Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/177 anonim ***** válasza:
40%

Jogos elvárás. Úriemberek kifizetik.

Fiatal, magába roskadt, önsajnáló nyámnyilák nem fizetik, mert félnek, hogy felesleges befektetés vagy.

2013. márc. 3. 17:39
 12/177 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a témában nem lehet senkinek igazat adni. valaki igy vélekedik róla valaki úgy. Nekem sok randim volt soha nem várta el egyiks srác sem hogy kifizessem a részem. Késöbbiekben volt olyan hogy amikor már jártunk én fizettem mert neki mondjuk nem volt pénze éppen. Ez számomra belefért. Viszont a férjem soha nem engedte hogy én fizessek. Azt is megcsinálta hogy elhívtam én vacsizni hogy na most én fizetek, erre ö indulás elött kiment a mosdóba és közben kifizette. Ennyire nem akarta soha hogy én fizesssek. Valaki ilyen valaki olyan.
2013. márc. 3. 17:40
 13/177 anonim ***** válasza:
57%

nagyon tróger dolog ilyet elvárni, még akkor is ha a palinak saját keresete van

ha neked nincs saját kereseted, akkor meg ne akarj a randi alatt moziba menni, meg étteremben kajálni

2013. márc. 3. 17:40
 14/177 anonim ***** válasza:
93%
Én szívesen fizetem a lánynak a cehet, de csak akkor ha látom, hogy ez nem elvárás. Ha átcsap követelőzésbe az nagyon-nagyon ellenszenves tud lenni...
2013. márc. 3. 17:41
 15/177 A kérdező kommentje:

Neki bőven van rá keret, nagyon sok mindent megengedhet magának. Új autó, új telefon állandóan, stb.

A szituáció a következő volt: Befejeztük a sütit és a kávét a cukrászdában (rendben, tényleg kb. 1800Ft a részem, mert nagyon elegáns hely), a pincér letette a számlát én pedig felajánlottam, hogy fizetek. Ő szemrebbenés nélkül elfogadta, nem utasított vissza meg semmi.

És ha nem lenne pénze (ez nem valószínű, tényleg gazdag családból származik), akkor miért ilyen helyre vitt?

Az én családom egyébként ismeri, mi is jómódúak vagyunk, ki tudtam fizetni, csak elvártam volna. Lehet, hogy bennem van a hiba? :(

2013. márc. 3. 17:42
 16/177 anonim ***** válasza:
62%

Azt nem értem, miért ajánlottad fel akkor, hogy fizetsz?

Ki így, ki úgy gondolkodik, nincsenek már erre egységes szabályok, miből gondolhatta volna, hogy a felajánlásod nem volt őszinte?

2013. márc. 3. 17:46
 17/177 anonim ***** válasza:
75%
Lehet pont próbára tesz, hogy nem e a pénze miatt kellesz csak neki ? Gondolom nem te vagy az első nő az életében és hát sok pénzéhes lány mászkál manapság az utcán lásd be . Én adnék azért neki esélyt, ha továbbra sem jön be neked ezért vagy azért, akkor is legalább elmondhatod, hogy te mindent megtettél, egy alkalomból nem lehet levonni semmit, ha szimpatikusak voltatok egyébként egymásnak .
2013. márc. 3. 17:47
 18/177 anonim ***** válasza:
27%
Jellemző női viselkedés. Material (b*tch) girl.
2013. márc. 3. 17:47
 19/177 anonim ***** válasza:
84%
Ha felajánlottad, akkor meg min lepődsz meg? :D Velem is volt ilyen. Van, aki ellenkezik a végsőkig, hogy márpedig ő fizet van, aki pedig elfogadja és hagyja, hogy fizesd a saját részed. Nem vagyunk egyformák.
2013. márc. 3. 17:48
 20/177 fospuska ***** válasza:
82%
ha feldobta,hogy menjetek oda,fizesse ki. én mondjuk sose vártam el egy csajtól, hogy fizesse a részét,főleg nem akkor,ha én hívtam meg. az nagyon proli.
2013. márc. 3. 17:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!