Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
"Bezzeg anyáink,nagyanáink korában"
Tényleg így volt, de akkor kb. ezért cserébe a férfi szava majdhogynem szentírás volt, a nőnek (asszonynak) nem sok beleszólása volt. Tudom, mert nagyapáméknál most is így megy. Nagyapám fizeti a számlákat? Akkor bizony ő parancsol. Legfeljebb nagymutternek nem tetszik...
De mára ezt elnyomónak és sovinisztának titulálta a neoliberál társadalom. Egyedül a fizetés maradt meg, mert hát az mégiscsak.
Szerintem annak kellene a vezetőnek lennie aki fizet. Ha együtt fizetnek akkor az jó, mert egyenrandúak. De ha az egyik fél fizet - értelemszerűen annak kellene lennie a vezetőnek, ő mondja meg hogy akkor most hogy és mi lesz.
A részvénytársaságoknál is az dirigál aki a legtöbbet fizette.
Egy első randin miféle "dirigálásra" gondolsz?
Meghívtalak egy kávéra, most azonnal lefekszel velem - vagy mi?
"De ha az egyik fél fizet - értelemszerűen annak kellene lennie a vezetőnek, ő mondja meg hogy akkor most hogy és mi lesz"
Mintha nem ezt magyarázná itt mindenki bakker.
Ha elhív vki vkit, akkor az fizet, aki meghívta. Ennyi.
Nem értem mit értetlenkedsz még ezen mindig....
Nem mondjátok, hogy még mindig ezt kell rágni?
- Elhívod, mert akarsz tőle valamit.
- Hogy most egy SÉTÁVAL, vagy egy 5 fogásos vacsorával
akarod elnyerni, tök mindegy.
- Ha a nőnek tetszik a dolog, minden szép és jó.
- Gerincesebb nő, ha nem tetszel neki, nem enged hogy fizess. Ott jon a ki-mit-fogyaszt megoldás.
Itt csak azt mérlegeld, hogy első randin mit gondol rólad
ez a nő:
- Hops, komoly kapcsolat, stabil ember, aki áldozatot hoz
azért, hogy meghívjon (akár SÉTÁLNI is), ő lehet a párom,
a férjem, esetleg gyerekeim apja
VAGY
- Uhh, ez skótokhoz járt fösvénységi tanfolyamra. Tuti a
wc papír is kint szárad a ruhaszárítón.
Persze, ez séta esetén nem áll fent :)
Ha meg elhívod magadhoz vacsorázni, akkor a végén bemu-
tatod a tescos blokkot, és tételesen kiszámlázod, hogy
kisanyám, ennyi volt a te részed ? :D
Viccesen hat, mert elbeszéltek egymás mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!