Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/177 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi tekinthető ma udvarlásnak egyáltalán?
2013. márc. 6. 21:43
 92/177 anonim ***** válasza:
74%
Ha egy pasi ennyit nem hajlandó belefektetni egy kapcsolatba, költse a pénzét prostira és kész. Aztán jöjjön ide nyafogni, hogy nem érti miért nincs barátnője. Ja, és az udvariasság is felesleges dolog ugye: pl. nem kell kinyitni az ajtót a lány előtt, nem kell előre engedni, bókolni sem. Nehogy már, hiszen egyenjogúság van...
2013. márc. 6. 21:50
 93/177 Tyler913 ***** válasza:
72%
Az udvariassas egy dolog. Penzzel megvenni a masik ember idejet es figyelmet viszont teljesen mas.
2013. márc. 6. 21:56
 94/177 anonim ***** válasza:
22%

Fektessen be persze, de akkor ne hőzöngjön a csaj, hogyha csak az 50 forintos ócska kávét fogja szürcsölgetni, én meg még azt se! (Én az otthonról hozott vizet fogom iszogatni egy féléves palackból)

És nem hőzöngeni akkor sem, ha nincs autó, meg kifizetett buszjegy sem.

2013. márc. 6. 21:56
 95/177 anonim ***** válasza:
81%

"Az udvariassas egy dolog. Penzzel megvenni a masik ember idejet es figyelmet viszont teljesen mas."

Ki mondta, hogy pénzzel kell megvenni a másik idejét és figyelmét? Talán végig kellett volna olvasnod a kommenteket.

Azt magyarázza itt mindenki, hogy nem kell olyan helyre vinni a nőt, ahol fizetni kell. De ha olyan helyre hívja meg vki, akkor illik a pasinak fizetni és kész.

Ha nem tetszik neki, nem akar rá költeni, akkor vigye sétálni, ennyi.

Xeno: Te még mindig mit pattogsz? Senki nem rinyált itt azért, mert nem vitték puccos helyre. Senki! Ezt te képzeled bele.

Baromira nem hőzöng senki akkor se, ha a pasi sétálni viszi, ez csak a te agyszüleményed.

2013. márc. 6. 22:02
 96/177 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem itt szó nem volt arról, hogy valaki "hőzöngene" amiatt, hogy nincs autó meg kifizetett buszjegy... Tipikus "minden csaj pénzéhes r.ibi" féle hozzáállás.

De amelyik csaj tényleg pénzéhes ri.bi, az szóba sem áll veled anélkül, hogy lecsekkolta volna a kocsidat vagy a pénztárcád vastagságát... Ez a különbség.

2013. márc. 6. 22:02
 97/177 anonim ***** válasza:
74%
Az udvariasság igen, igen nagy dolog. Az is udvariasság, ha már meghívtál egy csajt randira, legalább az első pár alkalommal kifizesd a részét. Ha meg nem megoldható, hívd olyan helyre, ahol nem kell fizetni. Sőt, az lenne a legjobb, ha az ilyen pasik mind csak olyan helyre hívnának el lányt, ahol nem kell fizetni. Különben az első összeveszés alkalmával a csaj azt hallgatja, mennyit költöttek rá... Pedig a csajszi meg az idejét vesztegette...
2013. márc. 6. 22:07
 98/177 Tyler913 ***** válasza:
18%
95: latod? Ugyanezt hajtogatod Te is. "mert igy illik". Ez nem eszerv. Itt elvi dologrol van szo. En speciel szeretem a setat,mint elso randis helyet,de elobb-utobb eljutunk olyan helyre,ahol fizetni kell. Ott pedig sokatmondo,hogy a lany elvarja-e,hogy fizessek vagy sem. Es ebbol a szempontbol mindegy,hogy kinek az otlete volt az adott hely. Ha egy kapcsolatba mar a legelejen penzt kell invesztalni ahhoz,hogy mukodjon,az reg rossz.
2013. márc. 6. 22:12
 99/177 anonim ***** válasza:
54%

Jó, de akkor majd én mondhatom meg a helyet mikor odáig jutok ugye?

Mert az tuti, hogy kínos lenne, ha mond egy helyet...

Én meg rámondom, hogy "bocsesz, de erre nem fussa"

Volt itt egy csaj az oldalon aki éppen azért hőzöngött, hogy mindig sétálni viszik nem "kávézgatni" :D Innen indult ez az egész szerintem.

Ez amolyan kínos dolog lenne...

2013. márc. 6. 22:12
 100/177 anonim ***** válasza:
100%
A modern korra úgy lehetne módosítani a szabályt, hogy a hívó fél állja a számlát. Miért? Azért, mert lehet, hogy kavar lesz abból, hogy az illető pénztárcájának nem megfelelő a hely, és ebből kellemetlenségek lehetnek. Persze lehet mondani, hogy miért nem néz utána akkor a meghívott fél. De erre meg azt tudom mondani, hogy ha valakit meghívnak randira, az nem az anyagiassággal törődik, hanem ha szimpatikus a másik fél akkor igent mond. Milyen lenne már, hogy: - "Jössz randira? Menjünk az XY étterembe!" - "Várjál, előbb alaposan megnézem, hogy rá tudok-e annyit áldozni egy ebédre!" Hát gáz!
2013. márc. 6. 22:16
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!