Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/177 anonim ***** válasza:
13%

"ahol 250 egy kávé"

Még az is sok azért a felvizezett, vízízű szürke trutymóért. Igazi kávét meg csak jobb helyeken adnak jó sok pénzért.

Inkább olyan helyre ahol 150 a kávé vagy még kevesebb.

2013. márc. 3. 18:08
 32/177 anonim ***** válasza:
95%
Xenophilius, csak kivancsisagbol kerdem, de megis hogy mutatod ki egy csajnak, hogy erdeklodsz iranta? Hogy meg akarod hoditani? Es hogy eleg jo vagy, hogy randizzon veled?
2013. márc. 3. 18:10
 33/177 anonim ***** válasza:
88%

Nos az a pasi, aki első randin elfogadja, hogy a csaj

fizessen, az már gáz...

Én is pasiból vagyok, eddig mindig az volt, hogy alapból

én kértem a számlát, vagy ha kihozták, és a leányzó fizet-

ni akart, udvariasan elhárítottam.

Ha pedig egy olyan helyre hív el, ahol mondjuk 1000 Ft egy

k*rva kávé, akkor pedig ne fogadja el elvből, hogy a nő

fizessen!

Olyan volt már, hogy elmentünk lánnyal iszogatni, kikértem

a számlát, utána ő elment, hozott még egy kört, és azt le-

rendezte. Az már más szitu, és megmondom őszintén, nekem

nagyon bejött :)

Hiába nyomjátok a piros kezet, akinek nincs arra keret,

hogy meghívjon egy lányt, első randira, és fizesse a

cehhet, az maradjon otthon, és ne randizzon.

2013. márc. 3. 18:11
 34/177 anonim ***** válasza:
3%

" Es hogy eleg jo vagy,"

Hát pont ezaz, hogy nem vagyok elég jó :D

De biztos nem úgy, hogy eljátszom milyen gazdag vagyok és hitelekbe verem magam csak mert elvárta a köz, hogy én fizessek helyette is.

2013. márc. 3. 18:11
 35/177 anonim ***** válasza:
93%
elmentek sétálni a margit szigetre... megismeritek egymást és még pénzbe se kerül..
2013. márc. 3. 18:12
 36/177 anonim ***** válasza:
49%

Xenophilius: Jól sejtem, hogy nincs barátnőd?

Bocs, de ilyen mentalitással nem lehet párkapcsolatot létesíteni. Szerintem egy kapcsolatban alap, hogy nem sajnálunk minden szart a másiktól.

Ha vkinek van pénze, de sajnál 500 forintot a másiktól, az ne akarjon barátnőt. Maradjon egyedül, és akkor magára költheti az összes pénzét.

2013. márc. 3. 18:12
 37/177 fospuska ***** válasza:
87%
gyáááj, ez nem a hitelről szól. abba a rosseb se menne bele,de ha már meghívta, plusz ráadásul egy bazi elegáns helyre, legyen kedves felköhögni az összeget. hangsúly a "meghívta"-n.
2013. márc. 3. 18:18
 38/177 anonim ***** válasza:
31%

"Hiába nyomjátok a piros kezet, akinek nincs arra keret,

hogy meghívjon egy lányt, első randira, és fizesse a

cehhet, az maradjon otthon, és ne randizzon."

Tehát aki csóró, az ne ismerkedjen, nem jár neki barátnő. A nap hozzászólása volt, komolyan.

2013. márc. 3. 18:19
 39/177 anonim ***** válasza:
3%

"de sajnál 500 forintot a másiktól, az ne akarjon barátnőt"

Csak addig sajnálom amíg litri a dolog. Utána már tuti nem. Haveroktól is sajnálom, de a barátaimnak szívesen adtam "kölcsönt" - amiről tudtam hogy sosem adják meg.

De amíg lutri addig igen sajnálom. Mert mondjuk elköltesz rá x összeget utána meg a pofádba röhög, hogy "hááháá nem volt meg a kémia" vagy valami más rossz kifogás.

2013. márc. 3. 18:20
 40/177 anonim ***** válasza:
84%

Ha MEGHíVSZ valakit = te állod a költségeket !

Mi ebben a nap hozzászólása?

2013. márc. 3. 18:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!