Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme ezt tovább folytatni?
Szerintem nincs értelme így.
Olyan, mintha neked megfelelési kényszered lenne a barátnőd felé. Egy normálisan működő kapcsolatban nincs ilyen.
B*zdmeg végigolvastam és nem hiszem el ezt a sz*rt nem lehetett volna megfogalmazni 2 mondatban. Anyád!
Beszéljétek meg, esetleg irány egy párterápia.
Egy valami ragadt meg a szemem előtt nagyon. Az hogy a párod már a közös jövőt tervezgeti, babát szeretne nemsokára, te viszont egyáltalán nem. Az én párom is fiatalabb nálam két évvel, mi nagyon jól kijövünk minden téren, imádjuk egymást, bár durcázások nálunk is akadnak, de én nőként már most rettegek attól, hogy vajon ő készen fog e állni a családalapításra akkor, amikor én. Nem akar-e majd még bulizni, csajozni, elhagyni mert nem élt, de a legnagyobb félelmem tényleg inkább az, hogy a családalapítás kapujában lesz vége a kapcsolatunknak, mert ő majd még nem érzi késznek magát rá.
Szerintem ez egy olyan probléma, ami miatt akár már szakíthattok is, mert ha te ez elöl teljesen elzárkózol, neki viszont ez a vágya, akkor teljesen fölösleges erőlködni, mert olyan nem lesz, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ez EGY.
A következő probléma, hogy a leírtak alapján abszolút nincsen köztetek semmiféle kommunikáció. A szexuális problémákat meg lehet oldani BESZÉLGETÉSSEL többnyire. Azzal, hogy megbeszélitek az érzéseiteket, a félelmeiteket, a vágyaitokat és azt, hogy melyikőtök hogyan szereti az ágyban. Őszintén! Mire jó az, hogy a semmitől bedurcázol, megfordulsz és alszol inkább? Nem lenne könnyebb megbeszélni a problémáidat a pároddal?
Nem veszekedni kell, meg vagdalózni a "szakítsunk" szóval, hanem beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni. Ha ez nem megy, akkor hagyjátok is egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!