Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
 141/177 anonim ***** válasza:
66%

Nekem genetikilag kb 2-3 év múlva eljön az őszülés, mert anyám meg apám is őszült már 25-26 környékén... Ahogy nagyapám is. Szóval nálam is benéz.

Engem nem is zavarna, mondván menő pláne szürke kalappal meg olyan régies szürke kabáttal, de mások szerint... Hát nem hallottam sok jót.

2013. márc. 7. 20:22
 142/177 anonim ***** válasza:
74%
Én konkrétan lesz.rom. És hidd el, nem én vagyok az egyetlen csaj aki így gondolja.
2013. márc. 7. 20:39
 143/177 anonim ***** válasza:
54%

Na ez jó.

És a sárga, asszimetrikus fogsort a nagy orrot és a pápaszemet is tudják tolerálni? :D

2013. márc. 7. 20:52
 144/177 anonim ***** válasza:
54%
Tudják :) Ha látnád a fogaim, és fogorvos lennél, úgy örülnél, mint a lotto 5ösnek.. kb annyiba is kerül :)
2013. márc. 7. 21:05
 145/177 anonim ***** válasza:
81%

Ez komoly???Még csak a húszas éveid elején jársz, az eddigi hozzászólásaid alapján nem sok dolgod volt még nőkkel,de itt úgy írsz mint aki már mindent látott a világból??? Azt gondoltam,hogy minimum túl vagy egy sz.r házasságon,váláson, ezer munkahelyen (ha már annyira a pénz és a munka a hangsúlyos),stb... így még kb értettem ezt a hozzáállást...de így???

Ha annyira ki vagy akadva azon,hogy 'nem kapsz a pénzedért semmit', egyszerű a megoldás: keress egy forgalmas főutat...ott biztos azt kapod,amiért fizetsz és még jópofiznod (nem hiszem,hogy ez menne) sem kell...

2013. márc. 7. 21:16
 146/177 anonim ***** válasza:
54%

Tied is hasonló?

[link]

Na jó az enyém még pluszba többfelé is áll... De nem ilyen koszos, csak sárga és nekem is alig van ínyem. Főleg alul.

2013. márc. 7. 21:17
 147/177 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom megnyitni, de dióhéjban. Konkrétan egy genetikai rendellenesség miatt kb a fogaim összeomlanak.

Belülről megy tönkre, és egyszer csak elporlad.

Első fogam pl egy szendvicsbe tört bele, első harapásra.

Most ott tartok, hogy kb 1 ép fogam sincs, ami tökéletes

lenne, sok (majdnem a fele) hiányzik (kihúzta doki, most

forr össze a seb), aztán jöhet a csapozás, koronák, hidak,

kutyafütyi... És ennyiért már kocsit lehet venni, nem

egyet, amennyibe fájni fog, mire vége lesz :)

Sőt, nem vagyok egy nádszál sem, 95 körül vagyok 182 cm

magassághoz.

Egyedül a szemüveg maradt el, de lehet az sem sokáig, mert

sokat dolgozok gép előtt, és kb lehet megmakkan :)

2013. márc. 7. 21:24
 148/177 anonim ***** válasza:
100%
Mondd csak Xeno: sok lánnyal randiztál már? Tényleg úgy tűnt az eddigi negatív hangvételű hozzászólásaidból, hogy sok-sok negatív tapasztalattal rendelkező emberke vagy, aki pénzéhes csajokba futott bele. De így, hogy ennyi bajod van magaddal, kezdem azt gondolni, hogy rendkívüli gátlásaid vannak és még soha nem próbálkoztál egy lánynál sem.
2013. márc. 7. 21:26
 149/177 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is nagyon gyengék a fogaim - az egyik hetesből már akkor se volt semmi mikor kinőtt... Kb csak egy várromra emlékeztetnek a hátsók...

Az elsők még elmennek - azon kíbül hogy alul iszonyat kicsik és hosszúak, míg felül iszonyat szélesek és 3 felé állnak... És az a "vámpirfogam" (nem tudom mi a neve, tudod melyikre gondolok ami olyan hosszabb mint a többi) nekem még hosszabb. Sőt, ínyem se nagyon van...

Nagyanyámnak is 30 éves korára kihullott az összes foga... genetika visszavág?

És ezek mellett van esélyed szerelem téren...?

2013. márc. 7. 21:28
 150/177 anonim ***** válasza:
54%

Meg :) 24 éves koromban volt egy barátnőm, aki tényleg

szeretett, a hülyeségeimmel és a nem épp álompasi kinézetemmel együtt. Akkor boldog voltam :)

(hogy mi lett a vége, azt inkább nem írnám le, nem happy end)

2013. márc. 7. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!