Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Jézusom bakker. Nem értem miért kell ekkora zsugori f.sznak lenni. Oké, hogy nincs pénzed, vagy a lutrira nem akarsz költeni, de akkor bakker ne olyan helyre hívd el a lányt, ahogy 1000 forint egy b.szott kávé.
Akkor vidd el sétálni, ott nem kell fizetni.
De ha már MEGHÍVOD, akkor az első randin fizesd ki a számlát.
Onnantól a pasin múlik. Ha a csaj hívja el, konkrét helyre, akkor feltételezhető, hogy a csaj akar fizetni.
Nálunk mindig volt egy alapszabály: Aki mondja a helyet, az fizet.
(persze általában én álltam jobban anyagilag, és valahogy
nem engedtem, hogy a lány fizessen).
mondjuk azon is múlik, hogy mit mond:
Elmegyünk kávézni v meghívhatlak egy kávéra?
Ugye itt érezhető az árnyalt különbség.
"Elmegyünk kávézni v meghívhatlak egy kávéra?"
Helyes, kis taktikával meg lehet úszni a (kezdetben teljesen kockázatos) pénzköltést.
Mondjuk én ha tehetném a jövőben mikor lesz saját házam instant magamhoz hívnám fel őket, készítek valami jóféle kaját meg házi italokat... Olcsó és praktikus!
Csak hát a köz meg ő maga is azt hinné, meg akarom erőszakolni - pedig nem, csak utálom a r*hadék smucig árusokat akik 200%-os haszonnal dolgoznak. Ez főleg igaz a Gundelre és a Barossra.
Én mostanság senkit nem viszek étterembe, hanem inkább
főzök nekik :) És egész pozitív visszajelzések vannak :)
Amúgy meg, barátokkal, barátnőkkel, cégvezetőséggel szo-
kás együtt kajálni, és ugye mindig én főzök :D De egyszer
se borították még a fejemre.
Nameg úgy csinálom, hogy az ebéd.. és nem egy kihoznak
egy nyúlfarknyi adagot, aztán ettél is, éhes is maradtál,
annak nincs értelme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!