Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Jogos elvárás. Úriemberek kifizetik.
Fiatal, magába roskadt, önsajnáló nyámnyilák nem fizetik, mert félnek, hogy felesleges befektetés vagy.
nagyon tróger dolog ilyet elvárni, még akkor is ha a palinak saját keresete van
ha neked nincs saját kereseted, akkor meg ne akarj a randi alatt moziba menni, meg étteremben kajálni
Neki bőven van rá keret, nagyon sok mindent megengedhet magának. Új autó, új telefon állandóan, stb.
A szituáció a következő volt: Befejeztük a sütit és a kávét a cukrászdában (rendben, tényleg kb. 1800Ft a részem, mert nagyon elegáns hely), a pincér letette a számlát én pedig felajánlottam, hogy fizetek. Ő szemrebbenés nélkül elfogadta, nem utasított vissza meg semmi.
És ha nem lenne pénze (ez nem valószínű, tényleg gazdag családból származik), akkor miért ilyen helyre vitt?
Az én családom egyébként ismeri, mi is jómódúak vagyunk, ki tudtam fizetni, csak elvártam volna. Lehet, hogy bennem van a hiba? :(
Azt nem értem, miért ajánlottad fel akkor, hogy fizetsz?
Ki így, ki úgy gondolkodik, nincsenek már erre egységes szabályok, miből gondolhatta volna, hogy a felajánlásod nem volt őszinte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!