Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/196 anonim ***** válasza:
98%

Engem úgy neveltek, hogy aki meghívja a másikat, az fizet. Engem zavarna, hogy valaki odacitál egy általa választott helyre, és várja hogy fizessek.

Annak a híve vagyok, hogy felváltva hívjuk meg egymást inkább.

2022. jan. 12. 11:03
 52/196 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem csak a pénzről szól, a csöviket felesleges idekeverni. Ez pénzről, randiról, azon belül is első randiról, kapcsolatról.

Ha nem a pénzről szól, akkor ugye a nő is fizetheti az egész első randit? Akkor is, ha 250, akkor is, ha százszoros összeg.

2022. jan. 12. 11:35
 53/196 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként nekem amit valaki írt az elején, hogy a nő az idejével fizet... Én ettől sikítok. Pont mert hagyományosan a férfi nem "szenved", csak fizet a vacsoráért, a nőtől meg a főzés, az idő van elvárva ugyanígy.
2022. jan. 12. 11:37
 54/196 anonim ***** válasza:
98%
Nőként én alapvetően mindig ragaszkodom ahhoz hogy álljam a saját részem. Viszont, ha elhív randira, ő választja a helyet akkor legyen már benne annyi hogy felajánlja hogy fizeti az én részem, mert azt gondolom a meghívás ezt (is) tartalmazza. Legalábbis számomra. Nem randi helyzetre ugyanígy él: ha meghívok valakit valahova akkor evidens hogy az ő részét is én állom, hiszen én hívtam meg.
2022. jan. 12. 11:48
 55/196 anonim ***** válasza:
98%
Azt kell mondjam, hogy én a hozzászólások szerint baromi szerencsés vagyok. Eddig csak úriemberekkel találkoztam. Első randin még sosem fizettem. Mindig egy közeli kis cukrászdát szoktam javasolni, mikor érdeklődnek a férfiak, hogy hová ülhetnénk be beszélgetni. A férfiak kivétel nélkül kávét plusz sütit fogyasztottak. Én hangulattól függően az egyiket választom. Amikor megköszöntem a kávét vagy a sütit mindig a "részemről az öröm" volt a válasz, ami kivétel nélkül őszintének is tűnt. Ha ő szeretne beülni valahova, nyilvánvaló, hogy ő fizet. Vacsorázni csak olyannal mennék, akivel már túl vagyunk pár randin. Az első randi után meg nyilvánvaló, hogy felváltva fizetünk.
2022. jan. 12. 11:51
 56/196 anonim ***** válasza:
97%

Ez nekem nem a pénzről szól, hanem az udvariasságról.

Volt, aki nyíltan levezette nekem azt, amit a kérdező. Egy kávé után jártunk akkor. Mondom jólvan, hát te tudod. Fogtam, rendeltem magamnak akkor már sütit is, meg egy másik, valamivel drágább kávét is és jóízűen megettem előtte. Aztán kértem a számlát és egyben kifizettem az egészet. Rámutattam a párosra, aki mellettünk sütizett, mondom nézd csak, ezek lehettünk volna mi is, ha nem egy paraszttal randizom.

2022. jan. 12. 16:57
 57/196 anonim ***** válasza:
1%
Udvariasságból pont úgy fizethet a nő is. Ti nem akartok, de rína a szátok, ha ezért le lennétek parasztozva. És még mindig nő vagyok.
2022. jan. 12. 17:31
 58/196 anonim ***** válasza:
98%
57-es, ha én hívom el a pasit, szó nélkül fizetek. Ha nem tenném, vagy nem ajánlanám fel, nem sírna a szám, ha leparasztoz.
2022. jan. 12. 17:42
 59/196 anonim ***** válasza:
97%

Sok pasit hívtam már el én találkozni, és mindig én fizettem ezeken az alkalmakon.

El sem fogadom a felezést. A meghívó fél állja a program költségét, pont.

Amikor engem hívnak, akkor is ott van, hogy minimum a saját részem tudom állni, de az volt az első és utolsó találkozó, ha kéri is, hogy fizessek, vagy elfogadná a felajánlást.

2022. jan. 12. 17:58
 60/196 anonim ***** válasza:
98%
Eddig nem volt olyan randim, ahol a pasi felezgetett. Sőt, a párom és az exeim is azt mondták hogy lesülne a bőr a képükről, ha a nő fizetné a felét. Sokat elmond az ilyen viselkedés. Nálam nem lenne második randi.
2022. jan. 12. 19:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!