Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
61
Ok, nem baj, nem is akarok második randit egy ilyen csóró lúzerrel!
Majd lesz 1000 másik akivel elmehetek.
Én sem fizettem még randin soha! Eleve fel sem merült a srácokban soha! 26 eves korom óta férjnél vagyok, nyilván ott közös a kassza, de mindig a férjem fizet a mai napig mindenhol, akarhova is megyünk. Ahogy már valaki fogalmazott, "a képéről lesülne a bőr" - Én olyan nő vsgyok, aki szereti az IGAZI férfiakat, (te nem vagy az) nincs ezzel baj, hiszen rengeteg nőtarsam, valamiért a problémásabb férfiakhoz vonzódik. Viszont első randi előtt az ilyesmit illik tisztázni, hogy se te, se én, ne pocsékoljuk az időnket.
Én nem is értem amugy, hogy működik ez? Kifizeti a pasi az etteremben a szamlát, aztan én odaadom neki utána/elkéri, vagy hogy????
63
Ez rendben van! Pont ez a lényeg! Hogy ez derüljön ki, hogy nem vsgy férfi! Hiszen, miért mennék el veled bárhova, ha egyrészt mehetek ezer masikkal, másrészt még az alapvető illemszabályokkal sem vagy tisztában.
68
Igen, mindannyiunknak jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!