Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Xenophilius
Komolyan,rossz olvasni,amiket írsz! Hogy lehet valaki ennyire elkeseredett és zsugori ember.. (tudom erre válasznak jön a szokásos "mert a csajok bla bla bla...)
Egyébként,ha ennyire a pénzen vagy kiakadva,akkor már olcsóbb beülni egy kávéra,mint bevásárolni a kajához,azt megfőzni és még innivalót is venni. Arra még nem gondoltál,hogy az a szemét csaj így élvezi a fűtést, használja az áramod, esetleg még a vizedet is fogyasztja, és mindezt ingyen, holott neked ezért fizetni kell!! Szerintem egyszerűbb,ha meghívatod magad a csaj lakásába,azaz igazán gazdaságos megoldás! De figyelj arra,hogy ő menjen érted,nehogy benzinre vagy jegyre költeni kelljen, hisz nem biztos hogy megéri!
Ok, azt hiszem, talan az lenne a megoldas, hogy csak olyan csajokat hivjatok randira, akiket mar elotte megismertetek, es kolcsonosen kedvelitek egymast. Akkor talan egyik fel se azt fogja szamolgatni, hogy ki mit fogyasztott, mennyibe kerult stb.
De most komolyan? Ennyire kihalt mar a romantika, amikor nem arrol szol a randi, hogy hova menjunk, hanem arrol, hogy elvezzuk egymas tarsasagat? Kimenni a budai hegyekbe, piknik pl amikor jo az ido. Vagy szankozni, amikor ho van. (30-on tul vagyok, de meg mindig elveznem, ha valaki eljonne velem)
Ahh bocsi, elfelejtettem, hogy a fogaskereku sokba kerul. Es talan az a csaj 3 szalal tobb ropit fog megenni mint te.
Ez siralmas :(
Jó a Ti oldalatokról nagyon is jó dolog, ha mindent fizet a másik fél... Úgy már mókás a dolog... De mi lenne fordítva? Akkor már nem lenne olyan vicces...
És én nem zsugori vagyok hanem szimplán csóró: 3410 forintból senki nem tud ugrálni.
És a mai fizetések sem a magasságukról híresek. 50 ropi? nevetséges.
71# vagyok
De te nem fogod fel,hogy itt nem az összeg a lényeg!!
Én sem keresek sokat,sőt..de ha fontos nekem valaki,akkor valamilyen szinten le.szarom,hogy mennyit költök rá és nem az lebeg a szemem előtt,hogy vajon megtérül a befektetés vagy sem.
Nemrég a párommal szünetet tartottunk.. de mikor megláttam egy dolgot,amiről tudtam,hogy tetszene neki,gondolkodás nélkül megvettem pedig szinte biztos voltam abban,hogy vége.. ezer más fontosabb dologra tudtam volna költeni azt a pénzt,ami gyakorlati szempontból fontosabb lett volna,DE itt nem ez érdekelt... és ha nem lett volna folytatás,akkor is odaadtam volna neki.. nem az a lényeg,hogy mennyit fizetsz neki,hanem hogy kedveskedni akarsz valamivel! csak sajnos szinte mindenhez pénz kell...
Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy szabadon lehetünk bunkók a nőkkel!
Hanem a nőt is megilletik azok a jogok, amik a férfiakat. Tehát ha a nő megy elől, kinyitja a férfinek az ajtót, ahogy két férfi is kinyitja egymásnak (vagy két nő).
Ugyanúgy van a fizetésnél is. Ha meghívom a barátnőm fagyizni, nem fizettetem ki vele, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!