Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
 121/177 anonim válasza:
81%
Szia! Szerintem nyugodtan hanyagold, és ne legyen bűntudatod... nehogy már... hova fejlődik ez a világ?? Egy randin a férfi viszi el a csajt, ő állja a cekket, ha nem,akkor minek viszi el, vagy előtte közölje hogy csak úgy viszi el,ha felesben fizetnek stb. Így nincs kellemetlen pillanat stb. Itt nem arról van szó,h huuhh most aztán egybekeltek és ő fog eltartani,de az atyauristenit, az elején azért jó volna némi tisztelet,odafigyelés blablabla....Bezzeg anyáink,nagyanáink korában ez mégcsak fel sem merült... Ugyhogy szerintem hagyd a fenébe, keressen magának más vacsi partnert,akivel felesben fizet...ha rákérdez miért?Nem vagy köteles válaszolni egy ilyen randinak nevezett eset után,ahogyan ő sem úgy viselkedett,ahogy szokás...volt?!?
2013. márc. 7. 15:01
 122/177 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha annyira lennék fontos neki, mint amennyire a pénze. Inkább megtartja azt a kétezer forintot és spórol rajtam, minthogy kimutassa, hogy fontos vagyok neki annyira, hogy ennyit rám tud költeni.
2013. márc. 7. 18:08
 123/177 anonim ***** válasza:
26%

"Bezzeg anyáink,nagyanáink korában"

Tényleg így volt, de akkor kb. ezért cserébe a férfi szava majdhogynem szentírás volt, a nőnek (asszonynak) nem sok beleszólása volt. Tudom, mert nagyapáméknál most is így megy. Nagyapám fizeti a számlákat? Akkor bizony ő parancsol. Legfeljebb nagymutternek nem tetszik...

De mára ezt elnyomónak és sovinisztának titulálta a neoliberál társadalom. Egyedül a fizetés maradt meg, mert hát az mégiscsak.

Szerintem annak kellene a vezetőnek lennie aki fizet. Ha együtt fizetnek akkor az jó, mert egyenrandúak. De ha az egyik fél fizet - értelemszerűen annak kellene lennie a vezetőnek, ő mondja meg hogy akkor most hogy és mi lesz.

A részvénytársaságoknál is az dirigál aki a legtöbbet fizette.

2013. márc. 7. 18:55
 124/177 anonim ***** válasza:
74%

Egy első randin miféle "dirigálásra" gondolsz?

Meghívtalak egy kávéra, most azonnal lefekszel velem - vagy mi?

2013. márc. 7. 19:12
 125/177 anonim ***** válasza:
76%

"De ha az egyik fél fizet - értelemszerűen annak kellene lennie a vezetőnek, ő mondja meg hogy akkor most hogy és mi lesz"

Mintha nem ezt magyarázná itt mindenki bakker.

Ha elhív vki vkit, akkor az fizet, aki meghívta. Ennyi.

Nem értem mit értetlenkedsz még ezen mindig....

2013. márc. 7. 19:12
 126/177 anonim ***** válasza:
100%
De akkor addig ő aki diktálja a szabályokat ergo nem lehet csak úgy lekoptatni valami rossz kifogással!
2013. márc. 7. 19:14
 127/177 anonim ***** válasza:
53%
Valami olyasmire gondolok, hogyha lesz 2.alkalom akkor fizetek, de ha jön a rossz kifogás akkor felezés lesz, nem fogok fizetni a szemétkedésért.
2013. márc. 7. 19:17
 128/177 anonim ***** válasza:
61%
Ha mellé bunkó, vagy követelőző, vagy túl rámenős az illető, randi végén igenis joga van a csajnak "lekoptatni" hogy a szavaiddal éljek.
2013. márc. 7. 19:19
 129/177 anonim ***** válasza:
74%
Na, megnézném ha randi végén benyögnéd ezt egy lánynak, hogy csak akkor fizeted ki a részét, ha legközelebb is randiztok. Egy kávéval meg egy sütivel aztán meg lehet ám zsarolni az embert. Micsoda megtiszteltetés... :)
2013. márc. 7. 19:21
 130/177 anonim ***** válasza:
74%

Nem mondjátok, hogy még mindig ezt kell rágni?

- Elhívod, mert akarsz tőle valamit.

- Hogy most egy SÉTÁVAL, vagy egy 5 fogásos vacsorával

akarod elnyerni, tök mindegy.

- Ha a nőnek tetszik a dolog, minden szép és jó.

- Gerincesebb nő, ha nem tetszel neki, nem enged hogy fizess. Ott jon a ki-mit-fogyaszt megoldás.

Itt csak azt mérlegeld, hogy első randin mit gondol rólad

ez a nő:

- Hops, komoly kapcsolat, stabil ember, aki áldozatot hoz

azért, hogy meghívjon (akár SÉTÁLNI is), ő lehet a párom,

a férjem, esetleg gyerekeim apja

VAGY

- Uhh, ez skótokhoz járt fösvénységi tanfolyamra. Tuti a

wc papír is kint szárad a ruhaszárítón.

Persze, ez séta esetén nem áll fent :)

Ha meg elhívod magadhoz vacsorázni, akkor a végén bemu-

tatod a tescos blokkot, és tételesen kiszámlázod, hogy

kisanyám, ennyi volt a te részed ? :D

Viccesen hat, mert elbeszéltek egymás mellet.

2013. márc. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!