Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret egyáltalán? Van értelme ezt így folytatni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy nyár végén megismerkedtem egy helybéli fiúval. Egy baráti társaságunk lett és így elég sokat lógtunk együtt. Én rövid időn belül nem csak barátként tekintettem rá, megfogott benne valami ami nem tudom mi.:D Próbálkoztam nála nagyon sokáig, de ő mondta, hogy fél, hogy ha össze jönnénk akkor a a barátságunknak annyi lenne, már pedig azt nem szeretné. Végül még is csak össze jöttünk. Ő nekem előtte mindig mondta, hogy csak úgy szórakozásból senkivel nem jönne össze csak ha tényleg érez valamit a lány iránt. De most még is olyan furcsa, soha nem mondja, hogy szeret meg semmi ilyen. Én azt hiszem legalábbis úgy érzem, hogy szeret. De még is olyan furcsa sokszor. Mostanában elég ritkán is találkozunk mert sokat kell mindkettőnknek tanulnia...és nem tudom, hogy most csak én fújom fel vagy lehet tényleg nem szeret...:/2012. márc. 19. 16:09
1/3 anonim válasza:
szerintem van értelme folytatni, ha azt mondta neked hogy szórakozásból soha se jönne össze senkivel akkor biztos úgy is van. És lehet csak a tanulás miatt hanyagol téged.. előbb utóbb majd megoldódik, ne idegeskedj miatta néha kell, egy kis távol lét is egymástól, hogy még erősebb legyen a kapcsolat. Nem mindegyik fiú mondogassa (sajnos eleget) hogy mit érez :) de azt úgyis látod a viselkedéséből néha nem kellenek a szavak :D :)
2/3 bebibogyo2012 válasza:
Szia! Nem minden fiú szereti kinyílvánítani minden esetben az érzésit.. ilyen furcsa szerzemények, attól még lehet hogy szeret. Te szoktad neki mondani? Lehet az a baj! De ha te mondod és ő mégse, akkor se add fel míg ki nem mondja. Lehet hogy neki eléggé sokat jelent ez a szó, és tartogatja akkora mikor már 100%-osan biztos benne. Picit babusgasd, puszilgasd és mond neki romantikusan, szerintem viszonozni fogja! Sok sikert:)
3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :) (picit féltem, hogy bunkó válaszokat kapok, egy ilyen értelmetlennek tűnő kérdésre. De pozitívan csalódtam! ;) ) Köszi köszi! :))
2012. márc. 20. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!