Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
 151/177 anonim ***** válasza:
54%

Hát na ja a magunkfajták sztorijai sosem happy endek!

Amúgy tényleg nem volt egy se :D Csak egyszer majdnem, még 14 évesen a suliban (mármint úgy hiszem akkor lehetet volna valami dolog, legalábbis az volt az egyetlen egy alkalom, hogy amolyan igazán mélyen belenéztem egy csaj szemébe... Egész nyáron kísértett a dolog, mert mire tehetettem volna valamit eljött a nyár! Meg 14 évesen kb. elég alacsony értelmi szinten álltunk még... Mint minden 14 éves arc...) de akkor tényleg egész sokat dumáltunk (szubjektíven mérve persze) meg két alkalommal "ölelkeztünk" is - utána az egész nyaram egy taccs volt mert nem tudtam mi meg hogy meg másik középsuli ugyebár, apám megalomán őrült randalírozásai részegen és a csótányok is akkor törtek be a lakásba. Életem legrosszabb éve volt.

A lehúzást csak látom a haverjaim példáinál... Az egyik srác - nálam is rondább - például egy olyan lánnyal "van együtt" aki sosem ér rá, viszont mindig "elhagyja a tárcáját" és persze haverom van olyan balek, hogy ad neki annyi lóvét amennyit csak akar. A SEMMIBŐL! Már a régi ereklyéit adja el, csak hogy legyen erre lóvé. A csaj meg jókat röhög rajta. Undorító.

2013. márc. 7. 21:40
 152/177 anonim ***** válasza:
70%
Na a haverod már gáz. De ne ebből indulj ki, majd a saját példádból. Okos ember más kárából tanul, de ez erre az esetre nem húzható rá sablonként.
2013. márc. 7. 21:42
 153/177 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj,de ezek szerint nem tudsz igazából mi alapján tanácsot adni párkapcsolati témában!

ha egy csávó hagyja magát persze,hogy kihasználják. Nekem van olyan ismerősöm,aki együtt van egy nála 20 évvel idősebb (gazdag)nővel. Megismerkedett a barátnőmmel,aki a sráccal egy idős, egymásba habarodtak és mikor a csaj rákérdezett-csak poén szintjén-hogy mit szólna,ha lelépnének együtt a csávó első reakciója mi volt? 'Áhh nem is tudom.. de a kocsi, meg a motor...nem tudnék hova parkolni, nem lenne valami kényelmes...' Na ez normális?? A fejedben kéne változtatni a dolgokon és akkor nem mindig más lenne a hibás.

2013. márc. 7. 21:49
 154/177 anonim ***** válasza:
54%
Persze nem mindig más a hibás, de ha azt mondom csak én vagyok akkor a következő 50 évben magamat kellene szidalmaznom...
2013. márc. 7. 21:53
 155/177 anonim ***** válasza:
100%
Nem szidalmazni kell sem magad, sem mást. Mindenért tenni kell valamit.
2013. márc. 7. 21:56
 156/177 anonim ***** válasza:
54%

Jó lenne tudni, hogy pontosan mit.

Mindenki ilyeneket mond, hogy "pozitív hozzáállás" meg "vigyorogj sokat" meg ilyenek...

Jó lenne valami iszonyat pontos leírás erre vonatkozóan. De ilyennel még nem találkoztam.

2013. márc. 7. 21:59
 157/177 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fogsz. Amíg nem fogadod el magad, nem várhatsz sokat.
2013. márc. 7. 22:01
 158/177 anonim ***** válasza:
54%

Ti hogyan fogadtátok el magatokat? Gondolom nem egyik napról a másikra, és csak volt valami segítő dolog nem...?

Vagy jó neveltetés eredménye? Nekem az ilyen dolgaimat apám verte szét, csak még valamiért nem építettem vissza... Ez már az én hibám. Mondjuk jó lett volna, ha alapból csak úgy spontán kialakul.

2013. márc. 7. 22:04
 159/177 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom,hogy magadat hibáztasd,senkit sem kell hibáztatni.

Vegyél példát 'valakiafalatkaparja'-ról pl,láthatóan ő sem elégedett magával kapcsolatban mindennel,de mégsem annyira negatív mint te. Nem is annyira a külső a fontos,mint inkább a fellépés, az ember modora..ha ennyire negatív a kisugárzásod,ezt mindenki érzi (még így monitoron keresztül is igen erőteljesen:) ) egy ilyen gondolkodású lánnyal te se beszélgetnél/találkozgatnál szívesen,nem?

2013. márc. 7. 22:05
 160/177 anonim ***** válasza:
54%
Először is szerintem próbálj meg pozitív dolgokat keresni magadban.
2013. márc. 7. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!