Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha randin nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha randin nem fizetem ki a nő részét?

Figyelt kérdés
Tehát elhívnám enni&inni vagy egyéb programra, viszont mindenki a sajátját állná. Szerintem ez így korrekt nem? Vagy nagyon elvárt dolog lenne hogy mindent én fizessek? Régen ha randiztam szinte mindig álltam a költségeket, viszont ma már nem akarom (mondjuk régen se akartam csak tudom, hogy így szokás). Lányok/nők titeket ez zavarna? Férfiak ti hogy vagytok ezzel?
2022. jan. 11. 23:23
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/196 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy kinek milyen irreális vagy nem irreális elvárása van? Mindenkinek joga van hozzá, téged viszont nem jogosít fel arra, hogy így beszélj másokkal.
2022. jan. 14. 10:16
 122/196 anonim ***** válasza:
2%
122, jujha, azt is olvastad, amiket a mások írtak? te meg amúgy sem vagy senki se, hogy megmond, kinek mihez van joga. Menjél máshova észt osztani.
2022. jan. 14. 10:18
 123/196 anonim ***** válasza:
90%

Igen olvasom amit mások írnak, mindenki leírja a saját gondolatait ahelyett hogy bele állna ismeretlenül másokba. Az hogy melyikkel értek egyet és melyikkel nem az már más és teljesen lényegtelen dolog.

Ugyanúgy neked sincs jogod megmondani hova menjek és hova nem. Ha neked lehet itt mocskolodni, akkor nekem meg lehet ezt megkérdőjelezni, épp nagyon ráérek:)

2022. jan. 14. 10:22
 124/196 anonim ***** válasza:
2%
124, nem, belém is belém álltak, én meg nem fogom hagyni magam senkinek se. Meg neked sincs jogod itt ismeretlenül oltogatni a jónépet. Keress inkább pénzt helyette.
2022. jan. 14. 10:25
 125/196 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell hagyni magad, de senki nem állt volna beléd ha nem fogalmazol úgy ahogy.

Honnan tudod hogy ahogy ezeket írom közben nem keresek pénzt? Nem zárja ki egyik a másikat.

2022. jan. 14. 10:28
 126/196 anonim ***** válasza:
2%
126, én mindig így fogalmazok, a többi bugyuta nő meghajtja a nagy semmit, golddiggerkednek a pasin, még azelőtt, hogy bármit is tudnának egymásról, nemhogy járnának. Hát, mert szerintem nem keresel. Vagy ilyen otthon tyütyörgős kis álláskád van?
2022. jan. 14. 10:31
 127/196 anonim ***** válasza:
90%

Azt csinál a többi nő amit szeretne.

Látod, azt hiszed jobban tudsz mindent, ismeretlenül is. Szerinted nem keresek, azt se tudod ki ír neked, de te már spekulálsz.

Nem otthonról dolgozok, bár nem értem mitől lenne “tyütyörgős” jelentsen az bármit is. Viszont van időm közben veled cseverészni.

2022. jan. 14. 10:36
 128/196 anonim ***** válasza:
2%
A többi nő majd remélem, idővel tényleg nyit a teljes egyenjogúság felé, és nemcsak az előnyeit élvezik. te is azt hiszed, mindent tudsz, a tyütyörgős munka meg az, mid pl neked van.
2022. jan. 14. 10:40
 129/196 anonim ***** válasza:
90%

Én nem hiszem azt hogy mindent tudok, tisztában vagyok vele hogy sok mindent nem. Nem tudom negatívként kéne e értelmeznem ezt a szót, de megint honnan tudod mit dolgozok? :D de figyi, nekem mindegy, amíg pénzt keresek vele, tőlem hívd a munkámat annak aminek akarod.

Az egyenjogúság meg az illem nem tudom hogy keveredik össze. És az illem alatt azt értem, hogy ha én mint nő elhívok valakit valahová akkor én fizetek, mert a “tyütyörgős” munkámból telik rá, úgyhogy ha engem hívnak el valahova akkor azt fizessék is. Nem azért mert a másik a férfi hanem mert ő hívott el.

Inkább keresd meg magadban miért fájó pont ez ennyire, hogy nem tudod elengedni a témát.

2022. jan. 14. 10:45
 130/196 anonim ***** válasza:
2%
130, ez max tiniknél van így, felnőttek úgy szokták, h ketten közösen megbeszélik, és eldöntik, hogy beülnek valahova. Nekem nem fájó pont, csak az, hogy ti itt mit képzeltek, egyenjogúság címén.
2022. jan. 14. 11:11
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!