Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/177 anonim ***** válasza:
100%
Első randit a srác fizeti. Ez alap dolog (volt egykor). Ettől még randizhatsz vele, ha szimpatikus, lehet hogy észbe kap és a 2-at ő állja. De ha ezt sem, akkor azért érdemes elgondolkodni.
2013. márc. 3. 20:31
 62/177 anonim ***** válasza:
2%

"Első randit a srác fizeti. Ez alap dolog"

De akkor ne hőzöngjön egyik se ha a "200 forintért ehetsz amennyi beléd fér" Józsi bácsi kifőzdéjébe viszem majd...

2013. márc. 3. 20:37
 63/177 A kérdező kommentje:

valakiafalatkaparja, egyet értek veled!

És szerintem nem vagyok pénzéhes, amiért elvárom azt, ami a nagymamám korában még egyértelmű volt. Ennyi erővel akár hajléktalannal is randizhatnék :)

2013. márc. 3. 21:01
 64/177 anonim ***** válasza:
10%

"És szerintem nem vagyok pénzéhes, amiért elvárom azt, ami a nagymamám korában még egyértelmű volt"

De ha kaja után elhajtanak valami rossz kifogással akkor visszakérhetem a PÉNZEMET vagy akkor "háhá megszívtad" neki meg megint semmibe nem került... Ezt a szívtást. Bezzeg minden másban megy az egyenjogúdi meg a modernizáció, de ebben természetesen nem.

2013. márc. 3. 21:12
 65/177 anonim ***** válasza:
90%
Hey te Xenophil, arra viszont meg mindig nem valaszoltal, hogy te hogyan akarsz meghoditani egy csajt? Tenyleg kivancsi lennek, hogy mit csinalsz, ha megtetszik valaki? Elviszed fat vagni? Vagy betonozni?
2013. márc. 3. 21:16
 66/177 anonim ***** válasza:
26%

Dehogyis. Felhívom magamhoz az illetőt és itthon eszünk. Én sütök finom húst meg keverek ki limonádét, szörpöket, de lesz Canada Dry és Mirinda is. Ami csak kell.

És még ha le is koptat valami iszonyat béna kifogással akkor is jobban jártam mintha egy köcsög vendéglős lenyúlt volna, a szokásos trükkjeivel (3 decis üdítő 200 ft? ne már kicsivel többért 2 litert veszek) és a maradék piát megiszom én. Ráadásul békésebb is, mint egy emberektől hemzsegő, zajos helyen kajálni.

Moziba meg kb. tuti nem mennék, majd eljövünk hozzánk és berakunk a házimoziba valami (letöltött) filmet. Olcsó és kényelmes! A mozi szívás. Nem engednek ki wc-re, a mögötted ülö a füledbe zörödhet, elédülhet egy csapat kosaras, bűz és ocsmány ülések... Ne már.

2013. márc. 3. 21:23
 67/177 anonim ***** válasza:
80%

Xenophilius: Talán mutasd ki, hogy nem 1-2000 fton múlik a boldogság, és ha olyan helyzetben vagy, akkor a csaj

értékelni fogja, hogy rá költötted a pénzt.

A párkapcsolat is befektetés, ha nem invesztálsz bele,

nem lesz nyereséged.

2013. márc. 3. 21:25
 68/177 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lenne olyan csaj, aki azon akadna ki, ha a párja nem fogadja el a pénzét és ezt lekezelőnek tartaná, hisz ő is önálló ember, aki nem szorul alamizsnára.
2013. márc. 3. 21:26
 69/177 anonim ***** válasza:
52%

"A párkapcsolat is befektetés, ha nem invesztálsz bele,

nem lesz nyereséged."

Na ja, csak más befektetéseknél legalább tudod, hogyha ennyit meg ennyit belefizetek akkor ez meg ez az eredmény lesz, de itt? Kifizetsz mondjuk 3000Ft-t aztán a képedbe röhög rossz kifogással én meg megint megszívtam, mert a csaj már az első percben tudta, hogy le fog koptatni csak akart egy jót inni/enni/mozizgatni/stb ingyen.

Az lenne a jó ha itt is lenne valamiféle szabályrendszer ami minden esetben működik. Mondjuk éppen ezért nincsenek közeli barátaim/haverjaim sem, mert ezt nem lehet irányítani ehhez "alap képesség" kellene az meg nincs.

2013. márc. 3. 21:30
 70/177 anonim ***** válasza:
79%

Befektetésnél sem tudod... lásd mennyi bank/befektetési botrány van, több éve/évtizede, amiket befektettek, most

örülnek, ha annyit visszakapnak, amennyit beleadtak, nemhogy nyereségről álmodjanak.

Persze a főzöl neki, otthon kaja oké, mert kevesebb a veszteség (gondolom nem issza meg a 2L mirindát :D)

2013. márc. 3. 21:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!