofádba röhög, hogy "hááháá nem volt meg a kémia" vagy valami más rossz kifogás.
Ha MEGHíVSZ valakit = te állod a költségeket !
Mi ebben a nap hozzászólása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!