Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő nem fizetett én viszont így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem fizetett én viszont így nem szeretném folytatni. Szemét lennék?

Figyelt kérdés

A fiú, aki egyébként nagyon aranyos volt velem egész randi alatt, elvárta, hogy én kifizessem a saját részem. Ez nekem nagyon rosszul esett, nem erre számítottam.

Ő másodszorra is elhívott, de így már nem szeretnék elmenni.

Lehet, hogy sokan le fogtok most szólni. de számomra a férfi egy igazi "lovag", aki mindent megtesz a lányért (normális kereteken belül). Nem kértem ajándékot, nem várom el, hogy a jövőben ő tartson el engem, azt viszont igen, hogy a randevúkat ő fizesse.

Szemét lennék emiatt? Főleg fiúk, ti mit gondoltok rólam? Nekem fontos, hogy a fiú fizesse ezeket a költségeket!

19/L

2013. márc. 3. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/177 anonim ***** válasza:
50%
Emancipáció van lányok, tessék a hátrányait is elfogadni!
2013. márc. 3. 17:51
 22/177 anonim ***** válasza:
29%

Nem értem mi a bajod, te felajánlottad hogy fizetsz és ő elfogadta. Másrészt miért várod el hogy minden randin ő fizessen? Az rengeteg pénz már.

Anyagias ringyó.

2013. márc. 3. 17:53
 23/177 A kérdező kommentje:
Alapvető dolog, hogy felajánlom, hogy kifizetem. Nem vagyok pénzéhes, csak azt hittem, úriember ilyet nem csinál. Márpedig nekem ilyenre van szükségem:S
2013. márc. 3. 17:54
 24/177 anonim ***** válasza:
4%

"úriember ilyet nem csinál."

Az úriembernek nagy vagyona van. Ha csóró lenne ő sem fizetné ki, mert miből?

2013. márc. 3. 17:56
 25/177 anonim ***** válasza:
52%
Ez az úriember tanul vagy már doglozik? Mert ez se mindegy. Amúgy meg elmehetsz a büdös francba, még hogy nem vagy pénzéhes.
2013. márc. 3. 17:57
 26/177 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem aki elhiv, az fizessen!

Masreszt, mit varjak egy pasitol, ha meg az elso randin se tud meghivni sehova?

Nem a penz dolog a fontos, hanem a gesztus. Hogy tenyleg meg akar hoditani. Es nem arrol van szo, hogy valami elegans helyre hivjon. NE, mert nem is ereznem jol magamat. De egy mozi vagy valami. O veszi a jegyet. En meg felajanlom, hogy megveszem a kukoricat, uditot.

Egyebkent meg, ha szegeny a pasi, akkkor hivjon egy parkba setalni, vagy valami ingyenes rendezvenyre.

De azt elvarni, hogy a fiu fizessen allandoan... haaat. Hogyismondjam. Szerinted melyik fiu fog teged igy komolyan venni? Mind azt fogja gondolni, hogy megveheto vagy. Es amugy meg milyen alapon fogod elutasitani, ha szexet akar? Nem fizetett eleget erted? Ez mar nagyon hatareset. Ut a rib ancsag fele.

2013. márc. 3. 18:00
 27/177 anonim ***** válasza:
Én ezért nem sértődnék meg,simán kifizetném.Bár tényleg nem sok ilyen pasi van,aki hagyja hogy a csaj fizessen.
2013. márc. 3. 18:01
 28/177 anonim ***** válasza:
62%

"Masreszt, mit varjak egy pasitol, ha meg az elso randin se tud meghivni sehova?"

Megfordítva: Mit várjanak egy olyan csajtól aki már most elvárná hogy fizessenek ki neki ezt meg azt? Később ez csak rosszabb lesz és zsarolhatja a balekot, hogy vegyen neki ezt meg azt. Persze nem a pénz miatt hanem...ööö..."gesztusból". Hahaha.

"Nem a penz dolog a fontos, hanem a gesztus." Kifogás nice try.

O veszi a jegyet. En meg felajanlom, hogy megveszem a kukoricat, uditot.

Ha a kettő hasonló árban van akkor bőven fair dolog, de a többség még ebbe se megy bele, mondván fizessen az a marha, azért van.

2013. márc. 3. 18:03
 29/177 anonim ***** válasza:
77%
Én eddig nem nagyon találkoztam olyan sráccal,aki ilyen szituációban hagyta volna,hogy fizessek. A párommal nyilván már más a helyzet, sokszor van hogy én akarom meghívni őt, vagy csak meglepinek viszek neki valamit,mert tudom,hogy szereti.. de a kapcsolat elején nem volt olyan,hogy hagyta volna,hogy fizessek. Egyébként tény,hogy kedves dolog a sráctól,ha első randin meghívja a lányt,de ha mégsem,ez nem akkora dolog,hogy ilyen miatt ne találkozz vele többet.
2013. márc. 3. 18:04
 30/177 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem első randin azért nem árt, ha a fiú fizet. Ha nem szeretne sokat költeni, akkor ne olyan helyre vigyen, ahol 1800 forint egy kávé meg egy süti. Akkor vigyen el sétálni egy parkba, az ingyen van. Vagy olyan helyre üljünk be, ahol 250 egy kávé, nem 800...

A többi randin persze már én sem várnám el, hogy fizessen. Egy jól működ kapcsolatban szerintem már meg lehet beszélni a dolgokat. Ha mi elmegyünk vhova a párommal, akkor vagy az fizet, akinek éppen van pénze, vagy elosztjuk, vagy mondjuk ő fizeti a mozijegyet, én meg veszek üdítőt.

De azért az első randi az első randi.

2013. márc. 3. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!