Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt. Én nagyon szeretem őt, de az ő érzéseiben elbizonytalanodtam. Van értelme így folytatni? én 26/N, ő 36/Ff
Egy kapcsolat nem állhat ingoványos talajon.
Mindenki másképp viszonyul hozzá.
Én úgy viszonyulok ehhez, hogy ez erkölcsi tartás kérdése.
Tehát ha van benne becsület akkor is becsaphat a villám csak akkor nem ilyen sunyi módon rendezi le.
Ha nincs benne tartás akkor félrelép és a párja arcába hazudik.
És ha ezt megtette és nem volt lelkifurdalása nem lesz a többi nőjénél sem. Honnan tudod, hogy ez volt az első ilyen? Ő vallotta be bűnbánóan vagy pechjére lebukott?
Akármennyire is fáj sosem tudnék tovább megbízni benne.Ha már magadban is feltetted a kérdést, és kínoz ez a dolog attól tartok, ha vele maradsz egy örökös örlődés lesz az életed. Ki tudja meddig?
Ha lelépsz egy darabig fáj de aztán rendbe jössz és folytatod az életed.
Ebben neked kell dönteni te ismered magad, a párod, a kapcsolatodat.
Köszönöm a válaszodat. Több, mint 3 éve tart, előtte 8 évig "csak" barátok voltunk.
Valószínű, hogy bennem nincs meg a tűz, nekem a lelkemet szereti, a másik nőnek pedig a testét...
Úgy tűnik, ő eléggé félrelépegető típus.
Nekem nem kéne egy ilyen, de persze nem vagyok a helyedben.
Én szakítanék az biztos! Nem kell itt tovább folytatni a kapcsolatot! Erre nincs mentség!
Írtad hogy az előző nőjét is ezzel a nővel csalta meg, tehát valószínű hogy ő hűtlen típus, nem szeret téged, és valószínű erre nem lehet alapozni semmiféleképpen!
Az a nő úgy látszik nagyon bejöhet neki, ha már két kapcsolatát szedi szét ez miatt! Inkább költözzön össze azzal a nővel, akivel megcsalt, úgy legalább nem kell hűtlenkednie többet.
Sohasem értettem miért élnek az emberek olyan kapcsolatokban amiben bármiben hiányuk van... miért nem beszélik meg őket? Olyan nincs hogy botlás. Botlani a járdaszegélyen szoktak de nem direkt szabad akaratból.
Ő hadd menjen! Te meg találsz hozzád illőt, aki mindenképpen szeretni és tisztelni fog. De legyen tartásod és hagyd meg neki had legyen boldog ahogy neki jó.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!