Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Fektessen be persze, de akkor ne hőzöngjön a csaj, hogyha csak az 50 forintos ócska kávét fogja szürcsölgetni, én meg még azt se! (Én az otthonról hozott vizet fogom iszogatni egy féléves palackból)
És nem hőzöngeni akkor sem, ha nincs autó, meg kifizetett buszjegy sem.
"Az udvariassas egy dolog. Penzzel megvenni a masik ember idejet es figyelmet viszont teljesen mas."
Ki mondta, hogy pénzzel kell megvenni a másik idejét és figyelmét? Talán végig kellett volna olvasnod a kommenteket.
Azt magyarázza itt mindenki, hogy nem kell olyan helyre vinni a nőt, ahol fizetni kell. De ha olyan helyre hívja meg vki, akkor illik a pasinak fizetni és kész.
Ha nem tetszik neki, nem akar rá költeni, akkor vigye sétálni, ennyi.
Xeno: Te még mindig mit pattogsz? Senki nem rinyált itt azért, mert nem vitték puccos helyre. Senki! Ezt te képzeled bele.
Baromira nem hőzöng senki akkor se, ha a pasi sétálni viszi, ez csak a te agyszüleményed.
Szerintem itt szó nem volt arról, hogy valaki "hőzöngene" amiatt, hogy nincs autó meg kifizetett buszjegy... Tipikus "minden csaj pénzéhes r.ibi" féle hozzáállás.
De amelyik csaj tényleg pénzéhes ri.bi, az szóba sem áll veled anélkül, hogy lecsekkolta volna a kocsidat vagy a pénztárcád vastagságát... Ez a különbség.
Jó, de akkor majd én mondhatom meg a helyet mikor odáig jutok ugye?
Mert az tuti, hogy kínos lenne, ha mond egy helyet...
Én meg rámondom, hogy "bocsesz, de erre nem fussa"
Volt itt egy csaj az oldalon aki éppen azért hőzöngött, hogy mindig sétálni viszik nem "kávézgatni" :D Innen indult ez az egész szerintem.
Ez amolyan kínos dolog lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!