Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/177 anonim ***** válasza:
ma 18:28: Így már másként hangzik. Nincs ellenvéleményem.
2013. márc. 3. 18:37
 52/177 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom bakker. Nem értem miért kell ekkora zsugori f.sznak lenni. Oké, hogy nincs pénzed, vagy a lutrira nem akarsz költeni, de akkor bakker ne olyan helyre hívd el a lányt, ahogy 1000 forint egy b.szott kávé.

Akkor vidd el sétálni, ott nem kell fizetni.

De ha már MEGHÍVOD, akkor az első randin fizesd ki a számlát.

2013. márc. 3. 18:38
 53/177 anonim ***** válasza:
75%
És akkor mivan,ha egy csaj hív el egy srácot?
2013. márc. 3. 18:55
 54/177 anonim ***** válasza:
88%

Onnantól a pasin múlik. Ha a csaj hívja el, konkrét helyre, akkor feltételezhető, hogy a csaj akar fizetni.

Nálunk mindig volt egy alapszabály: Aki mondja a helyet, az fizet.

(persze általában én álltam jobban anyagilag, és valahogy

nem engedtem, hogy a lány fizessen).

2013. márc. 3. 18:59
 55/177 anonim ***** válasza:
88%

mondjuk azon is múlik, hogy mit mond:

Elmegyünk kávézni v meghívhatlak egy kávéra?

Ugye itt érezhető az árnyalt különbség.

2013. márc. 3. 19:00
 56/177 anonim ***** válasza:
61%
valakiafalatkaparja ott a pont
2013. márc. 3. 19:04
 57/177 anonim ***** válasza:
4%

"Elmegyünk kávézni v meghívhatlak egy kávéra?"

Helyes, kis taktikával meg lehet úszni a (kezdetben teljesen kockázatos) pénzköltést.

Mondjuk én ha tehetném a jövőben mikor lesz saját házam instant magamhoz hívnám fel őket, készítek valami jóféle kaját meg házi italokat... Olcsó és praktikus!

Csak hát a köz meg ő maga is azt hinné, meg akarom erőszakolni - pedig nem, csak utálom a r*hadék smucig árusokat akik 200%-os haszonnal dolgoznak. Ez főleg igaz a Gundelre és a Barossra.

2013. márc. 3. 19:11
 58/177 anonim ***** válasza:
61%

Én mostanság senkit nem viszek étterembe, hanem inkább

főzök nekik :) És egész pozitív visszajelzések vannak :)

Amúgy meg, barátokkal, barátnőkkel, cégvezetőséggel szo-

kás együtt kajálni, és ugye mindig én főzök :D De egyszer

se borították még a fejemre.

Nameg úgy csinálom, hogy az ebéd.. és nem egy kihoznak

egy nyúlfarknyi adagot, aztán ettél is, éhes is maradtál,

annak nincs értelme :)

2013. márc. 3. 19:15
 59/177 Mi közöd Tőle ***** válasza:
88%
Mivel a férfi hív el randira, ő mondja meg, hogy hol és mikor találkozzatok, ezért úgy gondolom, hogy neki kell fizetni a lány részét is. Ez egy íratlan szabály. Ha csóró kis lúzer vagy, aki nem engedhet meg arra, hogy 2 ezer forintot elköltsön egy randevúra, akkor hagyd a csajozást egy ideig!
2013. márc. 3. 19:23
 60/177 anonim ***** válasza:
76%
Én egy 18 éves lány vagyok...a pasik 14 éves korom óta folyamatosan hívnak randizni...de én olyan kínosan érzem magam, ha olyan helyre visznek amihez fizetni kell...:D nem tudom miért...igaz nekem eddig mindegyik pasi fizetett, akkor meg azért érzem kínosan magam, mert ő fizetett...ez a minimum, hogy megköszönöm :)De, ha a fiú hívott el randira akkor neki kellene fizetnie, ha viszont te ajánlottad fel h üljetek be valahova akk fizess te :D
2013. márc. 3. 20:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!