Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/196 anonim ***** válasza:
2%
Hát, ja. Én az első kettő vagyok, az ilyenek, mint te, meg a harmadik.
2022. jan. 13. 20:13
 92/196 anonim ***** válasza:
95%

Mennyire gáz, ha szemrebbenés nélkül lekoptatom az ilyen más nőkben csalódott és emiatt engem megleckéztetni akaró nyomorultakat?

Csak viccelek, engem nem érdekel, hogy mennyire gáz, akkor is ez fog történni.

2022. jan. 13. 20:14
 93/196 anonim ***** válasza:
91%

Persze, persze, te őszinte és szókimondó vagy.

Az ilyen szégyenfoltok, mint te, gyakran fröcsögnek agyatlanul, amire kb minden hülye képes, és szeretik az őszinteség köntösébe bújtatni, hogy elfogadhatóbbnak tűnjön a bicskanyitogató stílusuk.

De nem, így sem lesz az. Így is csak egy egyszerű bunkónak tartanak az intelligensebbek, merthogy lerí rólad, bárhogy is marketingezed magad.

Szerintem farkad van. Szándékosan nem írom, hogy férfi, mert arra méltatlan vagy.

Kétlem, hogy nő vagy, de ha mègis, akkor süllyedj el szégyenedben…

2022. jan. 13. 20:31
 94/196 anonim ***** válasza:
78%
94 Jó, most azért mert te még akkor sem kellenél senkinek, ha fizetnél érte, más még normális, ha elfogadja amire meghívták.:)
2022. jan. 13. 21:01
 95/196 anonim ***** válasza:
1%
Én igenis, hogy kellenék, úgy meg főleg, hogy nem azt lesegetem, hányszor tudok bezabálni a pènzèből.
2022. jan. 13. 21:16
 96/196 anonim ***** válasza:
4%
Nem véletlen, hogy amyjo foglalt (sajnos, pedig legszívesebben feleségül venném), a gyűlölködő feministák meg nem kellenek senkinek.
2022. jan. 14. 07:50
 97/196 anonim ***** válasza:
2%
97, hát igen. Pedig én csak az egyenjogúságot szoktam hangoztatni, aminek előnye meg hátránya is van, csak az utóbbi a popivakari kisasszonyoknak nem tetszik.
2022. jan. 14. 07:54
 98/196 anonim ***** válasza:
88%

98

Nem vagy nő! Ha nő lennél, nem irnál ilyen f*szsagokat!

2022. jan. 14. 08:03
 99/196 anonim ***** válasza:
88%

Ez az amyjo fedőnevű fiktív női karakter nagyon gyenguszra sikerült 🤡

Igazi mocsok incel szöveget tol. Egy feminista nő nem ringyózza a többi nőt. Ez meg nyomatja a legundorítóbb nőgyűlölő szövegeket.

2022. jan. 14. 08:04
 100/196 anonim ***** válasza:
72%

Annyira tipikus incel még a szókincsed is🤡

“kisasszonyok”

2022. jan. 14. 08:04
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!