Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?
A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.
Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.
Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.
Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!
19/L
Lehúzni egy embert 2 ezer forinttal nem nagy sport. 2 millió / 2 milliárd már barátibb :) De 2 ezer forint
az p*csafüst :)
Én sem ott élek. Viszont ha azon agyalok, hogy
2 000,- és lehet az a csaj lesz a párom életem végéig
(ha már pénzről beszélünk, pedig ott a séta is :D)
akkor már inkább berizikózom :D
" lehet "
De 80% az esélye, hogy nem lesz 2. (na az még igen mert ott is Te fizetsz) de 3.találkozó nagy esélyel nem lesz, már... Vagy nagyon profinak kell lenni, hogy legyen.
Xeno: Lehet azért nincs második randi, mert egy értetlen p.cs vagy, aki azt hiszi, hogy az összes nő anyagias k.va.
Nem csodálom, hogy nem sok nőnek van kedve második randihoz veled...
Tervben van, hogy rendbehozatom magam a lépések megvannak
A diétázáson túlvagyok, de még itt is van mit csinálni, hogy elérjem a tökéletes súlyt.
Aztán
1.Lézeres szemműtét, hogy többet ne kelljen a szemüvegem rabigájában élni, mint megbélyegzett "bénabéla" "tudálékos p*cs" "idegesítő elem" hanem normálisan élhessek.
2.Jelenlegi fogaim leradírozása és a helyükre egy szép, fehér szabályos fogort csináltatni.
3.Tovább javítani a tartásomon (mostanság kezdtem, egyenlőr elég sokat sajog miatta a nyakam meg a gerincem, de egyre jobban megy) esetleg egy csontkováccsal helyre ütni a kisebb púpomat is.
4. Ehhez nem ragaszkodom, de jó lenne az orromtól is megszabadulni, mert bazi nagy. Meg a füleimmel is kellene kezdeni valamit. A legjob egy koponyaformázás lenne hogy jobb alakú legyen a fejem is. Meg valami b*szb*sz,hogy ne legyenek eresek a szemeim. Meg lehetnének nagyobbak is, mert így elég "sunyinak" tűnhetek. Meg növelhetnének egy kicsit "ott alul" is, mert eléggé a közepes alsóbb részeiben vagyok még itt is.
Utána már mennyivel jobban mennének a dolgok, de az még odébb lesz, mert a fenti 3 dolog elég költséges lesz. De lassan és biztosan majdcsak összeszedem és akkor mehet a menet. Csak addigra 25-26 leszek már... Addigra meg előjön az őszülés akkor meg az lesz a bajuk. Festhetem a hajam, mint egy rossz b*zi.
Sok dolgon lehet segíteni, amit leírtál - hogy téged ez nagyon zavar. Egyenlőre azzal foglalkozz.
Egyébként mi bajod a 25-26 évesekkel??? Mekkora hülyeség ez az őszülés-dolog. Nem értem mi a francért paráznak rá az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!