Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/177 anonim ***** válasza:
25%
fontos lehet neked a pali ha ilyenen kiakadsz:DD száraz kenyeret meg sós vízet az ilyennek :DD beképzelt k*urva
2013. márc. 3. 18:20
 42/177 anonim ***** válasza:
56%

Ha a srác hívott meg akkor az elsőn neki kellene fizetnie a ktg-eket.. De elvárni, hogy az összesen ő fizessen. Kicsit sem vagy pénzéhes, de Isten lássa lelkem..

Az meg kamu duma, hogy TE kezdenél egy szerényebb körülményekkel rendelkező sráccal. Ha egy jómódú sráccal szemben ilyen elvárásaid vannak, akkor egy rosszabb anyagi helyzettel rendelkezővel mit csinálnál?? ..dobnád rögtön..

Nekem nem kellenél, nem azért mert szegény sorból származok, és esélyt sem kapnék. Nem ez a lényeg, hanem az amit valaki már előbb megírt.. Ezek az igények az idő előrehaladtával csak fokozódni fognak..

2013. márc. 3. 18:21
 43/177 anonim ***** válasza:
94%

"

Ha MEGHíVSZ valakit = te állod a költségeket !

Mi ebben a nap hozzászólása?"

Ebben semmi különös nincs, ez jogos. De randizni lehet ingyen is, pl. séta, ingyenprogram, stb. A nap hozzászólása az volt, hogy nincs pénz, nincs randi. De, igen, lehet randi.

2013. márc. 3. 18:23
 44/177 anonim ***** válasza:
77%

Ha felajánlottad, hogy fizeted a részed, akkor nem bunkó volt, hogy hagyta, hanem egyenrangú partnernek tekintett.

Így is rosszul hangzik még?

2013. márc. 3. 18:23
 45/177 anonim ***** válasza:
3%

"De randizni lehet ingyen is, pl. séta, ingyenprogram"

Pont monstanság volt itt egy ilyen kérdés, hogy "jáááj miért kell sétáááni miért olyan lúzer a csávó hogy nem hív meg valahová (nyílván úgy gondolta a csaj, hogy a csávónak kell kifizetni az ő részét is... Büdös r*banc)

2013. márc. 3. 18:25
 46/177 anonim ***** válasza:
88%

Itt minden pasi gyo ker vagy mi??? A hangsuly nem azon van, hogy a pasi ne randizzon, ha nincs penze! Hanem, hogy ha elhiv, akkor hivjon olyan helyre, amit meg tud engedni maganak.

Ne verje magat hitelekbe miattam!

Sokkal vonzobb egy olyan ferfi, aki elhiv setalni, vesz nekem egy uditot es jol erezzuk magunkat, mint az aki azzal akar lenyugozni, hogy valami draga helyre visz, aztan latom, hogy szivja a fogat, meg fejben szamolgat, hogy kinek hany filler a resze, es ez a penzehes ku rva megevett ket szelet sutemenyt.

2013. márc. 3. 18:27
 47/177 anonim ***** válasza:
96%

Randizni lehet, de akkor ne egy elit helyre hívja el,

hanem akárhova, ahol nem kell magát költségekbe verni.

A srác - új auto, új telefon stb - simán elháríthatta

volna "lovagiasan" a dolgot.

Volt olyan ismerősöm, aki azért nem hívta meg a barátnő-

jét kávéra, mert "kocsira gyüjt" alapon. Találtak más

programot.....

Kérdező, mennyire ismered ezt a srácot? Milyen régi az

ismerettség?

2013. márc. 3. 18:28
 48/177 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy meg, ha kölcsönös a vonzalom, viheti akár szenyvíztelep megtekintő túrára, akkor is élvezni fogja a lány/srác!
2013. márc. 3. 18:32
 49/177 anonim ***** válasza:
76%

valakiafalatkaparja

Egyetértek a válaszaiddal teljesen!

22/l

2013. márc. 3. 18:34
 50/177 anonim ***** válasza:
85%
Köszönöm :) Akkor még nem halt ki az én gondolkozásom (bár ahogy látom, kisebbségben vagyok, itt mindenki azt várja, hogy felesbe fizessék/csaj fizessen...)
2013. márc. 3. 18:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!