Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?
Mennyire gáz, ha szemrebbenés nélkül lekoptatom az ilyen más nőkben csalódott és emiatt engem megleckéztetni akaró nyomorultakat?
Csak viccelek, engem nem érdekel, hogy mennyire gáz, akkor is ez fog történni.
Persze, persze, te őszinte és szókimondó vagy.
Az ilyen szégyenfoltok, mint te, gyakran fröcsögnek agyatlanul, amire kb minden hülye képes, és szeretik az őszinteség köntösébe bújtatni, hogy elfogadhatóbbnak tűnjön a bicskanyitogató stílusuk.
De nem, így sem lesz az. Így is csak egy egyszerű bunkónak tartanak az intelligensebbek, merthogy lerí rólad, bárhogy is marketingezed magad.
Szerintem farkad van. Szándékosan nem írom, hogy férfi, mert arra méltatlan vagy.
Kétlem, hogy nő vagy, de ha mègis, akkor süllyedj el szégyenedben…
98
Nem vagy nő! Ha nő lennél, nem irnál ilyen f*szsagokat!
Ez az amyjo fedőnevű fiktív női karakter nagyon gyenguszra sikerült 🤡
Igazi mocsok incel szöveget tol. Egy feminista nő nem ringyózza a többi nőt. Ez meg nyomatja a legundorítóbb nőgyűlölő szövegeket.
Annyira tipikus incel még a szókincsed is🤡
“kisasszonyok”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!