Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek van-e így értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek van-e így értelme tovább folytatni?

Figyelt kérdés
Egy ideje szemeződünk egy lánnyal ahányszor csak találkozunk (megjegyzem elég ritkán találkozunk), de nagyon intenzíven, mintha fel akarnánk falni egymást. Elhívom randira (nem adtam meg konkrétumot hogy ide vagy oda, csak felvetettem az ötletet, meg ajánlottam egy sétát ismerkedni), erre fel mondja, hogy nem lehet, mert neki barátja van, s nem volna illő. De ettől függetlenül mindig úgy néz, hogy veszek meg tőle, meg el is van pirulva ilyenkor kicsit. Szerintetek van-e értelme ezt így tovább eröltetni? Miért csinálja ezt velem, ha nem akar semmit?
2012. jún. 28. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyjad a csajt figyelmen kívül, valószínűleg csak jó az egojának, hogy más pasi is megkívánja.
2012. jún. 28. 16:22
 2/7 -=Koldus=- ***** válasza:
Hagyd a francba. Csak jól esik neki, hogy van más valaki (is) aki oda van érte.
2012. jún. 28. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert élvezi, hogy kap mástól is figyelmet. Élvezi, ha nézik, és akarnak tőle valamit a fiúk, hiszen ez azt jelenti, hogy kívánatos, csinos. Csajoknál ez lényeges. :) Nemcsak az a fontos, hogy a barátjuk kívánja őket, hanem hogy a nők között is kiemelkedjenek, hogy ők legyenek a legcsinosabbak, őt nézzék meg legjobban => csajoknál ez fontos társaságban hidd el :D

Meg élvezi az extra figyelmet. Vagy lehet, hogy a barátjával épp keveset találkoznak most, mert mittudomén, a barátja dolgozik sokat, vagy nemtom. És hiányzik neki egy kis figyelem, mondjuk suli alatt találkoztak heti 5ször most találkoznak heti 2-szer és megszokta azt, hogy figyelnek rá.

Nincs értelme, amíg ragaszkodik a barátjához szerintem. Amúgy sok srác akkor is szemez csajokkal, amikor van barátnőjük - egy lány miért ne tehetné meg ugyanezt?

Érdemes lenne kideríteni, hogy milyen viszonyban van a fiújával: sokat veszekednek, labilis-e a kapcsolat, mert ha igen, akkor be lehetne próbálkozni.

2012. jún. 28. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

A szituból kiindulva = kíván téged. Gondolom fiúk válaszolgattam eddig.

Nem a lányok önérzete a magyarázat a jelenségre, hanem, hogy más fiúkat is kívánhatnak, vonzódik hozzád, de hezitál, gondolom nem akarja a barátját is megcsalni.

Ha csak az önbizalmának lennél jó, rég talált volna másik 10-et, aki bámulja (szerintem).

2012. jún. 28. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
*barátját se
2012. jún. 28. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
16:27 vagyok és 18/lány
2012. jún. 28. 16:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem komplikálom a helyzetet, inkább hagyom a dolgot a felejtőbe... Aki nem dönt időben, az így járt.
2012. jún. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!