Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
 161/177 Mi közöd Tőle ***** válasza:
70%
Én beálltam a tükör elé. 2 hétig minden nap elmondtam a pozitív tulajdonságaimat saját magamnak, hangosan. Egy idő után (pár hét) már kezdtem jóképűnek találni a srácot, aki visszamosolyog a tükörből. Pedig én sem vagyok egy matyó hímzés, de ezen manőver után egy fél év múlva kb lett barátnőm.
2013. márc. 7. 22:09
 162/177 anonim ***** válasza:
100%

Kiskorom óta sportolok,úgyhogy elfogult vagyok a témával kapcsolatban,de eddig úgy tapasztaltam (magamon is),hogy tényleg rohadt jó hatással van az ember személyiségének a fejlődésére!

Én még a tini kor kezdetén elkezdtem és ennek köszönhető,hogy nem lettem egy félénk,antiszoc, 'haottvanmásénnembeszélekhogyészresevegyenek' típus lány. Pedig igen nagy esély volt rá,hogy ez lesz a végeredmény...és mégsem! Mert erőt vettem magamon,lementem edzésre és nem hagytam abba,pedig az elején kellemetlen volt,hogy tök egyedül éreztem magamat,teljesen kívülállónak.. Lehet,hogy másnak valami tök más dolog segített,de én ezt tudom ajánlani megoldásnak!

2013. márc. 7. 22:12
 163/177 anonim ***** válasza:
54%

Ha az utcán vagy közterületen vagyok én is úgy teszek mintha nagyon kemény gyerek lennék... Egyenes hát, felszegett fej, határozott léptek... Csak nem mindig jön össze, olyankor magamat szórakoztatom a bohóckodásaimmal. Meg sokszor sajos fáj a hátam emmiatt... Nem egy ilyen gerincű embernek találták ezt ki... Túlságosan "feszesen" szoktam járni ilyenkor, meg ehhez jön még a feszengés, szorongás is... Meg kifelé azt meg mutatni, hogy "nincsen semmi gond, nincsen semmi gondom magammal"

A mélypont az tavalyelőtt nyár volt... Akkor kb. lehánytam volna magam - úgy is néztem ki - hosszú csimbókos haj, taplóbajusz, hosszú sárga körmök, szakadt trikó ilyenek... Ja és 130 kiló a fedélzeten...

Azóta lényegesen jobb vagyok, de még mindig nem elég jó. Mindig jobb akarok lenni, de olyankor elfog a tökéletesség-mánia de tudom hogy nem fog menni és ebbe őrülök bele - szó szerint elkezd fájn a fejem, szédelgek, izzadok, remegek... Káosz picit.

2013. márc. 7. 22:17
 164/177 anonim ***** válasza:
54%

Sport? Milyen sport?

Nálam a csapatsporok kizártak, azokkal kapcsolatban van a legtöbb rossz emlékem - suliban kb. aki nem focizott Ronaldo/Messi szerűen az volt a lúzer meg a bűnbak. Na ez én meg pár haver voltunk... És a tetejébe nem tudok futni. Mikor 130 voltam akkor oké volt. Most, hogy 100 vagyok, még mindig nem tudok futni. Ha lemegyek 87 körülre akkor sem fogok tudni. Túlságosan "merev" a lábam ahhoz hogy futkossak. Mondjuk az egész testem tök merev, nem nagyon tudok "lazulgatni"...

2013. márc. 7. 22:20
 165/177 anonim ***** válasza:
54%

Áhh,a csapatsportokat utálom! :)

A verekedés jött be nekem.Bár valahol kicsit az is 'csapatsport',mert lényegéből adódóan nem tudod teljesen egyedül csinálni :) Maga a sport mellett nekem a csapat tetszett meg igazán: ha valaki bizonyítja,hogy nem csak 'divatból' kezdi el,hanem van benne akaraterő,kitartás,akkor édes mindegy,hogy milyen kívülről,vagy mennyire ügyes,a csapat befogadja..

Ha csak nincs valami komoly mozgásszervi betegséged,akkor lehet azokon a merev végtagokon segíteni,csak marha sok meló..

2013. márc. 7. 22:29
 166/177 anonim ***** válasza:
54%

A 30 kiló mínuszhoz gratulálok! Minden elismerésem. Azért az nem semmi. Tűzz még ki pár elérhető célt. Kezdetnek ne valami őrült fárasztó sportra gondolj. Pl. ne nasizz és minden nap sétálj mondjuk 2 kilométert.

De igazából te ismered magad, te tudod mi a teljesíthető cél számodra.

2013. márc. 7. 22:34
 167/177 anonim ***** válasza:
54%
Akár valami küzdősportot is kipróbálhatsz, ha már nem leszel úgy lemerevedve (minden nap nyújtás + séta kezdetnek).
2013. márc. 7. 22:35
 168/177 anonim ***** válasza:
54%

Na köszi :D Tényleg nem volt semmi, az első pár nap volt rossz, utána jó lett. És közben simán ettem húst, diétás fagyit, dinnyét - csak mindig keveset és amennyi meg volt határozva. Sőt általában túlteljesítettem a programot először azt hittem hogy a 1400-as étrend sem fog menni, de végül még a 800-as alá is bementem.

Idén nyáron jön a második menet, még van egy 10-15ös ami nem kellene. Bár nem tudom hogy az 189-hez mennyi az idális, de a gerincfájdalomból ítélve tuti nem a 100. (csak hasra és combra hízok ha csak az arcomat látja valaki, vagy nagykabátban vagyok akkor bőven kevesebbnek tippelnek)

Nasizás most télen mondjuk volt - télen tarthatatlan a diéta, egyrészt hiányoztak az ilyen ízek mint pörkölt, oldalas, + karácsonyi sütizés... másrészt meg ilyenkor baromi drága és rossz minőségű a paradicsom és a paprika is.

A séta az megvan, rengeteget talpalok :D (Mégis sokat görcsöl a lábam - főleg a talpam) - igaz kissé csámpás vagyok, lehet azért.

2013. márc. 7. 22:47
 169/177 anonim ***** válasza:
54%

Ilyen dolgaimmal vannak bajaim, mint a szemüveg... Komolyan tök jó i lehetne, de a TV annyira rossz képet fest le rólunk... Minden filmbe beraknak szinte 1-1 négyszeműt aki tök hülyelúzer, idegesítő vagy tudálékos. Nem tudom miért kell ez...

Legsértőbb jelenet: Pókember film. Mikor ugye a kezdetben lúzer Peter P.nek a mutáció miatt megjavul a szeme és nem kell szemüveg akkor rögtön odamegy hozzá a csaj, hogy jaj de szép szemed van eddig észre se vettem... NA EZ felqrt idegileg. Máig gyűlölöm azt a filmet. Pedig a képregény és rajzfilm változattal nagyon ki voltam békülve, tetszett az egész.

A sárga fogakra meg mindig rámondják, hogy csak a cigányoknak sárga a foga. Csodás. Meg a szemem is feketésbarna az is cigányos. (Igaz tényleg van benne 3/8-ad cigányvér, de hát akkor is... Miért kell ezt mindig elmondaniuk?)

Jaj. Elkanyarodtam.

2013. márc. 7. 22:52
 170/177 anonim ***** válasza:
54%

85-90 között már teljesen jó!

Csak utána/közben lassan kezd el az izmaidat erősíteni.Tényleg csak fokozatosan,hogy ne legyen bajod. Ha be tudtad tartani a diétát,akkor ez már nem egy olyan nagy lépés,hogy rá vedd magad a napi (megszokottnál több) mozgásra. Nekem pl a sport nem gond,de sosem tudnék diétázni,szerencsére nem is érzem szükségét,de tudom,hogy nem jönne össze,imádok enni :)

2013. márc. 7. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!