Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek van-e így értelme tovább folytatni?
Mert élvezi, hogy kap mástól is figyelmet. Élvezi, ha nézik, és akarnak tőle valamit a fiúk, hiszen ez azt jelenti, hogy kívánatos, csinos. Csajoknál ez lényeges. :) Nemcsak az a fontos, hogy a barátjuk kívánja őket, hanem hogy a nők között is kiemelkedjenek, hogy ők legyenek a legcsinosabbak, őt nézzék meg legjobban => csajoknál ez fontos társaságban hidd el :D
Meg élvezi az extra figyelmet. Vagy lehet, hogy a barátjával épp keveset találkoznak most, mert mittudomén, a barátja dolgozik sokat, vagy nemtom. És hiányzik neki egy kis figyelem, mondjuk suli alatt találkoztak heti 5ször most találkoznak heti 2-szer és megszokta azt, hogy figyelnek rá.
Nincs értelme, amíg ragaszkodik a barátjához szerintem. Amúgy sok srác akkor is szemez csajokkal, amikor van barátnőjük - egy lány miért ne tehetné meg ugyanezt?
Érdemes lenne kideríteni, hogy milyen viszonyban van a fiújával: sokat veszekednek, labilis-e a kapcsolat, mert ha igen, akkor be lehetne próbálkozni.
A szituból kiindulva = kíván téged. Gondolom fiúk válaszolgattam eddig.
Nem a lányok önérzete a magyarázat a jelenségre, hanem, hogy más fiúkat is kívánhatnak, vonzódik hozzád, de hezitál, gondolom nem akarja a barátját is megcsalni.
Ha csak az önbizalmának lennél jó, rég talált volna másik 10-et, aki bámulja (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!