Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/196 anonim ***** válasza:
1%
60, a képedről is lesülhetne ezek alapján, mert egyenjogúság van, plusz az idióta pasijaid is ugyanezen okból kifolyólag mondhatták volna h ha nem fizetsz, nincs második randi, tosszàl egyedül.
2022. jan. 12. 21:12
 62/196 anonim ***** válasza:
96%
Jól van amyo, legyél nyugodtan a rongy, moss fel utánunk, ha neked úgy tetszik, mi attól még nem megyünk egy szint alá.
2022. jan. 13. 02:12
 63/196 anonim ***** válasza:
1%
Ti mégis mire fel gondoljátok azt, hogy titeket etetni kell már rögtön az első randin? Amíg tüllögtök a parazitávsl otthon addig is eltartják a valogatokat. Ha pasi lennèk, nekem meg olyan nő nem kene aki elvárja h etessem itassam.
2022. jan. 13. 07:29
 64/196 anonim ***** válasza:
97%
Semmi probléma ezzel, merthogy nem is lesz semmilyen.
2022. jan. 13. 07:43
 65/196 anonim ***** válasza:
77%

61

Ok, nem baj, nem is akarok második randit egy ilyen csóró lúzerrel!

Majd lesz 1000 másik akivel elmehetek.

Én sem fizettem még randin soha! Eleve fel sem merült a srácokban soha! 26 eves korom óta férjnél vagyok, nyilván ott közös a kassza, de mindig a férjem fizet a mai napig mindenhol, akarhova is megyünk. Ahogy már valaki fogalmazott, "a képéről lesülne a bőr" - Én olyan nő vsgyok, aki szereti az IGAZI férfiakat, (te nem vagy az) nincs ezzel baj, hiszen rengeteg nőtarsam, valamiért a problémásabb férfiakhoz vonzódik. Viszont első randi előtt az ilyesmit illik tisztázni, hogy se te, se én, ne pocsékoljuk az időnket.

Én nem is értem amugy, hogy működik ez? Kifizeti a pasi az etteremben a szamlát, aztan én odaadom neki utána/elkéri, vagy hogy????

2022. jan. 13. 07:53
 66/196 anonim ***** válasza:
3%
Ahogy a válaszokból egyértelműen kiderült, minden nő elvárja, hogy fizess neki mindent. Sajnos ilyen feminista világban élünk.
2022. jan. 13. 07:54
 67/196 anonim ***** válasza:
96%

63

Ez rendben van! Pont ez a lényeg! Hogy ez derüljön ki, hogy nem vsgy férfi! Hiszen, miért mennék el veled bárhova, ha egyrészt mehetek ezer masikkal, másrészt még az alapvető illemszabályokkal sem vagy tisztában.

2022. jan. 13. 07:55
 68/196 anonim ***** válasza:
21%
Tanulság: járj inkább prostikhoz! Olcsóbb, mint randizgatni meg egy barátnőt fenntartani.
2022. jan. 13. 07:59
 69/196 anonim ***** válasza:
28%

68

Igen, mindannyiunknak jobb!

2022. jan. 13. 08:12
 70/196 anonim ***** válasza:
4%
#69 Azt nem mondanám. Ha ezt minden férfi belátná, akkor nektek feministáknak nem lenne kin élősködni :)
2022. jan. 13. 08:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!